|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
Wyświetl wyniki ankiety: Czy Tadeusz Pawłowski to odpowiednia osoba na stanowisku trenera Białej Gwiazdy? | |||
TAK |
![]() ![]() ![]() ![]() |
92 | 22,44% |
NIE |
318 | 77,56% |
Głosujących: 410. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
z taką przyszło się "nam" mierzyć rzeczywistością
![]() ![]() ![]()
WISŁA TO JEST POTĘGA, WISŁA NAJLEPSZA JEST!
FRANEK 21, NIGDY JUŻ NIE BĘDZIE TAKIEGO JAK TY! |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Ale po co z nim podpisywali na 1,5 roku jak najpóźniej w czerwcu go wydupczy?
![]()
Tylko Wisła!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
Umarłem...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Czyż nie tego chcieliście? Pawłowski jest specem od szkolenia młodzieży, więc...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2002
Online |
|
to brzmi jak niezły żart. Może chodzi o to, żeby Śląsk nas przeskoczył i utrzymał się estraklapie
![]() Dodatkowo się zastanawiam co go skusiło aby z nami podpisać ... |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
To już ostateczny koniec Wielkiej Wisły - tak wiem że ta skończyła sie mniej więcej za Maskanta, ale był jeszcze taki okres przejściowy. Teraz wraca Wisła z początku lat 90tych.
Nie napiszę że wita nas pierwsza liga - bo nie raz się zdarzało że gówniane drużyny ślizgały się tuż nad strefą spadkową przez wiele lat, ale niestety - Wisła staje się właśnie takim klubem - z dolnej połowy tabeli ... |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2004
Online |
|
Apel do trenera Pawłowskiego - na konferencji i podczas wywiadów należy mówić po niemiecku - wtedy będzie miał Pan większe poważanie u części kibiców.
Wierzę w Tadeusza Pawłowskiego, że pomoże Wiśle i sprawi, że czeka nas wiele udanych spotkań. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Niejaki Krystian Gruszczynski pisla na twiterze pare dni temu
"Mogę powiedzieć tylko tyle że przetoczy się spora dyskusja w środowisku piłkarskim a @WeszloCom będzie miało temat na tydzień. Niestety... " No to sie zaczelo http://weszlo.com/2015/12/22/kibice-...-to-skarpetki/ ![]()
Prawica ogłupia
Lewica okrada Andrzej Du*a |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
Mam nadzieję że jeszcze w ekstraklasie...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
Kto to ....a jest ?
![]() To ja już wolałem Moskala, gdybym wiedział kto za niego przyjdzie. ![]() To ma być ta dobra zmiana ? ![]() Pierwsze jak to przeczytałem, to pomyślałem, że ktoś sobie żartuje. A to jednak prawda, walczymy o utrzymanie.
Ostatnio edytowane przez heoij : 22.12.2015 o godz. 22:16.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Online |
|
Bo z tego co wiadomo Tadzio miał oto takie statystki (wg weszlo):
pierwsza runda – 1,92 druga runda – 1,84 trzecia runda – 1,27 czwarta runda – 0,88 Ktoś policzył i wyszło, że na czwartą rundę Tadzia nie warto brać ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
W sumie jak przeczytałem newsa o zatrudnieniu Pawłowskiego to stwierdziłem że ludzi w klubie zdrowo po.......iło...
Potem jednak włączyłem tabele ekstraklasy i wszystko stało się jasne. Słaby trener dla słabej drużyny. |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Pierwsza myśl: co to k*** ma znaczyć? naprawdę gasimy światło czy w klubie rządzą aż tacy dyletanci?
Druga myśl: taka sama Trzecia myśl (nadzieja matką głupich): może chociaż na piłkarzy nie poskąpią groszem? może wypada dać mu szanse? może zanim zagraniczny trener ogarnie drużynę (czytaj 9 spotkań które zadecydują o grze w grupie mistrzowskiej lub spadkowej) to będzie już za późno. Pawłowski przynajmniej wygrał grupę spadkową gdy przejął Sląsk Wrocław.... pocieszające |
|
Senior Member
Online |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
Dostaliśmy właśnie sygnał...a właściwie dostaliśmy sygnałem po twarzach, że plotki o jakiejkolwiek odbudowie były jedną wielką bzdurą. Nie będzie sponsora, nie będzie realnych wzmocnień, Cupiał nie rzuci żadnej kasy.
Życzę Pawłowskiemu jak najlepiej, czyli utrzymania Wisły w E-klasie. ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Online |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
Nie wierze w to... że nie wszyscy załapali jakiego formatu klubem jest od kilku lat Wisła. Pogodzenie się z tym, że jedyne co ma mamy w tym momencie to wielka nazwa i historia oszczędziłoby wam wielu rozczarowań.
Pawłowski to trener na miarę tej drużyny. Wyniki wcale nie muszą być złe ale oczywiście powodów do optymizmu nie ma i być nie będzie, dopóki Wisła nie zmieni właściciela. ![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Ja byłem zwolennikiem zwolnienia Moskala i nadal mam go za słabego trenera
Ale ku.wa mac na taki poziom abstrakcji to bym nie wpadł Cos czuje śpiewanie w maju czegoś w stylu "w pierwszej lidze tez jest fajnie" O Ja Pierd.ole Pol dnia człowiek nie ma czasu przejrzeć internetu i taki klops na dobranoc ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Odrobinę cierpliwości na kolejne informacje. Może się nieco zdziwimy i faktycznie zacznie coś zmierzać w dobrym kierunku? To jest naprawdę taki w moim odczuciu ostatni moment i albo wóz albo przewóz: albo zrobimy wreszcie krok do przodu, albo trza to wszystko zaorać i na zgliszczach budować od nowa. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
Nie demonizujmy już tak osoby Pawłowskiego. Co, jak co, ale facet ma rękę do robienia wyników „ponad stan”. Pamiętam jak kilka lat temu, prowadził Polar Wrocław. Z drużyny, w której piłkarze nie widzieli wypłaty przez cały rok i na dodatek była rozbita mentalnie z powodu toczącego się wtedy śledztwa dotyczącego korupcji, zrobił lidera ówczesnej III ligi (obecnie II liga). W Śląsku też pokazał, że pomimo trudnych warunków można sklecić zespół, który awansował do europejskich pucharów i otarł się o podium. Z mojej strony trener Pawłowski dostaje duży kredyt zaufania i wsparcie. Oby tylko tego nie zmarnował! Powodzenia Panie Tadeuszu!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
Receptą na to ma być poprawa gry w ofensywie, postawienie na atak. - Gra ofensywna, do przodu to moja filozofia futbolu. Będziemy grać dwoma napastnikami - wyjawia trener Pawłowski.
Ciekawe gdzie znajdzie drugiego napastnika ![]() http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...kami,id,t.html Powód: zdanie
Ostatnio edytowane przez szczaq21 : 22.12.2015 o godz. 22:53.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
to jakiś żart?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Do was logiczne argumenty nie docierają.
Jesteście bandą debili. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Wyraziłem już swoje zdanie w tym temacie. Bystry jesteś (dość ryzykowna teza) - znajdziesz sobie.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Znając tą naszą podupconą grubo ligę to Tadek nam zrobi wynik ponad stan
![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
![]() W sumie to przynajmniej nie będzie nudno ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Kazek Kmiecik na szpice !
A teraz poważnie : ale ze nas nawet na Rumaka nie stać :/ Nie ma to jak wymiana 47 letniego trenera bez osiągnieć na 62 letniego trenera bez osiągnieć Ku rwa juz bym wolał Smude znowu widzieć ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() ![]() ![]()
WISŁA TO JEST POTĘGA, WISŁA NAJLEPSZA JEST!
FRANEK 21, NIGDY JUŻ NIE BĘDZIE TAKIEGO JAK TY! |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|