|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez PanPlamka : 22.12.2018 o godz. 23:50.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
SLOPE. Za taki tekst clarkson miał bardzo poważne problemy w BBC a mówił to w odniesieniu do mostu po którym szedł bodaj wietnamczyk. Oxzywiscie Clarkson lekko prowokował ale to pokazuje że tam nie ma przyzwolenia na takie teksty nawet w programach rozrywkowych nie wspominając o oficjalnych komunikatach.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
@AOT:
Po pierwsze cały czas odnoszę się do całokształtu wypowiedzi Jacusia, tj. mój pierwszy kontakt z nią, to odsłuchanie nagrania na którym padła. I od razu jak ją usłyszałem, to mną "zatrzęsło". Więc nie rozmawiamy o czymś, co ktoś mi wmówił, tylko o moich własnych odczuciach w stosunku do sposobu, w jaki Jacuś to powiedział. A skoro czujesz dyskomfort, to lepiej odpuść sobie tą rolę "advocatus diaboli" ![]() No i wzajemnie, Wesołych Świąt. |
|
![]() ![]() ![]() |
Droga jeszcze długa...
Od: 10.2003
Offline |
||
Moim zdaniem skośnooki takiego wydźwięku nie ma. Brzmi niepoważnie, bo JM powinien wiedzieć z kim się spotkał, ale nie jest obraźliwe.
Nie zmienia to faktu, że "skośnooki" to nadal nie jest moim zdaniem określenie obraźliwe, ale pisałem to wyżej ze 3 razy i nie ma sensu się powtarzać. |
||
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Może faktycznie jak ktoś wcześniej pisał chodzi o szybkie uzyskanie dostępu do konta klubowego?
Ile tam może być po meczu z Amiką? Pewnie z 600 tys (oczywiście bez sum za karnety, które wyszły wcześniej). Miasto pewnie jeszcze nie spłacone za stadion za ten mecz, więc.. Mereś wyprowadził kilkaset tysięcy. Teraz można trochę więcej chyba, tylko trzeba się śpieszyć ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
@AOT, nie ma między nami sporu ;-)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
"Najaktywniejszy był pan otyły" "Najaktywniejszy był pan kaleka" Tak się po prostu nie mówi, już pomijając to czy skośnooki jest obraźliwe czy nie. Zgadzamy się, że Majchrowski to burak. |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 11.2005
Offline |
|
czy tutaj jest jakaś zbiorowa halucynacja.
przesyłam wam tweet Migi Mateusz Miga â @MateuszMiga Obserwuj Obserwuj @MateuszMiga Więcej Przelewu jeszcze nie ma, ale dokumentacja została przekazana. Obie strony po prostu realizują kolejne punkty wtorkowego porozumienia. Bye bye Sarapata. przeciez o to wszystko chodzi. ( przekazanie dokumentów ) Tak jak pomiętan najfajniejsze klimaty na Śląsku były jak gralismy w II i III lidze. Wtopy ze swornica carnowasy czy w Kietrzu gdzie na "godzinę przed meczem krowy z boiska spędzali" pozdrowienia z Wrocławia . Zyczę wam , zebyscie sie pozbyli z gangusów z kluby Wasz marsz z IV ligi do ekstraklapy będzie taka sama legendą jak złota era Cupiała |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
Ale jaka dokumentacja ? Długi, faktury , umowy? I co z tym zrobią? Gdyby grzebali w papierach TS to może trzeba byłoby się niepokoić, ale grzebią w papierach spółki która praktycznie padła przez długi i każdy o tym wie.
Co nie znaczy że można być spokojnym że jesteśmy w dobrych rękach, bo dalej śmierdzi to jakimś szwindlem.
Ostatnio edytowane przez South : 23.12.2018 o godz. 00:24.
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 11.2005
Offline |
|
P. Białoński na twitterze napisał
Michał Białoński â @MiBiBialonski 10 min. 10 minut temu Więcej Michał Białoński podał/a dalej Zbigniew Boniek Gdzie kasa za ostatnie pół roku działalności? Oto fundamentalne pytanie cyrk z królewiczem z kambodzy et consortes ma odwrócić uwagę od tego pytania |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Otyły? Serio? Już pomijam to ze bycie grubym to efekt zaniedbań. Ale dyskusja w tym temacie nad 1 słowem jest absurdalna
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
Czyli wg. Ciebie przyszli po dokumenty czy przykryć ewentualne machloje Sarapaty i Dukata ?
Jeżeli przykrywka, to taka ambitna wmieszać Szweda, Kambodzanina i agenta z Niemiec żeby uciec przed odpowiedzialnoscia. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
@AOT, @ Revenge_vo2: Na Zachodzie za takie sformułowanie Majchrowski już dawno musiałby przeprosić.
To nie jest wójt Pcimia, żeby tak kogoś określić tylko prezydent Krakowa, jego wypowiedź idzie na całą Polskę, a nie do gazetki lokalnej. Wstyd i tyle.
Ostatnio edytowane przez heoij : 23.12.2018 o godz. 00:57.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Offline |
|
Ja piernicze..żeby na forum klubu, którego dumą jest narodowy i prawicowy charakter jego początków, użytkownicy przeganiali się w poprawności politycznej i przeprowadzali nagonkę w wersji soft antifa, ponieważ 70+ letni człowiek użył określenia "skośnooki"
Ja sam mam 33 lata, ale pamiętam doskonale czasy, gdy nikt nie miał problemów w szkole z uczeniem nas "murzynek bambo w Afryce mieszka", Azjaci byli zamiennie opisywani jako skośnoocy, Indianie czerwonoskórzy.. Opamiętajmy się, błagam..Co marksizm kulturowy i pranie mózgu z nami zrobiło? |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
@Yggdrasil- nikt tu nie robi nagonki, tylko jak Majchrowski nie zapamiętał jego nazwiska to mógł użyć nazwy kraju z jakiego pochodzi i tyle.
Dobrze, że nie było murzyna, bo powiedziałby, że rozmawiał z czarnym ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Offline |
|
Wyszło niezręcznie - absolutnie, zgoda. Tylko jak czytam tutaj oburzenie, że "na zachodzie to takie coś jest niedopuszczalne", że "w Europie to jest rasizm, a my tu jesteśmy w ciemnogrodzie i nie jesteśmy wrażliwi" że "zacofanie" to już wiecie..zostawmy Michnikowi takie teksty ![]() Że pozwolę sobie na spoiler - nie wszystko co się na zachodzie dzieje jest fajne i nie było by dobrze żeby tak było do końca również i u nas ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 03.2005
Offline |
|
może Majcher chciał nawiazać do szoguna Komorowskiego jak można było wybrać takiego knota jeszcze raz na prezydenta !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
--- że też zakładów nie ma na "wejdą/nie wejdą" ;-) a może są? |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Styki sobie w mózgach przepnijcie. A to, że nie zapamiętał nazwiska czy celowo nie posłużył się nazwiskiem to może już być zwykły element gry politycznej. Jak Duda stał przy podpisywaniu jakiś papierów obok siedzącego Trumpa to też przypadkowe nie było, raczej symbolizowało jak wyglądają stosunki i szacunek do siebie dwóch "sojuszników" i kto komu sie pucuje a kto rozdaje karty. Takie rzeczy nie są przypadkowe. Tak samo może grać Majcher a wy się podniecajcie i walczcie ze wszelkim złem tego świata czyli rasizmem antysemityzmem i tym no... homofobią ![]() Mózgi przewietrzyć gangusy ![]() p.s Jak już tak bardzo chcecie kogoś bronić, to zacznijcie bronić swoich a nie wszystkich na drugim końcu świata ![]()
Ostatnio edytowane przez regan : 23.12.2018 o godz. 03:33.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
Ktorzy to nasi?
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Rience : 23.12.2018 o godz. 05:09.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
![]()
"Gdyby nie słupek, gdyby nie poprzeczka
Gdyby się nie przewrócił, byłaby rzecz wielka Gdyby to najczęstsze słowo polskie Gdyby mama miała ...., to by była ojcem" |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Ludzie kochani.... Wanna jest wrazliwy(a) na światło.... com tu się odpierwiastkuje...
Chyba mamy sceny rodem z Killerow 2-Ch. Jose Santiago Wanna de Morales Ly chciał w brawurowy sposób wejść w posiadanie gruntów do których poprzedni właściciel nie miał praw. Albo inaczej.... Przy użyciu słupa yyyy...tzn wanny szwedzki cygarnik chciał wejść. Przecież ten Szwed wygląda jak sprzedawca sztucznych choinek z Bienczyc... Tu się odwala wałek, nie wiem jeszcze jaki, mam nadzieję że Majcher zachował trzeźwość umysłu i Ci przebierańcy nie wyjadą sobie ot tak z naszego kraju. ![]()
rotfl lol2 buhahahahha
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Tak naprawdę to nie wiadomo kto to jest i co to jest. Na tą chwilę jest to jakiś potencjalny inwestor, który chce zainwestować w klub, który wisi miastu kasę. A Majcher po spotkaniu z tym inwestorem, z głupkowatym uśmieszkiem do mediów mówi o nim: ten skośnooki...po czym stwierdza, że jednak wygląda to poważnie...przecież jakby się przez coś takiego kontrakt wywalił to powinno się gościa przed sądem postawić.
![]()
Gdyby się nie przewrócił, byłaby rzecz wielka Gdyby to najczęstsze słowo polskie Gdyby mama miała ...., to by była ojcem" |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Offline |
|
Jestem przekonany ze jakby taki tekst jak Majchrowskj powiedziała kobieta albo murzyn to nic by się nie działo. Murzyn zostałby uznany za zabawnego człowieka a kobieta za słodka mała idiotkę. Argument o zachodzie do mnie nie przemawia.
I jeszcze mieszanie do tej protokołu dyplomatycznego to chyba żart. Ale ciszy to ze dyskusja w końcu odeszła od domysłów. Ze jednak dokonał tego tak głupi temat, nie cieszy nic a nic... To może inny temat. Skończyły się pewne domysły, mniej lub bardziej rzetelne informacje z tego forum i nasi dziennikarze zamilkli. Nie lubię pewnej osoby - wszystkowiedzącego Borka. Albo inaczej nie przepadam za nim. Jako jeden z niewielu kompletnie sprawa się nie zainteresował. Choć o Wiśle zdarza mu się mówić i to nie jakoś rzadko. Zastanawia mnie czy jego milczenie wynika z braku wiedzy wiec dał sobie na wstrzymanie czy tez ma to po prostu w dupie. To co zrobił pan stnaowski, miga, pol sprawiło ze jako dziennikarze stracili dla mnie raz na zawsze zaufanie i jakikolwiek szacunek do ich pracy. A no i pan jadczak który w mojej opinii wykonał świetny materiał o TS i Pani Marzenie a teraz leci w dół. I gdzie Pani Marzena? Zero, nothing, nichts? Ze wszystkich rzeczy to mnie najbardziej martwi i zastanawia. Jak się okazało wszystkie informacje o Ly Wannie, jakie tu przekazałem okazały się być mocno prawdziwe a ludzie od których to wiedziałem w przypadku Pani Marzeny czy tez Ly Marzenny rozkładają ręce.
Ostatnio edytowane przez Revenge_vo2 : 23.12.2018 o godz. 08:34.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
Wez człowieku zabierz swoją poprawność tam skąd przyszedłeś. Nie mam zwyczaju bronić Majchra, ale w tym przypadku muszę.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Nie kompromituj się człowieku... ![]()
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Offline |
|
Jakie państwo reprezentuje Ly Vanna w tym momencie panie ekspercie od etykiety dyplomatycznej?
Do Majchrowkiego przyjechała osoba anonimowa totalnie. A Ty rzucasz się na określenie mniej lub bardziej fartowne jak by od tego zależało powodzeni całej inwestycji ![]()
Ostatnio edytowane przez Revenge_vo2 : 23.12.2018 o godz. 08:45.
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|