|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
No to lecimy z oficjalnym:
![]() Aktualna tabela: ![]() Zestaw par nadchodzącej kolejki: ![]() Dotychczasowe mecze h2h ![]() Sześć ostatnich spotkań h2h ![]() Rywal ogólnie: ![]() Rywal u na wyjeździe: ![]() Wisła ogólnie: ![]() Wisła u siebie: ![]() A tak to widzi bukmacher (kursy od naszego sponsora z dnia zakładania tematu) ![]() Zapraszam do dyskusji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez Arkadiusz.Czerepach : 15.02.2019 o godz. 10:43.
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
najlepiej jakby zaczął Gunner albo WYar
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Proszę nieeeee!
![]() Trzeba po prostu wygrać, w dowolny sposób, choćby po koszmarnym meczu, bo potem może być piekielnie ciężko o kolejne punkty. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
Ja mam tylko dwie prośby związane z tym meczem, 3 punkty na boisku oraz dobrą atmosferę na trybunach. Na boisku 1:0 dla nas po bramce Kuby albo Peszko
![]() Nie stać nas na kolejną stratę punktów jeżeli chcemy utrzymać się w grupie mistrzowskiej, ponieważ następne mecze mamy trudniejsze. A na trybunach, szczególnie do osób, które idą na sektor C, pamiętajcie komu przyszliście kibicować, nie rekinowi, a Wiśle Kraków! Weźcie sobie do serca słowa naszego Prezesa: Cytat:
Nie popsujcie tego!
Ostatnio edytowane przez heoij : 15.02.2019 o godz. 18:39.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2019
Offline |
|
Kibice Wisły ponad podziałami
Musimy to zrobić , musi być tak samo. My tez tak potrafimy !!!!!!!!! ZRÓBMY TO W PONIEDZIAŁEK ![]() https://www.youtube.com/watch?v=j72tBjGNlxI Jesteśmy Qrwa wielcy, my kibice naszego Klubu. Klubu naszego miasta , miasta które jest nasze Zróbmy to ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Śląsk w pierwszym meczu wyglądał bardzo dobrze i nie będzie to łatwy mecz dla nas.
Plusem to, że czas na pewno działa na nasza korzyść, a liga jest unikalna ![]() My bardzo chcemy i gramy w domu, ale forma średnia - Śląsk lepszy, ale to wyjazd. Wychodzi remis.
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 16.02.2019 o godz. 14:06.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Znaczy co? Mamy śpiewać you ll newer walk alone ![]() ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez regan : 16.02.2019 o godz. 14:13.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Podbijam stawkę! Spiewajmy "Sen o Warszawie" ewentualnie "hej sokoły" napewno każdy porządny kibic-nie-bandyta zna słowa tego hymnu siatkarskich parkietów.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
Zadziała tzw logika Ekstraklasy. Jestem jakoś spokojny o wynik.
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2019
Online |
|
Zadziala 18 tys gardel ;-)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Jeśli w poniedziałkowym meczu będzie 20 k to można być w ciemno spokojnym że i na derby i na Legię będą komplety.
Coś niesamowitego. Mam nadzieję że uda nam się wywalczyć jutro komplet punktów, bo i wynik sportowy jest w tej chwili bardzo potrzebny. Typuje 2-1. |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
No tez czuje ze pęknie 20 tys ,juz jest ponad 18,same karnety dobijaja do 14 tys,kurna 2 tys jeszcze by bylo i mamy rekord w sumie tak mało i tak dużo/
trzeba bedzie zrobic wszytsko zeby wygrać te 3 pkt w prespektywie za tydzien meczu w Gdansku to moze być jak tlen,oby NIE PRZEGRAĆ.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 17.02.2019 o godz. 19:30.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Online |
|
Ciezko cokolwiek o tym meczu napisac.
Moze byc 2:0 jak i 0:2. Oby do przodu. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
Nie typuje, nie powołuje się na logikę Ekstraklasy. Chciałbym aby było do przodu, ale nie bardzo widzę kto by miał strzelić bramkę dla nas? Ta ekipa musi się jeszcze cały czas zgrywać. Mam nadzieję, że niezależnie od wyniku sama gra będzie wyglądać lepiej niż tydzień temu.
![]()
What's new?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Ciężki mecz przed nami. Gdyby był w składzie Bukan obstawiał bym nasze zwycięstwo, bez niego remis po lub minimalna porazka....
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 10.2015
Offline |
|
Liczę, że kibicowsko staniemy na wysokości odpowiedzialnego zadania i zrobimy w zdecydowanej większości pozytywny doping, przywitamy Kubę i wszystkich tych, którym dziękowaliśmy w grudniu po ostatnim meczu na R22. Piszę to jako kibic z 12-letnim stażem na C3. Doping, pilnowanie siebie i ludzi wokół, robienie atmosfery tak, żeby wspierać drużynę i zachęcać, a nie zniechęcać reszty trybun i środowiska wiślackiego. #prawdziwaDziesiątka to nie tylko sharki
![]()
Nawet gdy upadniesz, ja będę z Tobą.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
4-5-1 z Wojtkowskim podwieszonym za napastnikiem? Chyba najlepsze rozwiązanie dla Kamila i dla drużyny. Mecz musimy wygrać, przy obecnej formie zespołów powyżej to z Lechem stoczymy walkę o górną 8.
Ostatnio edytowane przez silver03 : 18.02.2019 o godz. 10:13.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
W pierwszej połowie stracimy, w drugiej odrobimy i skończy się remisem.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 03.2017
Offline |
|
Mecz meczem, dla Wisły w tym sezonie wyniki sportowe to trzeciorzędna sprawa. Fajnie byłoby uciułać punkcik, przybliżylibyśmy się wtedy do utrzymania.
Natomiast najistotniejsze jest w tej chwili to jak będzie wyglądała trybuna C. Od tego zależy przyszłość klubu w obecnym kształcie. Trudno mi uwierzyć w to, że kumaci tak po prostu dadzą sobie spokój. Boję się, że dziś o sobie przypomną i wrócą z przytupem. Czekam z niepokojem na godz. 18. |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 05.2012
Offline |
|
Będzie to mecz przyjaźni?
![]()
Tylko wspólnie można coś zbudować. Wisła Kraków - Lechia Gdańsk - Śląsk Wrocław
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Tak. Będzie to mecz przyjaźni.
@semion: bez wątpienia przyszłość klubu zależy od tego co będzie na C. jeśli pojawi się flaga WSH, to Królewski, Błaszczykoski i Wisłocki rzucają tym wszystkim i Wisła od juta w 4 lidze. Jeśli nie będzie flagi, jutro pojawia się szejk z grubymi milionami i LM nasza. Weźcie ludzie się zastanówcie co piszecie. Obojętne czy flaga będzie czy nie, to nic się nie zmieni. Poza tym jak nie będzie flagi a będą osoby z WSH, to szlak wszystko trafi czy czekamy na szejka?
Ostatnio edytowane przez Coglin : 18.02.2019 o godz. 12:03.
![]()
Wisła Kraków
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
Zadecyduje, moim zdaniem, walka w środku pola. Judasz Radecki lub Łabojko i Chrapek kontra Basha Plewka Wojtkowski.
Jeśli tu nie będzie głupich strat a jazda na tyłkach to spokojne 2-0 dla nas. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
@Coglin
Rozmawiasz z człowiekiem, który swoje uczucia związane ze zbliżającym się meczem opisuje nie tak, jak idę o zakład, że ma 99% normalnych ludzi wyposzczonych przerwą zimową i całym tym roller coasterem, którego doświadczyliśmy, czyli jako mieszankę radości, podekscytowania, nadziei, oczywiście tez przyprawione szczyptą niepewności. Nie, on czuje tylko i wyłącznie NIEPOKÓJ w związku z tym, czy flaga zawiśnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez heoij : 18.02.2019 o godz. 12:46.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Online |
|
Coglin.
Upraszczasz i to bardzo. Za bardzo. Przyszlosc klubu zalezy od tego czy srodowisko, ktore doprowadzilo praktycznie do upadku klubu, wygenerowalo okolo 20 milionow ekstra dlugow (nie wiadomo ile z tej kwoty po prostu ukradli, poczekamy na wyniki sledztwa) dalej bedzie sie panoszyc po stadionie czy tez nie. Wywieszanie flag wsh czy pdw to jest wlasnie panoszenie sie. Inwestorzy, ktorzy sa zainteresowani wejsciem w Wisle interesuja sie wszystkim. Powaznie inwestorzy. Od audytu zawierajacego chocby ilosc zapalek w magazynie Wisly po kompletna i dokladna informacje o jej dlugach. Ale takze przez to co dzieje sie na trybunach i co dzieje sie z pasozytem, ktory doprowadzil prawie do upadku. Inwestorzy beda patrzec jak z problemem radzi sobie sam klub. Ale tez to czy w tej walce z patologia jest sam czy ma wsparcie szeroko rozumianej wladzy. Oczywiscie pojawienie sie flag na tym meczu nie sprawi, ze nagle wszystkie rozmowy upadna. Bedzie to jednak sygnal dla inwestorow, ze trzeba obserwowac co dzieje sie dalej. A chyba lepiej byloby gdyby zyskali przekonanie, ze klub na kazdej plaszczyznie idzie do przodu i po przejeciu klubu nie wdepna w gowna zwane "kibolami, ktorym sie marzy rzadzic, ale mozdzki maja od australopiteka". Uwierz, ze nikt powazny, majacy powazne plany co do klubu, nie zamierza tracic sil i pieniedzy na jakas patologie, ktora bedzie przeszkadzac. Reasumujac. Pojawienie sie flag na tym meczu nie sprawi, ze sprzedaz klubu bedzie niemozliwa, ale pokaze kto tak na prawde ma Wisle w sercu a kto dalej robi swoje partykularne interesy. Mam tylko nadzieje, ze przyglupom spod znaku pletwy nie przyjdzie do glowy robienie czegos wiecej niz wywieszanie flag. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
Klasyczny mecz w naszym wykonaniu. Pierwsza połowa dobrze, druga przespana. Słaba dyspozycja wrocławia przesądziła o 1:0. Na pewno cieszy bramka Kuby. Peszko... można mu wiele zarzucać, ale do 60 minuty jest bardzo wartościowy. Potem już tylko nerwówka, niepotrzebna kartka i trzeba było drżeć żeby czerwo nie wpadło. Z bardzo dobrej strony pokazał się Drzazga, dużo biegał, walczył, kilka fajnych zagrań. Myślę, że zawodnik meczu.
Na minus moim zdaniem Lis, Basha i Sadlok. Lis tym swoim krótkim rozegraniem w momencie gdy podbiega napastnik przyprawia o zawał serca. Rozumiem, że Stolarczyk może chce żeby tak rozgrywał, ale mnie on totalnie nie przekonuje do takiej gry, bo niemal każde jego wybicie to piłka w aut... Sadlok i Basha słabo/przeciętnie, sporo gry na alibi. Byle tylko zagrać do najbliższego i pozbyć się piłki. Albańczyk na 10 podań m a 6 niecelnych a 4 celne na metrze do najbliższego lub sadzi kiks jak stąd do Honolulu. Troszkę więcej pokory i mniej dryblingów na środku pola bo to zawsze śmierdzi kontrą! Z ławki: Wojtkowski - po tym co pokazał w paru momentach nie dziwi mnie, że siedzi na ławce Burliga - za głupotę zarobiona kartka Klemenz - fajnie wszedł jako typowa "6". Przecinał co się dało i od kiedy wszedł na murawę to Wisła wygrywała rywalizację o górne piłki na środku boiska. W Jadze grał jako obrońca i chyba to mu własnie nie leżało, ale tutaj może stać się cennym zawodnikiem |
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Lis na minus?!
To chyba inny mecz oglądaliśmy, bardzo pewny dzisiaj + świetna interwencja po strzale Maki_WKS Za to ewidentnie potrzebujemy kogoś na 9, i Drzazga i Kolar lepiej jako wsparcie napastnika wyglądają, Drzazga w ogóle więcej niż przyzwoity dzisiaj ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
Basha najsłabszy, najlepszy chyba Plewka. Dobry manewr z tym Klemensem, dużo glówek wygrał. Końcówka to już palpitacja serca. Cenne trzy punkty
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Ważne 3 punkty. Nawet jeśli nie awansujemy do pierwszej 8 to musimy kolekcjonować punkty żeby nie musieć się oglądac za siebie. btw Maliniaki wreszcie zaprosiły śmierdzące kozły z Lublina na swój mecz do nas. Co się stało że przestali się ich wstydzić? ![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|