|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]() Aktualna tabela: ![]() Zestaw par nadchodzącej kolejki: ![]() A tak to widzi bukmacher (kursy od naszego sponsora z dnia zakładania tematu) ![]() Zapraszam do dyskusji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
To co? Gładki Wp....ol?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
Logika Ekstraklasy? Dół tabeli lubi wygrać z góra na przełamanie, tylko kurczę brak Frydrycha może się walnie przyczynić do porażki. Pytanie ile bez Urygi będziemy grać, może czas na Mehremicia? Ponieważ Sadlok po ostatnim spotkaniu i kolejnym rażącym błędzie to powinien zostać już dawno wy.......ony, żeby nie powiedzieć że został usunięty.
Wraca Forbes więc zaryzykował bym 45 minut pierwszy, 45 minut Kliment i każdy z nich jeździ na dupie na 100%. Skvarka zagra choćby mu i nogi ucięli zatem skład bardzo przewidywalny. Biegański - Hanousek, Sadlok, Szota, Szot - El Mahdioui - Młyński, Plewka, Skvarka, Yeboah - Forbes |
|
![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
Ciężko być optymistą patrząc na nasze wyniki i ostatnie wyniki Radomiaka.
Myślę, że będzie remis. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
Naszą szansą jest to, że Radomiak wygrał 4 ostatnie mecze i mało prawdopodobne jest to, żeby wygrał 5 mecz z rzędu. Dlatego obstawiłbym remis.
Swoją drogą kiedy ostatnio mieliśmy serię 4 zwycięstw z rzędu w lidze ? |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Przyznaję, że nie widziałem żadnego meczu Radomiaka.
Nie wiem, co grają, kto jest największym zagrożeniem. Tam chyba jest spora kolonia portugalska? Przynajmniej tak brzmią ich nazwiska. Podejrzewam jednak, że Abramowicz może coś ustrzelić, żeby tradycji stało się zadość. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Bardzo dobrze grał tam Nascimento, który złapał kontuzję. Ale mają dosyć ciekawy zespół, jak zagramy bez zęba jak ostatnio to dobrze się nie skończy.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Sprawdziłem też kiedy ostatnio była nasza ostatnia seria min. 4 zwycięstw z rzędu i było to w sezonie 19/20 po serii 10 porażek za Stolarczyka, jak przyszedł Skowronek to taka seria miała miejsce, więc nawet nie tak dawno
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
4 zwycięstwa z rzędu to by tu ludzie zwariowali
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
Pamietam maszynkę Skowronka i faktycznie wtedy zwariowałem
![]() ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Tylko dwie porażki w lidze.Byłem optymistą ale jak prześledziłem wyniki Radomiaka to myślę że to może być kolejny zjebany weekend
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
jak ostatnim razen bylismy faworytem ze Slaskiem to dostalismy piatke...
![]()
STOP kompleKSom!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
W Radomniaku wypadaja dwa filary ich pomocy i chyba tylko przez pryzmat tego widzę szansę na wyrwanie punktów. Ich pomoc będzie podobnie rozlozona jak nasza gdy wypada jednocześnie Mahdoui i Plewka.
U nas brak Frydrycha jest mniejszym osłabieniem. Szota daje jakość gdy trzyma koncentrację. W dodatku ma nosa pod bramką rywali. Z chęcią bym zobaczył Mehremicia za Sadloka, ale sądzę tu zmiany nie będzie. Sadlok ma tendencję przeplatania spotkań beznadziejnych z solidnymi i ten drugi wypada na Radomniaku.. Mam przeczucie że wygramy i że Forbes coś ustrzeli. Jeśli jednak pierwsi dostaniemy gonga to źle to widzę. |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Zimno, ciemno, dawno jakiegoś 0:0 nie było...
![]() Nie jesteśmy faworytami, bo przyjeżdza 5 drużyna z tabeli do 14... I to jest niestety smutny znak czasów i tej całej naszej zbieraniny Jugoli z młotkami w nogach, wiecznymi talentami, czy przyszłymi gwiazdami jak Skvarka czy Savić..
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 25.11.2021 o godz. 16:00.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2015
Offline |
|
Radomiak przyjeżdża na Black Friday. Mogą dostać 3 punkty w bardzo niskiej cenie.
Smutne to czasy, gramy u siebie z beniaminkiem i nie jesteśmy faworytami.. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
Jak mamy wygrać gdy mamy problemy w obronie nie większe niż w ataku. Ta letnia przebudowa ofensywy w drużynie wychodzi nam bokiem aż się boje zimowego okienka w wykonaniu naszych władz. Co do wyniku 3:1dla Radomiaka.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
A jeszcze na trybunach się szykuje najniższa frekwencja od 3 lat.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 01.2015
Offline |
|
Widzę że prawie wszystkim udzieliła się jesienna depresja
![]()
Ostatnio edytowane przez Raffaello89 : 25.11.2021 o godz. 19:39.
![]()
Wisła Kraków.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Wbrew pozorom to ważne. Czy wystarczy do zdobycia 3 punktów? Tylko przy poziomie motywacji jak na sąsiadkę. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Radomiak zazwyczaj remisował na wyjazdach.
Pytanie jak u nas będzie z obroną. Mam nadzieję, że Sadloka nie będzie w kadrze meczowej. ![]()
Nowe cele Wisły na sezon (2021/22)
1. wyjść na finansową prostą 2. zdobyć co najmniej 15 (piętnaste!) miejsce X. Udowodnić, że trójkąt Dyrektor Sportowy-Trener-Zarząd działa - nie w tym sezonie. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Konferencja prasowa.
Nie zagrają: Kuba, Alan, G. Żukow i wykartkowany Frydrych. https://youtu.be/ABrNCe3DjCo ![]()
1. wyjść na finansową prostą 2. zdobyć co najmniej 15 (piętnaste!) miejsce X. Udowodnić, że trójkąt Dyrektor Sportowy-Trener-Zarząd działa - nie w tym sezonie. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
tylko w kadrze meczowej? najlepiej w klubie
![]()
dziękuję za uwagę
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
Może byśmy tak my w końcu kogoś sprali, na przykład dzisiaj
![]() ![]()
May the road rise up to meet you. May the wind be always at your back. May the sun shine warm upon your face. May the rain fall soft upon your fields,
and until we meet again, may God hold you in the palm of his hand (Gaelic blessing) |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Poprzednim razem w Krakowie nam się udało
![]() ![]()
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Jakoś jestem dziwnie spokojny o wynik tego spotkania.
2-1 Skvarka, Yeboah ![]() ![]() [26/42] |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |