|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
nigdy nie jest za darmo. Rozchodzi sie o roznice miedzy kasa dla klubu a kasa dla menago i zawodnika za podpis.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
Zerknąłem na transfermarkt i jest napisane że interesujemy się Augustyniakiem z Miedzi i Zielenieckim z Widzewa także Maks Juraj Celić. Ktoś coś potwierdzi/zaprzeczy?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
Co myślicie jakby spróbował sćiągnąć Martina Kobylańskiego wiem ,że w Lechi sobie nie poradził ale można by go odbudować
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
Nie wiem ile w 3 lidze niemieckiej się zarabia. Miał udany sezon więc mogą chcieć go lepsi od nas. Spróbować może byłoby warto.
https://www.transfermarkt.pl/martin-.../0?saison=2018 |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Martinem interesuje się mocno Lechia ciężki temat na obecną chwile
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Przepraszam za niskich lotów dowcip przy okazji piątku, ale Michał Żyro został bez klubu
![]() Powód: ...
Ostatnio edytowane przez BlurgH : 31.05.2019 o godz. 09:43.
![]()
Czesiu... Co ty robisz zarazo
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
To jest raczej, Kolar, Drzazga(?), Buksa, Balicki Brozek(?).
Rozbijajca: Drzazga - kontrakt do 30.06.2019. Buksa - 16 latek. Balicki - nie wiadomo co gość potrafi. Brozek - kontrakt do 30.06.2019, od kontuzji do kontuzji, wiek. A jeszcze ktoś musi grac w rezerwach. Czyli na te chwile mamy 1 napastnika do 11. 2 którzy mogą wskoczyć ale raczej na zmiennikow. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
Wraca jeszcze Denys Balanyuk. Tylko pytanie czy wróci do gry, czy rozwiążą z nim za porozumieniem kontrakt.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]() Zreszta, sam piłkarz, zrobili mu fajna otoczke jak był młody, menadzer podkrecił dobrze temat, nie wiem na ile kontuzja zabiłą tego chłopaka ale dla mnie to Bonin i to nie wiem czy lepszy, chociaz nawert bardziej Łobo bo Bonin pod koniec zabawy to grał profesure ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Masakra... Wy serio potraktowaliście moją wypowiedź jako poważną, że piszecie takie mądre rzeczy ?
![]() ![]() ![]()
Czesiu... Co ty robisz zarazo
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Jak Balicki nic nie potrafi to podziękujmy mu w lecie i wtedy kolejny za niego. U nas nikogo nie możemy trzymać "na sztukę".... Tak tylko przypomnę, że rok temu mieliśmy Ondraska który łapał kontuzje jak przedszkolak grypę, Kolara po kontuzji i Brożka po kontuzji. I nikogo więcej. Daliśmy radę. Mamy najskuteczniejszą ofensywę w ekstraklasie, a na dobrą sprawę odszedł z niej póki co tylko Peszko. Bardziej bym poszedł w kierunku uzupełnień w linii pomocy niżeli ataku. A w rezerwach to może grać Kasia, Wydra, może wróci Wyjadłowski, albo od biedy nawet Śliwa
Ostatnio edytowane przez Karherop : 31.05.2019 o godz. 11:38.
|
|
Senior Member
Offline |
|
Zalozenie przedluzenia Drzazgi nie można ująć tak jak napisałem, "na teraz". Czy zostanie, zobaczymy.
Na teraz w razie odejścia Drzazgi trzeba liczyc się z koniecznoscia pozyskania napastnika. Tyle. Ondraszek lapal kontuzje, pech. Broziu lapie kontuzje, wiek. Pierwsze jest losowe drugie to po prostu kolej rzeczy. To, ze mlodziez tam może grac. No może. Tylko jeśli celem jest 8ka... nie sa na to gotowi fizycznie. |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
a celem jest ÓSEMKA?
![]()
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Tako rzecza Obidzinski i Krolewski. Pieniazki.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() Jak Drzazga odejdzie to oczywiste że ktoś musi dojść, ale na teraz? za dużo osób na kontraktach jest w linii ataku bo podpisywać kolejnych Tak jak zresztą pisałem. To nie atak jest naszym głównym problemem. |
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Jeśli Drzazga nie przedłuży to atak może stać się jednak problemem.
Jeśli przedłuży to zgadzam się, że jest wystarczająco mocny. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
https://www.przegladsportowy.pl/pilk...krakow/gsnhfnb |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
co ten Drzazga pokazal ( oprocz parodi meczu w wykonianiu kielc i mega dnia konia) w sezonie ze robicie z niego glownego napadziora, lowce bramek, sepa pola karnego ....itp itd
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Tak... obrona mistrzostwa grupy B ; - )
Nota bene w tym sezonie będzie łatwiej spaść. Gdyby zasady były podobne teraz, to spadłby Płock z 41 punktami. Oczywiście możemy też odpalić jak Piast - to tylko polska liga.
Ostatnio edytowane przez kacpaw91 : 01.06.2019 o godz. 19:36.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
To taki sam napastnik jak Boguski, Kucharczyk i reszta podobnych ![]()
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
gizmowisla : przestań pier*olić za przeproszeniem.
Nikt nie robi z Drzazgi gwiazdy, miewał mecze lepsze i gorsze, to porządny gracz jak na nasze możliwości. Taka trochę fałszywa dziewiątka. Pięć bramek i 4 asysty w premierowej rundzie w ekstraklasie to całkiem niezły dorobek. Nie powala na kolana, ale miejsca w składzie za darmo nie dostawał. Maczał palce w bardzo dużej części bramek też pośrednio - a patrząc, że mamy najmocniejszy napad w ekstraklasie to coś sobą musi jednak prezentować. Swoje grał i jakby odszedł to trzeba by było kogoś o podobnej charakterystyce w jego miejsce, bo kołderka byłaby za krótka. |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|