|
Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
Wyświetl wyniki ankiety: Na kogo zagłosujesz w wyborach prezydenckich? | |||
Andrzej Duda |
![]() ![]() ![]() ![]() |
147 | 85,96% |
Bronisław Komorowski |
24 | 14,04% |
Głosujących: 171. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
Zdrowie Najjaśniejszej i nowego Prezydenta!!!
![]() ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez universe : 25.05.2015 o godz. 00:29.
![]()
May the road rise up to meet you. May the wind be always at your back. May the sun shine warm upon your face. May the rain fall soft upon your fields,
and until we meet again, may God hold you in the palm of his hand (Gaelic blessing) |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
Majchrowski nie dość że żyd, to jeszcze wyjątkowy .... i cham. Do tego ma duże możliwości upierdalania innych Krk klubów. Juda raczej a) ma to w dupie b) ma niewielkie możliwości ew. manipulacji.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
Ale, ale! Poczekajmy jeszcze, bo 'wyniki sondażowe Dudy lecą w dół'
![]() ![]()
"...morał: rób dobrze innym, Tobie też ktoś zrobi..."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
1. Pierwsze primo: nie wierzyłem. Na początku kampanii na tym forum zapuściłem post że AD ma szansę wygrać te wybory mnie więcej takie same jak Żyd na to aby przeżyć w Oświęcimiu. Myliłem się okrutnie. Szacun dla kerima który od początku twierdził że Andrzej wygra. Wiara czyni cuda. Moje pięć.
2. Szacun dla was dzieciaki! Z analizy wstępnych wyników wynika że AD wygrał przede wszystkim dlatego że jego poparcie w grupie wiekowej 19-29 lat było o 50% wyższe niż dla komoruskiego. To jest wasza zasługa i wasze zwycięstwo! Jestem przekonany że nie pożałujecie tej decyzji. Wygląda na to że za waszą sprawą udało się nareszcie przełamać klątwę ubeckich mediów krępującą waszych rodziców i starszych braci. Polska ma przyszłość!
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 25.05.2015 o godz. 00:54.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
![]() Cytat:
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 25.05.2015 o godz. 01:01.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
||
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
P.S. Zapomniałeś jeszcze napisać o czołgach na ulicach...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 25.05.2015 o godz. 06:57.
![]()
D.O.A.
No one likes me, no one likes me, no one likes me I don't care Orbit napisał(a):
|
||
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
wiadomosci.onet.pl/kraj/stefan-niesiolowski-wygrana-dudy-to-grozny-sygnal-przed-wyborami-parlamentarnymi/y37cqz
Niesioł wrócił ![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
Gdzies tu kiedys sie wpisalem, wspominajac o tym, ze jak nie wygra WSIok to bedzie to moj ostatni wpis w tym temacie. Bylem pewien, ze wygra. Sam oczywiscie wolalem budyn aczkolwiek poczekam do konca zliczania glosow i oficjalne wyniki bo nie takie cuda Polska widziala. Daj Boze zeby nie byl to glos wyrzucony w gowno. Tylko tego sobie i wszystkim innym zycze.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
20% więcej głosów w przedziale 18-29 lat zdobył A.Duda. Czyli biorąc pod uwagę swój wiek mogę powiedzieć, że jestem jednym z gówniarzy wyrzucających Brąka
![]() Czuje się znów taki piękny i młody ![]()
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 25.05.2015 o godz. 10:29.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Po 5 latach oczekiwania mamy wreszcie prezydenta Polaka.Chociaż lepiej poczekać do oficjalnego komunikatu leśnych dziadków z pkw...
Ostatnio edytowane przez AYALA : 25.05.2015 o godz. 10:36.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
Niestety prezydent z Krakowa a co miasto z tego będzie miało? Jak zwykle gówno... Nie piszcie mi tylko o tym że prezydent kraju nie ma wpływu na sprawy miasta. Chodzi głównie o lobbinng. Mam nadzieję, że przynajmniej utrzyma budżet Społecznego Komitetu Odnowy Zabytków Krakowa. Od zeszłego roku dostejmy mniej kasy dzięki Niesiołowskiemu...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Policzono już głosy z 38 z 51. I robi się ciekawie. Andrzej Duda: 51,78 proc. głosów, Bronisław Komorowski: 48.22 proc.
Będzie ciekawie do końca ![]() ![]()
Ave
Wisła |
|
![]() ![]() ![]() |
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
nie siej defetyzmu bulu przegrał dużo wyżej niż zobaczysz , 1,5 godziny wczoraj dało czas co by wtopa była do przyjęcia dla urbanoplatfusiarni , realnie przegrał około 6-8 % , końcowe będą zbliżone do ostatniego ustawionego exit czyli 52-48
|
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
Ciekawe czy nie okaze sie za jakis czas ze te wybory jednak wygrał Jarek K i jego przyjaciel Antek M..., patrzac na te wszystkie statystyki to wies ( wiekszoc to mochery) wybrała Dude
![]()
Urodziłem się z Białą Gwiazdą w sercu i z nią umrę
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Nie bede ukrywał ze tak i sie tego nie wstydze chociaz zaraz pewnie całe forum mnie tu " pożre"
![]() ![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
A masz może jakieś sensowne argumenty za tym, czy "nie chcesz o tym rozmawiać" ?
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
![]() ![]() ![]() |
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
argumenty za czym
![]() ![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2013
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Teraz czekam bardzo ale to bardzo niecierpliwie na spełnienie wyborczych obietnic...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
Na spelnienie obietnic wyborczych przez PO tez dalej czekasz czy juz sie poddales?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
Dokładnie, wyliczanie obietnic Dudzie przez zwolenników PO powinno się kwitować taką odpowiedzią! Niech Prezydentowi Elektowi A. Dudzie uda się tylko 50% zrealizować z tych obietnic to będzie i tak więcej niż 0% zrobione przez Prezydenta i Rząd PO. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Cytat:
Na uwolnienie Marka Mareckiego też czekasz? Proszę, dla wszystkich cweli POpierających Po i straszących PiSem: http://niewygodne.info.pl/artykul5/0...rtale-2015.htm Zajmujcie się dalej szczuciem, pluciem jadem a te łajzy niech Polskę zadłużają w najlepsze.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 25.05.2015 o godz. 13:08.
![]()
młode pokolenie - stare przekonania
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
By żyło się lepiej! ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|