|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Ja nie wiem czy balaniuk kariery nie skończył... Od pół roku nie gra tam w ogóle plus większość czasu spędza w domu w oddesie..
Nic z niego nie bedzie ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Zaryzykuję tezę że ŁKS i Raków wzmocnią ekstraklase. W głowach drużyn także będzie że spadają 3 zamiast 2 drużyn...w nogach będzie robić się gorąco. Brozek już od kilku dobrych lat jedzie na lekach żeby móc wystąpić w każdym meczu i najzwyczajniej w świecie należy mu się szacunek i danie w końcu szansy przejścia na emeryturę lub grania polamatorsko... Podobno zresztą piłeczka jest po jego stronie, więc zobaczymy. To jaka będzie kadra na jesień się okaże. Wielu ciekawych zawodników spadnie z ekstraklasy, być może wśród nich będziemy przebierać. Stolarczyk na pewno przed przedłużeniem kontraktu rozmaiwal o ew. potrzebach wzmocnienia skladu, aby utrzymać ekstraklasę na Reymonta. |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2009
Online |
|
W sumie krotko, bo mecz bez stawki (dla nas) i bez sensu: Klemenz - mecz zycia. No doslownie oczy ze zdumienia przecieralem, a jak to zestawic z pierwszym Sosnowcem, to chyba wczorajszy wystep byl jakims snem. Az sie zaczalem zastanawiac nad para Klemenz - Wasilewski i Sadlok w koncu na lewa gdzie zawsze powinien grac. Hoyo-Kowalski - niczego wiecej od 15 latka bym nie oczekiwal, wiekszosc meczu gra na alibi, ale podkreslam, ze w tym przypadku to jest komplement. Oby dogral reszte sezonu i powoli zaczal probowac innych zagran i moze zaczal wygrywac pojedynki. Podsumowujac para obronna wczoraj wystep 9/10 w meczu z druzyna, ktora grala o zycie, co tym bardziej zwieksza zaslugi. Klemenz przestawial to bydle Robaka jak chcial, w ogole on wczoraj robil co chcial.
Przed runda, wiedzac jakie mamy problemy kadrowe powiedzialem, ze przynajmniej to my zdecydujemy kto spadnie z ligi, ze nie liczac Korony bedzie to po prostu zespol, ktory z nami nie wygra. Wg mnie Slask wlasnie wczoraj zlecial z ligi.
Ostatnio edytowane przez Wehrmacht : 29.04.2019 o godz. 08:28.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
kilka dni bez forum i od razu człowiek spokojniejszy
![]() oczywiście wiekszość powyzszych opinii nadaje sie do kosza, nie czas na wieksze analizy napisze tylko BRAWO CHLOPAKI !!! BRAWO TRENER !!! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Odwagi mu nie brakuje i to najważniejsze. Co do Klemenza wyrabia się i ku mojemu zaskoczeniu mogą być z niego ludzie. Natomiast Sadlok raczej nie wróci na lewą obronę. Raz, że nie chce, a dwa że szykowany jest tam Grabowski z myślą o nowych przepisach. |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
O ile wiem Brożkowi nikt pistoletu do głowy nie przystawiał, gdyby chciał mógł zakończyć karierę w trakcie sezonu. Jeżeli wyrazi chęć to należy przedłużyć, ponieważ Paweł daje jakość w trakcie meczu i to jest fakt. ![]()
D.O.A.
No one likes me, no one likes me, no one likes me I don't care Orbit napisał(a):
|
||
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Sezon w pelni zqliczony, jest utrzymanie i 2 x wygranie z tymi smiesznymi zydami , dla mnie sezon wypelniony
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Bo to co grał wczoraj i w Sosnowcu póki miał siłę to profesura, czapki z glow W każdej formacji powinien zostać jeden lider, Wasly, Brożek iKuba i wtedy mamy przynajmniej mentalvw szatni i na boisku zalatwiony ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
Brożek mnie irytował jak rozkładał ręce i psioczył na każde złe zagranie. Teraz tego nie robi bo zdaje sobie sprawę jakim składem gramy. W każdym razie podobał mi się po takiej przerwie, myślałem, że będzie gorzej.
Wiem, że nie czas teraz o tym, ale boję się o przyszły sezon, nie wiem co będzie z : Błaszczykowskim (zostani ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
Mecz jak mecz - w pierwszej połowie wyrównany, w drugiej połowie już przewaga malinowych ale udało się dociągnąć remis. Z hoyo-Kowalskiego będzie kiedyś niezły piniondz dla klubu.
Razi flaga z rekinem której miało nie być już na stadionie. Cieszą pojawiające się gwizdy podczas pozdrowień dla Ruchu. Transparent Śląska w punkt. |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
|
![]()
D.O.A.
No one likes me, no one likes me, no one likes me I don't care Orbit napisał(a):
|
||
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
z pamięci:
Nie pierwszy raz kiedy rekin zdradził brata misiek policyjna szmata |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Po meczu mam mieszane uczucia... Cieszą punkty, a smuci żałosny poziom Eklapy...
Patrząc na nasz skład i skład Śląska Wrocław to wynik powinien być tylko jeden, tj. nasza porażka... Tym bardziej, że Śląsk walczy o utrzymanie... choć walczy to duże słowo... bardziej to leży... Jakby nie spojrzeć kończyliśmy mecz mając w składzie 5 czy 6 młodych zawodników, zależy czy Lisa mającego lat 22 uznamy za młodego. Linie ataku do zejścia z boiska trzymał Paweł Brożek, który dla ratowania Wisły Kraków wrócił z emerytury..., a w Śląsku w teorii solidny skład z Robakiem i Mączyńskim... Śląsk utrzymywany z podatków mieszkańców Wrocławia... Ktoś wie o co chodzi z tym Śląskiem?! Tłustym kotom nie chce się grać, czy co bo nie rozumiem? Brawo dla Stolarczyka, który walczy kim ma i nie zrzędzi!!! Pomimo porażek da się te mecze oglądać. Jest w tym wszystkim jakaś koncepcja i rozegranie. Wiadomo, że wiele rzeczy nie wychodzi ale to nie może dziwić mając aż tylu młodych w składzie. Uważam, że trener robi dobrze, że nie wystawia samych młodych jakby chcieli co poniektórzy. Według mnie wystawienie samych młodych skończyłoby się dla nas dramatycznie... a tak jest walka do końca o wynik.
Ostatnio edytowane przez kopaczoholik : 29.04.2019 o godz. 18:23.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
dokladnie
Dla mnie najwazniejsze jest to ze mamy swoj styl, a druzyne da sie ogladac. Porownajcie konstrukcje akcji przez SLask i przez Wisle... we Wrocku male wewnetrzne problemy, nikt ich z gory nie cisnie nie wiem czemu.Imho maja za dobrze. fajnie ze Hoyo gra, juz w pierwszych sparingach mi sie podobal, ale na razie sie nie nadaje chyba. Fizycznie musi sie wzmocnic, taka gra w 1 lidze np sadze ze duzo by mu dala, najlepiej u boku jakiegos wyjadacza. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
uuuu nie, nawet nie zauważyłem że coś wisiało.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
do tego stabilne (?) finanse... ocb? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
|
Może w pierwszej lidze mniej będzie pieniędzy przejadał. ![]()
D.O.A.
|
||
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Patrząc przez pryzmat całego obecnego sezonu wcale bym sie nie zdziwił gdyby Stolarczyk tym składem nie przegrał już meczu do końca albo zaliczył jakiś spektakularny wynik jak w kielcach czy u siebie z legią.Ma Maciek jakąś taka łatwość w budowaniu zawodników .Bardzo szybko pokazują przy nim swoje najlepsze cechy
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Zarówno Mączyński jak i Chrapek to byli imo dwaj najbardziej przereklamowani środkowi pomocnicy jakimi dysponowaliśmy w ostatnich latach.
Opchnięcie obydwu z nich za gotówkę uważam za strzał w środek tarczy. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Swoją drogą to jest żenujące że kolejny raz sędzia nie korzysta z Var-u i nie przyznaje nam ewidentnego karnego...
Tym razem na Brożku. ![]()
D.O.A.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
Czy to tylko przypadek, że żenujące sędziowanie przeciw nam, rozpoczęło się po spraniu dupska prostytutce z warszawy? W każdym kolejnym meczu (w sumie w pięciu), pomijając mecz w Lubinie, w którym "sędzia" nie musiał się wysilać, oszukiwali nas wielokrotnie. Gdy VAR mógł rozwiać wątpliwości na naszą korzyść, nie był wykorzystywany. Gdy tylko mógł nam zaszkodzić, korzystano z niego ochoczo. Zupełnie odwrotnie niż w meczach cwelki. Przypadek? Nie sądzę.
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|