|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
Podobno klub nie zgodził się na udostępnienie dodatkowych 500 biletów dla gości. Sektor na 2000 i tak trzeba odciąć a będzie ich tam tylko 1550.
Pieniądze leżały na ulicy - około 20 tysięcy złotych - no cóż Wisła klub chyba bogaty ostatnio się chyba zrobił, takie grosze brać ... |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
Wyobrażam sobie, że trzeba by było zatrudnić więcej ochroniarzy, wieć nie do końca 20 tys
PS też wolałbym, żeby było ich tam 2 tys |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
Dziś Wisłocki mówisz na Weszło że najważniejsze jest dla niego bezpieczeństwo kibiców. Smutne, że robią to właśnie kosztem kibiców...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]() ![]()
Tylko Wisła!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Nie mogę takich bredni słuchać. Co za pie.rdo.lenie. ![]()
Wisła Kraków
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
Ja jestem ciekaw, jaki jest prawdziwy powód...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
Ja tylko czekam na info o nie wpuszczeniu żydków.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
bilet dla zydow jest po 4 dyszki? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Na stadion przychodzi teraz mnóstwo nowych kibiców, Wisłocki pewnie chce utrzymać ten trend i chronić tych nowych przed szukającymi guza i rozróby troglodytami. Gra toczy się o jakieś parę tysięcy kibiców i pewnie o jakieś kilkaset tysięcy złotych więcej w kasie klubu...tak trudno to urwa zrozumieć ? I nie mówię tu o tym sezonie, ale już w kontekście przyszłego sezonu.
Pewne jest również to, że rozróby na stadionie nie pomogą w znalezieniu potencjalnego inwestora.
Ostatnio edytowane przez tomasz_19 : 13.03.2019 o godz. 13:32.
![]()
In Hyballa we trust.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
G2 to temat poruszany na spotkaniu z wojewodą - obawy oparte na ostatnich derbach.
Flagi mogą wchodzić te, które są zgodne z regulaminem - treści itp O dodatkowej puli dla gości nic nie mówił. |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
Co do ochrony - nie wiem. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
" szukający guza i rozróby troglodyci" już dawno mają bilety i zamknięty sektor G2 ich nie zniechęci. W ogóle co ma piernik do wiatraka? Weź już przestań z tym inwestorem bo zaczyna to pomału brzmieć równie wiarygodnie jak za poprzedniego zarządu. ![]()
Wisła Kraków
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Jakbyście nie pamiętali jakie bydło robili już kibice parchów wiele razy na naszym stadionie. Że o rozwalonych łazienkach i serwerowniach już nawet nie wspomnę Jak wyrwanym krzesełkiem oberwie jakiś masz kibic bo miał miejsce zbyt blisko to też tak powiecie? W końcu osoby w naszym klubie podejmują odpowiedzialne decyzję i nawet jeśli się z nimi nie zgadzam to szanuje takie podejście. Skąd ten wniosek? Wisłocki dzisiaj powiedział że dla kibiców przyjezdnych zawsze będzie miejsce na naszym stadionie. |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]() ![]() ![]() polecam na rozluźnienie, ale tylko dla osób podchodzących do rzeczywistości z dystansem , w przeciwnym wypadku czytanie grozi rakiem xD już na pierwszej stronie dobrze się zaczyna - Michał Miśkiewicz jako stary Wiślak , się specjalnie podłożył w Kielcach , było to dogadane, w ramach ratowania Wisełki itp a potem już tylko ciekawiej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 04.2004
Offline |
|
Tylko zwycięstwo
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
![]() Co do meczu, obstawiam skromne 1-0 po golu Peszki w 90 minucie i wylocie tegoż za drugą żółtą w 90+1. Róbcie screeny ![]()
Ostatnio edytowane przez Slash : 13.03.2019 o godz. 15:25.
![]()
Nie pozdrawiaj antypolskich ruchów.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
Ten scenariusz wyniku, trochę jak za czasów Carlitosa.
Powórka mile widziana ![]() ![]() ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
Jakość poprawnej polszczyzny w temacie podanym w linku aż bije po oczach ....
Ale czuć obawy przed meczem z nami ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Nieodpowiedni dla kogo? Królewskiego?
Podejrzewam że dla naszej binarnej władzy 3/4 flag żydów będzie nieodpowiednie. Nie trzeba żadnego transparentu. ![]()
Wisła Kraków
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 09.2017
Offline |
|
Byle nie z Kolarem w podstawowym skladzie , bo znow bedziemy grac w dziesieciu, a co do parchatych , to calkiem fajny pomysl zeby ich na stadionie nie było.....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 09.2017
Offline |
|
takie bydło jakim sa bez watpienia parchcaci nie powinni miec wstepu na R22 !!!! to nie sa kibice godni uczestniczenia w derbach , to banda przerzutow......
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
![]() a teraz piszą takie brednie. ![]()
Wisła Kraków
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
no Wisła 2.0 bez flag, bez przeklenstw ,bez poszanowania barw, bez kibiców gości...
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Nie mam zdania w kwestii omawianej przez Was decyzji. Ostatnio mam mniej czasu, mniej czytam i interesuję się Wisłą. Ale Twój ton mnie poraża.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Spokojnie Ci ktorzy tak pisza prawdopodobnie nigdy nie byli na meczu a tym bardziej na wyjezdzie
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
Ci którzy tak piszą, nigdy nie byli na wyjeździe. I nigdy nie podziwiali ludzi okradających i zabijających własny klub.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Coglin, zdaje się, na mecze chodzi.
Ja zaangażowałem się tu w obronę poprzedniego zarządu, m.in. dlatego, że raziły mnie wypowiedzi w podobnym tonie na jego temat - a potem okazało się, że wszyscy wiedzieli lepiej ode mnie, co o nim sądzić. Nawet dziennikarze, którzy co innego pisali, a co innego wiedzieli, a później wzięli się za rozliczanie. I nawet cześć użytkowników, która pisała ostrzej ode mnie, a dziś się tego wypiera. Dlatego chciałbym zapytać, skąd to szyderstwo i niechęć, bo może znowu jest tak, że wszyscy wiedzą lepiej ode mnie. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 08.2016
Offline |
|
jak chcecie iść na piknik to sobie do niecieczy jeźdźcie janki
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
![]() Ja tam nie mam nic przeciwko temu, żeby weszło więcej kibiców Cracovii, ale jak wejdzie tyle, ile zgodnie z przepisami musi, też mi nie zrobi różnicy ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|