|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]() (kursy od naszego sponsora z dnia zakładania tematu) Aktualna tabela: ![]() Zestaw par nadchodzącej kolejki: ![]() Zapraszam do dyskusji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Ciekawe czy Gula odważy się pozmieniać skład i zluzować paru pewniaków.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Organizacyjnie Wisła Kraków.
Gdzie Stal Mielec, a gdzie My. Jeżeli ktoś uważa, że jesteśmy faworytem w tym spotkaniu, to proszę przestać racjonalizować pożar w burdelu. Zarząd naważył sobie piwa, które teraz musi wypić. Nie ma miejsca na błędy. Natomiast nie wygląda to dobrze i nie ma cienia nadziei na poprawę. Wszelkie demony wróciły. ![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
Tomasiewicz - 7 goli, Mak - 7 goli, Piasecki - 5 goli. Najlepszy strzelec Wisły... Frydrych - 4 gole. W dodatku remis w takim meczu nic nam nie daje, Łęczna naciska, Legia będzie lepiej punktować niż my. Robi się ciepło i ciekawie.
Nie wyobrażam sobie zobaczyć Sadloka w pierwszej 11, tak samo Plewki. Występ, któregokolwiek z tych panów oznacza, że Gula postradał zmysły i należy szukać strażaka, a obecnego "trenera" skierować na Babińskiego. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Jeżeli w tym meczu jako pierwsi stracimy bramkę to jest pozamiatane. W tym sezonie coś takiego jak odrabianie strat jest u nas niewykonalne.
Jeżeli uda się strzelić jako pierwsi - wtedy powiedzmy, że każdy wynik jest możliwy. Zastanawiam się tylko, dlaczego u buków Wisła jest tak wyraźnym faworytem. Bo jak dla mnie mecz 50 na 50. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Obawiam się że przegramy. Stal Mielec to lepiej zorganizowany (!!) zespól, z sensowniej zbudowaną kadrą (!!!).
Sam nie wierzę że przyszedł dzień kiedy napisałem coś takiego. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa! ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
kurs na Stal jednak bardzo wysoki
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
Kursy nie grają, Legia przez dłuuugi czas miała niski kurs na siebie, a dostawała łomot od każdego. Rynek "bukmacherski" późno reaguje na to co faktycznie się dzieje
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2017
Offline |
|
Biegański - Szot, Frydrych, Colley, Hanousek(Ring) - Starzyński, Fazlagic, Plewka(Skvarka), Hugi - Fernandez(Savic)- Ondrasek
Coś takiego bym widział. Oby Frydrych był gotowy i Fernandez zgłoszony. Kluczowy mecz - mam nadzieję (pewien nie jestem niestety), że drużyna zdaje sobie sprawę z wagi tego meczu. Pewnie, że 3 punkty jak woda potrzebne, ale dobrą grą i pewnym wynikiem są w stanie szybko zmazać plamę i tyle się powinno liczyć. Liczę na Zdenka i Frydrycha, że wezmą to towarzystwo za jaja i drużyna ruszy do przodu mentalnie. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Zgłosili w ogóle tego Fernandeza?
![]()
Już za cztery lata,
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Biegański
Szot, Coley, Frydrych, Hanousek Plewka, Fazlagic Starzyński, Fernandez/Savic, Hugi Fernandez/Ondrasek ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
wyjąłeś mi to z ust.do czego to qrwa doszło, że drżymy przed Stalą Mielec, Górnikiem Łęczna czy Radomiakiem.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Stal najprawdopodobniej bez Michała Maka - czyli jeden prawie pewny strzelec bramki odpada.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
To bardzo dobra wiadomość, Mak jest jednym z liderów Stali i jedną znajwiększych niespodzianek tego sezonu.
![]()
Już za cztery lata,
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Nie da się ukryć, że to dobra dla nas wiadomość. Ale też pokazuje dobitnie, w jakim miejscu jesteśmy...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
To gdzie jesteśmy pokazuje tabela i kuriozalna polityka klubu.
![]()
Już za cztery lata,
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
Mielec zapewne ustawi się na grę z kontry, typuje remis. Dużo zdecyduje kto pierwszy strzeli bramkę. Przynajmniej pogoda dopisze.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
Mieliec bez Maka i Piaseckiego traci połowe swojej ofensywy.. nie wiem kogo oni tam sprowadzili, ale jeśli nie wygramy z nimi u siebie to z kim.. ?
jest szansa odskoczyć bo legia gra z warta, idealny bylby tam remis albo wygrana legi |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Żarty się skończyły, teraz mecz o 3 punkty. Czy nasz trener + kopacze podołają? Muszą.
btw Mecz z Rakowem traktuje jako normalną porażkę słabiaka broniącego się przed spadkiem z jednym z potentatów tej ligi na jego terenie. Bez znaczenia na naszą walkę o utrzymanie. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Mam nadzieje ,że zdrowy będzie Frydrych i nie będę musiał oglądać ani Sadloka ani Szoty.
![]()
wódka, parówki,chrzan i żarówki
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
Qrwa do czego to doszło drżeć przed Stalą i to jeszcze u siebie. Ja .......e. A idź pan w uj z taką Wisłą.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
W sobotę jestem do 14 w robocie... Jeżeli wychodząc zobaczę w składzie Sadloka, Skvarkę lub Klimenta to po drodze pojadę po jakiegoś litra bo bez tego mogę nie dać rady obejrzeć tego wspaniałego widowiska...
|
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
To kręgosłup drużyny lider na ktorego trener moze liczyc w każdej formacji, jestem spokojny ze przynajmniej 2 zobaczyny w wyjsciowej 11. ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
No dobra...
Kac po niedzielnym wyskoku chyba już minął? Należało się spodziewać tej porażki, teraz należy oczekiwać 3 punktów a przede wszystkim ze strony trenera: - wytypowania prawidłowego składu - ustalenia słusznej taktyki - należytego przygotowania na sobotę ze strony piłkarzy: - zaangażowania i zap..alania - pokazania, że potrafią coś więcej niż pokazywali ostatnio |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 01.2006
Offline |
|
Mielec to nie są takie leszcze jakby się mogło wydawać. Z naszą jakością i skutecznością naprawdę boję się o wynik.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
Moim zdaniem naszym największym problemem jest brak skrzydłowych, którzy byliby w stanie wziąć jakikolwiek ciężar gry na siebie, natomiast bocznych obrońców mamy wybieganych - zagrałbym bez skrzydłowych, na dwie "dziesiątki" i dwóch napastników z ofensywnie nastawionymi bocznymi obrońcami.
Biegański - Gruszkowski, Colley, Frydrych, Hanousek - Fazlagić, Plewka - Skvarka, Savić - Ondrasek, Fernandez Wydaje mi się, że w takim ustawieniu dobrze wyglądałby Kliment, ale ze względu na katastrofalną dyspozycję powinien usiąść na ławce. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |