|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Ave Wisła!
Od: 09.2003
Offline |
|
AszDziennik też już przekupiony przez TS, WSH oraz SKWK.
https://aszdziennik.pl/125189,sensac...o-wisly-krakow Prawda Filipski? |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Snow napisał(a):
Żeby była jasność nie stoję po żadnej ze stron. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
https://twitter.com/BorekMati/status...68810401021953
Całe TS to jedno siedlisko zła. Nie ma już nawet LMM litości..wpuśił lisa do kurnika a potem udawał że go nie ma. PMS to prostu zwykły pionek, mam nadzieje że pójdzie siedzieć. |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 05.2012
Offline |
|
![]()
Tylko wspólnie można coś zbudować. Wisła Kraków - Lechia Gdańsk - Śląsk Wrocław
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2009
Offline |
|
Ku#@% ogarnijcie sie. Trzeba ratowac co sie da i poki sie da. Na teraz mamy 12mln do zaplaty, ale mamy wszystko, pilkarzy, dobra pozycje w lidze i mimo, ze bardzo zla, to medialnosc najwiekszą od czasow Legii w LM. Jak zlecimy do IV ligi to po dniu, dwoch pseudo szoku w mediach nikt o nas nie bedzie pamietal. Przypadek GKSu Katowice, oczywiscie nieporownywalny do Wisly jesli chodzi o sile klubu, ale kibicow jakichs tam maja, kasy od miasta pelno maja i gdzie sa? Ile juz lat majacza o awansie, wymyslaja debilne haselka typu "Ekstraklasa albo smierc", gdzie zgodnie z tym powinni zbiorowe samobojstwo popelnic juz jakies 5 lat z rzedu. Wszyscy zaczynacie powoli nawijac o tej IV lidze jak o jakiejs Ziemi Obiecanej, gdzie jak od mrugniecia okiem znikna wszystkie problemy. A nie zniknie nic! Gangusy jak byly tak beda, kasy jak nie ma tak nie bedzie, ale nie bedzie tez pilkarzy, zainteresowania i zadnych pozytywow na horyzoncie przez co najmniej 5 lat. O takich kwestiach jak polowa pokolenia dzieci, ktore zacznie sie interesowac pilka nozna w tych latach jak spojrzy ktory klub w Krakowie o cos gra..... to nawet nie chce mi sie wspominac. Nie mozemy upasc i isc droga nowych klubow, ktorych historia liczy okolo 10 lat i sie potem oszukiwac, ze tez jestesmy Lechem Poznan, Widzewem Lodz, Polonia Warszawa, GKS Katowice, ŁKSem i cala reszta tych sztucznych tworow. Musimy ratowac co sie da teraz. PS. Zapomnialem dodac o moralnym dnie takiego rozwiazania gdzie wypinamy sie na WSZYSTKIE osoby, ktore dla Wisly pracowaly, albo jej pomogly i teraz beda mogly sobie na to pogwizdac.
Ostatnio edytowane przez Wehrmacht : 31.12.2018 o godz. 11:55.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Ave Wisła!
Od: 09.2003
Offline |
|
Nie opieram wiedzy o żadnych memach. Cisne tylko wtego durnia, który tutaj jest przez niektórych uważany za jakikolwiek autorytet w tej sprawie, a jest podstawionym cynglem.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Tak sié zastanawiam czy ta cala Vanna to nie jest taka usluga. Te ostrzezenia nadzoru finansowego, niezwykle popularne egzotyczne imie (w dodatku unisex) - rozne firemki - to brzmi jak osoba, ktorej nikt nie powinien moc namierzyc.
Taki sportowy/biznesowy Winston Wolfe. https://www.youtube.com/watch?v=dTkg6wq6ma4
Ostatnio edytowane przez PanPlamka : 31.12.2018 o godz. 11:55.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Offline |
|
Swoje prywatne sprawy i niechęci do niego przekazuj mu na PW a nie na publicznym forum. Jak nie chcesz nie czytaj tego. Przecież to nie on rozwalił ten klub tylko WSH. Jeśłi pisze bzdury co to zmienia, kompletnie nic.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Takich niestety jest tutaj więcej.
![]()
Wisła Kraków
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2016
Offline |
|
To chyba wygląda na transakcje:
Kupię klub z gruntami wartymi 100 mln za 12 mln. To jest tak głupie że w tej sytuacji z tym gangiem Olsena musi być prawdziwe. |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
Dlatego droga wolna. Są tutaj ludzie, którzy są ciekawi tego, co mam do przekazania - z nimi mogę się kontaktować inaczej. Reszcie chyba oszczędzę ryzyka przegrzania zwojów, zwłaszcza, że dziś Sylwester. Od 2010 nie pisałem, bo nie miałem nic do powiedzenia. Tym się różnię, od większości na tym forum. Cytując klasyka: " Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać Ci, którzy nie chcą, nie obchodzą mnie Po co mam czas tracić na mówienie do ściany? Ściana i tak zawsze swoje wie." |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 05.2012
Offline |
|
![]()
Tylko wspólnie można coś zbudować. Wisła Kraków - Lechia Gdańsk - Śląsk Wrocław
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Czy są na tym forum osoby które dostają PW od filipskiego?
![]()
Więc dlatego z punktu mając na uwadzę iż ogólna krytyka może być,tak musimy zrobić żeby tej krytyki nie było,tylko aplauz i zaakceptowanie... (Rejs)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
@filipski może będzie to z mojej strony naiwne, ale kieruję się nadzieją lepszego jutra dla Wisły oraz przekonaniem że ta farsa się już skończy bo człowiek nie może normalnie funkcjonować od okolo 2 tygodni tylko szuka to co nowych newsów, więc zapytam czy wiesz może coś w sprawie rzekomej choroby Pana Ly i w kwestii przejęcia
![]() Powód: ot tak
Ostatnio edytowane przez Wisła V : 31.12.2018 o godz. 12:20.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
ja również poproszę o priv @filipski, już mam dośc odmniemywania wszystkiego, nawet jeśli to jest naiwne myślenie i życie nadziejami...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2009
Offline |
|
Co oczywiscie, co nie raz juz podkreslalem tutaj, nie przeslania mi tego kto za to wszystko jest odpowiedzialny i kogo nalezy zelazem wypalic z Wisly. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
@filipski jaki priv, pisz otwarcie na forum jeśli taki pewny jesteś tematu. Tyle miało się wyjaśnić, przelew to nie problem itp. Chyba coś twoja teoria przestaje się spinać.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Pietrowski odbiera jeszcze telefon?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2017
Offline |
|
Majchrowski zwołuje konferencję, na której oświadcza, że szuka kupca który kupi jego udziały w cracovii, aby mógł kupić Wisłę Kraków SA.. Wisła Kraków uratowana.
To był piękny sen, czy raczej jeszcze większe pogrążenie ? |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
@filipski napisz proszę, dlaczego wciąż nie ma przelewu. Bo jego brak kłóci się trochę z twoją narracją, którą uskuteczniałeś do tej pory.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
Koniec , po zamiatane , nie ma już nic . Jeszcze się tliła we mnie jakaś nadzieja , irracjonalna ale jednak . Dzisiaj umarła już definitywnie . Jakby coś z tego miał wyjść to sławny przelew bezwzględnie musiałby już dotrzeć . Nie dotarł i to oznacza koniec .
Teraz czas nie na plan B tylko na pogrzeb . Nie wierzę , że teraz w ekspresowym tempie znajdzie się kolejny zbawiciel . Jeśli nie uratuje nas miasto , a moim zdaniem tego nie zrobi to nie ma nadziej . Nie wierzę , że Kwiecień coś pomoże skoro nie byli w stanie tego udźwignąć w czwórkę . No chyba , że Kwiecień współpracuje z kumatymi i cała ta szopka z nowym inwestorem była potrzebna żeby wyczyścić klub z pewnych papierów które wejście krakowskich biznesmenów blokowały . Nie wiem już głupi jestem i mam serdecznie dość . |
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Offline |
|
Przecież filipski to taki Hartling/Pietrowski/Ly tego forum. Jeden wielki farmazon, a ludzie wciąż myślą, że on naprawdę coś wie. Niesamowite jaka w was jest naiwność.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Pisałem jeszcze przed przejęciem, że to lipa szyta grubymi nićmi. Ten zabieg miał tylko pozwolić na odłożenie w czasie złożenia wniosków o rozwiązanie kontraktów i wyczyszczenie wszystkiego, co mogłoby obciążyć poprzedni zarząd.
Wcale nie tryumfuję, wręcz przeciwnie, chciałbym się mylić. To przykre, co się wydarzyło. SKWK i TS nie mają nawet zerowej wiarygodności obecnie. ![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
Dziwisz się? Tyle ludzi dało się nabrać w Amber Gold, przed którym ostrzegał KNF, a ludzie dalej wpłacali swoje pieniądze...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Można sobie mówić, że taki filipski to nasz Bóg, który chce dobrze i wszystko wie, no i się podzieli tym. I to wszystko dla dobra Wisły. I ktoś powie, że co komu takie wpisy czy ten człowiek przeszkadza? Wie to pisze i tyle.
No tak, tylko jakby sie zastanowić to dezinformacja jest taka, że on sam nawet, w pojedynkę, przez to forum i może jakimiś innymi źródłami może piękną krecią robote robić dla Vanny, TS czy WSH. Forum nie forum, zamieszanie jest takie, że tutaj nikt nic nie wie. Opinia publiczna jest tak wydymana, dziennikarze sa imbecylami, którzy jednego dnia pisza, ze z wiarygodnych źródeł wiedza, że jest przelew a za dwa dni pisze, że przelewu jednak nie będzie i trzeba info o Wiśle w 5 źródłach potwierdzać. Wstyd i żenada za to wasze sianie fermentu i rozpierdalanie Wisły. Kradnijcie dalej ile możecie. A Ty gościu, filipski jak się tutaj 8 lat nie wypowiadałeś, i nagle wskoczyłeś do tematu, też nie od razu tylko nagle teraz. Bronisz typów, którzy się ośmieszają i próbujesz tutaj komuś wmówić, że no namey bez grosza będą zbawieniem Wisły? Żenada. Jesteś tak samo wiarygodny jak Vanna, jego przelew, jego lot do NY i jego choroba oraz jego towarzysze Pietrowski i Hartling. Także nie strugaj tutaj kumatego bo albo chuja wiesz albo specjalnie coś kręcisz. PS. W Wiśle od dawna toczy się gra. Wiadomo, ze jakieś tam przecieki są, te wszystkie zbymaki czy inne janki albo teraz filipski coś wiedzą. Ale to jest gdzieś usłyszane albo jest to info, nieaktualne bo w Wiśle idą takie machloje, że nikt za tym nie nadąża, tym bardziej tacy informatorzy. Ile to już było przez ostatnie lata goracych info, wszystko z pewnego źródła, już papiery widzieli podpisane, już wszystko wiedzieli. I później gówno wychodziło. Bo w Wiśle idzie gruba ekipa, na grubą kasę i dopóki nie ma dillu to wszystko się może zmienić w sekundę. Amatorzy rzadza Wisłą i liczy się hajs ich a nie klub. Dlatego moim zdaniem tak to wygląda. I z tego względu już rzygam tymi zajebistymi informatorami tak w sumie w dupie byli i gówno widzieli, tak samo jak ja i też mogę zostać takim kumatym i wielce poinformowanym bo co mi zalezy pisac jak oni głupoty, pół prawdy, coś co mogę wyczytać, później swojej teorii dołożyć... Żenada żeby być takimi ludźmi pojebanymi. Albo macie info pewne i je dajecie albo skończcie z siebie robić celebrytów bo .......icie tak na prawdę 3 po 3 i 90% tej waszej gadki się nie sprawdza.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 31.12.2018 o godz. 12:56.
![]()
młode pokolenie - stare przekonania
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|