|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]() ![]() ![]()
Tylko Wisła!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
gra wygląda ok i jestem pod wrażeniem, bo teoretycznie mamy dużo gorszy skład niż na wiosnę. obyśmy grali podobnie cały sezon (poprawić skuteczność), to będzie naprawdę dobrze. skąd wziąć dobrego napadziora to nie wiem, chyb że... Ondrasek poczuje się pewnie (już widać różnicę w jego grze) i strzeli te minimum 10 bramek, Imaz dorzuci drugie 10 i da się przeżyć. Jeżeli taki styl Wisły to zasługa Stolara, to na razie mocno trzymam kciuki i doceniam wykonaną pracę. pomyślcie, co będzie jeśli wygramy w Poznaniu...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
Dopiszemy 3 pkt do swojego dorobku.. coś po za tym ? |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Psycholowi chodziło o to, że w razie wygranej w Poznaniu - frekwencja skoczy do góry na kolejnym meczu z Kurnikiem Zawsze
![]() ![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Nie wiem czy to wiele zmieni w kwestii frekwencji. Na taki zryw pod wplywem dobrego jednego wyniku zaareaguje +/- 500 osób. A tak czy siak, ja obstawiam że nie damy rady wygrać w Poznaniu, a remis wezmę w ciemno. Gra jest dobra, ale Lech jest w dużym gazie. |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
będzie znowu szał i oczywistym jest, że frekwencja na meczu z Górnikiem będzie jeszcze wyższa. brakuje nam teraz takiego zwycięstwa i dlatego czas to zrobić... wygrać z Lechem a na meczu z Zabrzem będzie 15 tys
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2017
Offline |
|
Frewenkcja w meczu z Górnikiem, na pewno będzie wyższa, zważywszy na fakt, że Ruch na pewno wpadnie
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Ważne dla mnie aby Stolarczyk podążał wytyczonym szlakiem. Tak jak pisałem wczesniej, ugrajmy remis po dobrej grze i to już bedzie sukces |
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
![]() zręsztą jak pokazuje przykład pewnej 30 kolejki, nawet Zagłebie Lubin potrafi przyciągnąc 23 tys ludzi na mecz ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2006
Offline |
|
Jak będziemy tak grać jak gramy i do tego poprawi się skuteczność to nawet na Sosnowiec może przyjść 20 tys
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2018
Offline |
|
Oj, to kolejne pokolenia będa opowiadać, że "na nasze Zagłębie przyszło 20 tysięcy Wiślakow" xD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 08.2018
Offline |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 04.2018
Offline |
|
Nie znam sie na marketingu, ale z pewnoscia ludzi chetnych na sport w Krakowie znalazloby sie sporo.
Kwestia rodzinnych biletow, znizek studenckich/niepelnosprawnych/nieletnich/starcow, biletow po 10zl dla fanclubow itp. Cos trzeba zrobic by ludzi przyciagnac na stadion... moze tania kielbasa? cokolwiek ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() ![]()
Tylko Wisła!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Guest
|
|
![]() |
Member
Offline |
|
komentarz mial byc lekko zartobliwy oczywiscie
![]() Nie mniej jednak chcialem poruszyc sprawy tego, ze o meczach Wisly w Krakowie jest malo... czasem nawet bardzo malo. Sam mieszkam w Liverpool i o ulotki, reklamy, flagi itp. sie doslownie potykam. Co chwile jakas informacja kiedy mecz, z kim i za ile. |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Senior Member
Offline |
|
Można spróbować nocować ludzi na trybunach na zasadzie: noc za darmo, jeśli zostaniesz na mecz.
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Offline |
|
![]() A tak na powaznie, to przeciez przyciagniecie ludzi na stadion stoi po stronie klubu. Nikomu laski nie robia, ze rzuca pare biletow. Nawet jesli mieliby otrzymac zysk jedynie z 15tys biletow, a z kolejnych wyjsc na przyslowiowe 'zero' - to i tak w dluzszej perspektywie sie taka polityka oplaci. Nie ma nic bardziej korzystnego jak budowanie przyzwyczajenia do uczeszczania na stadion i przynaleznosci klubowej. O klienta (kobica) trzeba walczyc. Chodzil Jas majac 9la,t za 2-5zl - Bedzie chodzil i Jan jak dorosnie, tyle ze za 20-50zl ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Bardzo dziękujemy za ten głos. Przekaż do klubu. Pewnie nie zdają sobie z tego sprawy.
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Ludzie przestańcie
![]() Odgrzewacie ten temat od... hmm 8-10lat, byly proby, sektory szkolne za darmo, bilety za 5 zl na pierwszy mecz, bilety za dyche dla studentów kobiet itd. i gdzie sa ci ludzie ![]() ![]() ![]() Obwieszczam... TO NIE DZIAŁA! ![]() Przyciąga natomiast pełno szukających okazji ogladniecia meczu TOP za cwierć darmo, jak studentka co znalazła podkoszulek Armaniego na złotych wyprzedażach importowany z niewielkiego sklepu internetowego we włoskiej dzielnicy Neapolu, która po zakupie wyjeb.ała foto na instagrama, że .......ona jest taka zajebista a jej koleżanki takie chu.jowe ![]() Bądźmy poważni. Wpuszczanie za darmo lub pol damro ludzi buduje jedynie obraz klubu który jest okazyjnie frajerski... i tak potem to wygląda... frekwencja od okazji. Dlatego budowanie frekwencji należy rozpocząć od czegoś innego, ale nie ma sensu po kolejny raz ciągnąć tej dyskusji tym bardziej w temacie o Stolarczyku ![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez regan : 15.08.2018 o godz. 15:41.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Już nie przesadzaj z tymi wydatkami na skąpe stroje. Może być i bez.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
O i to jest głos rozsądku!
![]()
D.O.A.
No one likes me, no one likes me, no one likes me I don't care Orbit napisał(a):
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Może przenieście się z tymi dupami z tematu o trenerze?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Offline |
|
no i po raz kolejny perfekcyjny mecz w wykonaniu zespolu. Swietne czucie gry orzez Stolarczyka (co potwierdzic udanymi zmianami). Gra ofensywna, piekna dla oka i... o dziwo skuteczna.
To juz ten czas by zaczac pisac peany nt. trenera ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Stolar jak ty mi w tym momencie zaimponowałaś
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|