|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
wzmocni się |
![]() ![]() ![]() ![]() |
33 | 24,44% |
osłabi |
82 | 60,74% |
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
20 | 14,81% |
Głosujących: 135. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
https://transfery.info/aktualnosci/w...gwiazdy/130511
Żukow jest środkowym pomocnikiem o ofensywnym usposobieniu... Czyli w nominalne miejsce Wojtkowskiego, który jest młodzieżowcem i gra za napastnikiem będziemy mieli 4 rezerwowego o podobnych parametrach po Kamilu, Chuce, Silvie i Vukanie... Zamiast szukać alternatywy dla defensywnego Bashy to będziemy się dalej kopać po czole. Ciekawi mnie kto stoi za tym ewentualnym ruchem? Stolarczyk chce ofensywę wzmocnić, nie poprawiając obrony? Menadżer polecił piłkarza bo może grać za pół stawki Vullneta i dla naszego pionu to dobry biznes? |
|
![]() ![]() |
Junior Member
Od: 05.2019
Offline |
|
"24-letni kazachski pomocnik (może grać na âszóstceâ i âósemceâ)"
Z tego wynika, że to typ Bashy a nie Wojtkowskiego. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
||
Cytat:
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 13.11.2019 o godz. 09:50.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
||
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Obstawiam, że to typowa i celowa wrzutka, żeby odciągnąć od tematu trenera i całej nagonki.
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 13.11.2019 o godz. 10:30.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Tak z innej bajki... Historycznie ciekawa zbieżność nazwisk
![]() ![]()
Czesiu... Co ty robisz zarazo
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Mam nadzieję, ze uda nam się znaleźć kogoś na lewą obronę i Maćka będziemy mogli przesunąć na stopera.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 03.2018
Offline |
|
https://www.instagram.com/p/B4zSyK5pZCy/
Wrzucam link do analizy rundy w wykonaniu naszej Wisły. Myślę że ciekawa lektura. ![]()
Zapraszam na https://www.facebook.com/mistrzpl
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
||
Potrzebny nam klasyczny środkowy pomocnik, albo nawet defensywny. Zawsze mieliśmy minimu jednego w składzie. ![]()
D.O.A.
No one likes me, no one likes me, no one likes me I don't care Orbit napisał(a):
|
||
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Mam na myśli grę obronną całej drużyny. |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
Coś cisza w temacie.
Mamy oficjalne info i super filmik z klimatem: https://www.youtube.com/watch?v=2pK2r2OVq1Y Oby dał impuls ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
Imię i nazwisko zobowiązujace...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
Czy wiadomo może, od kiedy Żukow będzie mógł grać? Dopiero od nowej rundy czy może wskoczyć już teraz?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
wiosna
natomiast Wisła chce, żeby zaczął treningi w grudniu ![]()
In Hyballa we trust.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 08.2018
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
Po przeczytaniu tych artykułów to wydaje mi się, że to jest jeden z tych zawodników co myślą, że tą ligę wygrają ,,na stojąco" oraz miejsce w podstawowym składzie będą mieli ,,z urzędu", a jak nie to zaczną się bunty, narzekania itp. Trochę już tu takich było, ale obym się w jego przypadku mylił!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Haha, przychodzi do naszej ekstraklasy Kazach, zresztą bardzo przeciętny jak na swoje kazachskie standardy i my się martwimy czy wystarczy mu determinacji i czy on przypadkiem z góry nie zakłada, że będzie gwiazda tej ligi bez wysiłku i na stojąco.
Najgorsze jest to, że to może być prawda;D gdzie my do uja jesteśmy z naszą piłką? ;D |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Przeczytaj artykuły, a co do ostatniego pytania to popatrz na wyniki polskich drużyn w europejskich pucharach. Czasy gdzie się lało Kazachstany, Cypre, Gruzje, Azerbejdżany itp. są już dawno wspomnieniem.
Zresztą żeby daleko nie szukać,, gwiazdek" - Valencia, Perez, Ze Manuel, Videmont. To też byli ,,przeciętni piłkarze jak na swoje ligowe warunki".
Ostatnio edytowane przez Brozinho_23 : 28.11.2019 o godz. 09:22.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
To logiczne że gość przychodzi do nas grac, a nie siedzieć na ławce. Przychodzi do ostatniej drużyny w tabeli swojej ligi. Gdyby powiedział inaczej uznałbym go za wariata albo gościa który chce odcinać kupony. |
|
Senior Member
Offline |
|
A czy ja szukam dziury w całym? Rozumiem, że tu nic napisać nie można...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Można napisać, można skomentować co ktoś napisał. To działa w obie strony.
Twój post był kretyński na wielu poziomach (Żukow chyba nie mówi po polsku, dochodzi kwestia tłumaczenia, dla przykładu) i napisany tak żeby się na starcie dojebać, mimo że jeszcze nie ma do czego. Czego się spodziwałeś, "White Star Award"? ![]()
D.O.A.
No one likes me, no one likes me, no one likes me I don't care Orbit napisał(a):
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Karherop
Sugerujesz, że zawodnik z innego kraju czyta forum (w sensie dają komuś do tłumaczenia)? Rany napisałem tylko swoje obawy, tak samo jak często były pisane różne obiekcje przy innych transferach. Wchodzę na to forum żeby się czegoś ciekawego dowiedzieć, a tu co raz częściej idzie przeczytać jakieś kłótnie, osobiste podjazdy itp. Zawsze mnie to zastanawiało. Przecież każdemu udzielającemu się tutaj zależy na Wiśle bo by się chyba nią nie interesował. Każdy pewnie albo chodzi na mecze, kupuje bilety/karnety lub jeżeli nie ma możliwości to wspomaga jakoś inaczej klub, a tu niektórzy piszą ze sobą jakby z innych ekip byli. Czas na przerwę od tego miejsca w internecie. PS: wolfy Na pewno się nie spodziewałem Twojej kulturalnej wypowiedzi. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Prawda jest taka, że jak nie zapunktujemy jeszcze w tym roku, to na wiosnę nam żaden Żukow nie pomoże.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 09.2017
Offline |
|
Kabat , czyli wg Ciebie gdybysmy nawet nie zapunktowali jeszcze w tym roku , to na wiosne nic tylko sie polozyc?mysle jest to troche chujowy tok rozumowania , zwłaszcza ze na tę chwile mamy 4 pkt straty do Korony , a tymbardziej ze na wiosne moze sie jeszcze wiele wydarzyc nie koniecznie złego
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2005
Online |
|
Transfer Żukowa ma też ten plus ,że być może nasza pomoc zobaczy, że na wiosnę będzie konkurencja w składzię. Niektórzy jeszcze teraz będą się chcieli bardziej pokazać.
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|