|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
wzmocni się |
![]() ![]() ![]() ![]() |
33 | 24,63% |
osłabi |
82 | 61,19% |
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
19 | 14,18% |
Głosujących: 134. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
do waszej ukladanki jeszcze pasuje pseudo trener Maciek S - ktory najprawdopodobniej swoja fajnoscią spuscil druzyne do 1 ligi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
Tyle płaczu a Serb nasz
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 09.2018
Offline |
|
Nie wierzyłem za bardzo w te poważne problemy ze zdrowiem Serba. Widzę, że panowie z zarządu coraz bardziej biegli w te klocki
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2019
Offline |
|
Brawo dla Zarządu! Po pewnych pertrubacjach, ale jednak się udało
![]()
Ostatnio edytowane przez Cycu : 19.01.2020 o godz. 16:34.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
Gdzie te wszystkie płaczki tłytterowo-forumowe. Po Ewentualnym przyjściu napastnika (Tomczyk) kadre można uważać za zamkniętą.
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Może jeszcze kadra nie zamknięta, ale myślę że już śmiało można powiedzieć że kadrę mamy szeroką równie mocno jak w sezonie 17/18 pod wodzą Kiko/Carrilo. Jeśli dojdzie jeszcze napastnik to utrzymanie będzie już "tylko" w rękach Skowronka. Zarząd i Rada nadzorcza zrobili "swoje".
Oczywiście musi też dopisać zdrowie najważniejszych graczy, ale przynajmniej nie będziemy skazani na granie duetem Boguski Silva w środku czy innym wariancie bez nominalnego środkowego. A i sama rywalizacja zmusi do podniesienia poziomu sportowego. Myślę że każdy Wiślak się cieszy po ostatnich wiadomościach transferowych. |
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
BR: Buchalik, Lis
PO: Burliga, Niepsuj ŚO: Hebert, Klemenz, Wasilewski, Janicki, Szota, Hoyo-Kowalski, Szot LO: Sadlok, Hołownia ŚPD: Basha, Kuveljić ŚP: Savicević, Żukow, Pawłowski ŚPO: Chuca, Wojtkowski PP: Błaszczykowski, Boguski, Bartosz LP: Mak, Silva, Tupta N: Brożek, Buksa, Zdybowicz, Drzazga Nasza kadra zrobiła się dość szeroka. Wypożyczenia lub sprzedaż niektórych zawodników wydają się nieuniknione. Mimo to widać duży brak jakości jeśli chodzi o pozycję napastnika oraz na skrzydłach. Co do napadziora myślę, że wszyscy się zgodzą. Inaczej pewnie będzie z bokami pomocy, bo tu na papierze wygląda jakbyśmy mieli problem bogactwa. Ale: Kuba niestety zdrowia nie oszuka, Mak gra w kratkę, Bartosz wiecznie kontuzjowany, Silva do tej pory nic nie pokazał, Tupta to wielka zagadka a Boguś to Boguś ![]()
Ostatnio edytowane przez Kamson : 19.01.2020 o godz. 21:31.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Pytanie teraz odnośnie jakości tych transferów. Dużo nie znaczy dobrze.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
nie zdziwiłbym się jeśli Zdybowicz pójdzie na wypożyczenie do 1 ligii, bo widać, że eklapa to za wysokie progi póki co dla niego.. co do środka pola to zrobiło się tłoczno, wg mnie Savicević odejdzie .. chociaż wolałbym żeby został, bo to solidny grajek jak na nasze warunki o ile się opamięta.. ale to jedyna osoba, na której jesteśmy w stanie zarobić ok 700 tys euro
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
A co z Ondraskiem, dalej kopie w tych Stanach? Moze by wrocil do nas
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
I chyba trochę się wyjaśniło. Na zgrupowanie do Turcji nie lecą Szota, Hoyo, Bartosz, Zdybowicz i Drzazga (w jego przypadku kontuzja).
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Kolejny mit z czasów Stolarczykowych, że "Szota nie może być taki słaby" i "na pewno zagrałby lepiej od Janickiego tylko Stolarczyk go nie lubi" został obalony.
Dziwi odpalenie Bartosza, chyba uznano, że bez sensu w niego inwestować jak zaraz znowu go kontuzją wyeliminują. Młody też już nie jest. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 05.2013
Offline |
|
Ale Hoyo szkoda...
![]()
Jorg Loser i Norbert Bernatzky 1906% poparcia
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
to, że nie jada na obóz nie znaczy, że zostali odpaleni. pewnie pójdą na wypożyczenie i tam się okaże który z nich nam się przyda a który nie. Zdybowicz Bartosz i Szota młodzi a czy zdolni? zobaczymy
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Hoyo dobrze zrobi rozegrana pełna runda w rezerwach lub w CLJ. Powiedzmy szczerze, nie ma żadnych szans na jakąkolwiek grę w Ekstraklasie (w najlepszym wypadku "piąty do gry", a najgorszym nawet ósmy). Jednak młody napastnik/skrzydłowy ma więcej okazji na "łapanie" minut. Środkowy obrońca nie ma tej możliwości.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 20.01.2020 o godz. 09:37.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Tomczyk ciekawy "poacher". Takiego juz chwile nie mielismy od czasów Beto
![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
wiadomo, że każdemu można coś zmiksować, ale tu po gościu widać dużą pewność i chęć brania gry na siebie, umiejętności tez całkiem sporo. Niestety po filmiku nie widać jak wygląda taktycznie, ale to kwestia dobrego trenera
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
przecież po twitterze krąży plota, że Tomczyk złamał rękę, dla mnie temat nieaktualny
![]()
In Hyballa we trust.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
no to jak dla Ciebie nieaktualny to może podpisze z Nami ![]() E: Nami miałem na myśli Wisłę Kraków, bo w końcu z tym klubem łaczony jest Tomczyk a nie ze szprotsonem...
Ostatnio edytowane przez szprotson : 20.01.2020 o godz. 14:15.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
a co Ty o sobie mówisz w liczbie mnogiej ?
![]()
In Hyballa we trust.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2014
Offline |
|
@po twitterze krąży plota
Aleśmy czasów dożyli, pogratulować źródła informacji. A za kilka dni się okaże, że złamał rękę, ale bramkarzowi po silnym strzale ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Byłeś u wróżki?
Jak dotąd nasza drużyna uciułała 17 pkt i jest na miejscu spadkowym a tabela wygląda tak że raczej 5 drużyn zagrożonych - 3 spadają. Doszło kilku o których nie za wiele możemy powiedzieć. A kontuzje, a kartki - oczywiście może to też spotkać konkurencje ale w życiu by mi nie przyszło dziś napisać - tym składem Ekstraklasa nasza, szczególnie że trochę szrotu mamy a kilku na których możemy liczyć, są zawodnikami podwyższonego ryzyka, jeśli chodzi o kontuzje. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
Jak coś jest na twitterze, to znaczy, że to prawda. Komentowanie tej prawdy zwalnia z myślenia i oczywiście tym bardzie przepraszania jeśli się kogoś obraziło bazując na tej "prawdzie". Wśród najeżdżających jest guru twitterowych njusów KiewiczK. Myślicie, że przeprosił? ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|