|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
RC wywiad opublikowany na Weszło w dniu 3 marca 2016 r.:
"Druga sprawa, o której mój menedżer Tomek Magdziarz już powiedział – rozmowy z Wisłą zostały zakończone na początku grudnia." RC wywiad opublikowany na interii w dniu 19 grudnia 2015 r.: "Dziennikarz: Chce Pan zostać w Wiśle? RC: Jak najbardziej chce , tylko też zobaczymy jaka będzie sytuacja w Klubie (...)" (http://sport.interia.pl/klub-wisla-k...eo,vId,1985319 - od 0:43) No to jak w końcu? ![]()
Feci quod potui faciant meliora potentes
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
Wariografem mu .....temu misiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2015
Offline |
|
dobrze tylko zde artykul by zmieniany 2 razy
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2005
Online |
|
Stracił nogę, ale nadal chce żyć - były bramkarz Wisły Kraków, Janusz Adamczyk wraca do futbolu
http://sportowefakty.wp.pl/pilka-noz...adamczyk-wraca |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2015
Offline |
|
nie taki małecki jak go maluja
Cytat:
|
|
![]() ![]() ![]() |
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
Zabawne, bo znaczna grupa tu piszących postrzega Małego właśnie w "jednym kolorze".
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
A Ty masz gówniane riposty.
Też muszę oddać Małemu szacunek, cóż nie spodziewałbym się takiej sytuacji z nim w roli głównej. Mea Culpa. ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Guest
|
|
Działanie o którym mowa to piękna sprawa i za to Mu niewątpliwie chwała, szacunek itd. itp. |
|
![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
Ja tez sie nie wyrozniam pod tym wzgledem
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Tak zastanawiam się, co będzie z Błaszczykowskim po sezonie? We Włoszech po dobrym początku teraz furory nie robi, w Borussi pewne że już nigdy nie zagra.
W ostatnim czasie chłop stracił swój główny atut, czyli szybkość i zwrotność. Ale nadal to klasowy gracz- dużo doświadczenia, ogrania, i jakości. Więc kiedy powrót do Wisły? Dopiero w 2017 po jeszcze roku w jakimś europejskim średniaku typu Olympiakos, Omina Nikozja, czy jednak już latem 2016? |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
W Wiśle to by chyba za darmo musiał grać.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Kuba skończy dopiero 31 lat w tym roku, niech jeszcze swoje zarobi i dopiero wraca. Wątpię, żeby chciał pakować się w takie "bagno", mogąc spokojnie pograć jeszcze w jakimś europejskim średniaku. Kto wie, może będzie miał farta i zgłosi się jakiś chiński "potentat"?
![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
Boże, jak to dobrze że Pawełek do nas nie wrócił
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Ale sobie sam Śląsk jest winien, gdzieś czytałem,że jak siedział na ławce bo brakowało minut by z nim nie przedłużać umowy, a tu nagle bach Śląsk przedłuża umowę z nim....paranoja.Ciekawe co w nim Turcy widzieli bo też miał propozycje by wrócić
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
Pawełek u nas miał pecha bo trenował go kiepski fachowiec, jak przyszedł nowy trener bramkarzy Mariusz wskoczył na solidny poziom i przestał popełniać typowe dla siebie błędy. Tak samo Pareiko przyszedł i puki Kurdziel (tak to był ten trener, nie pamiętam dokładnie nazwiska) go trenował bronił równo, później zaczęły przydarzać się klopsy.
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
http://www.legia.sport.pl/legia/1,13...ml#BoxSportImg
Cierzniak robi z siebie taką ofiarę złej Wisły, że cały świat powinien go głaskać po główce i współczuć. Płaczka jakich mało. Interesujący jest natomiast fragment o Pawłowskim. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Niech Pad Radosław Judasz i dziennikarzyny z Przekrętu Sportowego w końcu zdecydują się na ostateczną wersję artykułu (dzisiaj znowu doszło do jego edycji
![]() WERSJA Z 03.03.3016 z godziny 15.14 Kiedy usłyszał Pan że jest oferta z Legii? Tuż przed Bożym Narodzeniem. Nie byłem zaskoczony tylko zaszczycony. Pomyślałem "wow Legia mnie chce?". Decyzja zależała ode mnie i żony. Temu klubowi się nie odmawia, każdy piłkarz z ligi chciałby w niej grać. Po tygodniu zdecydowałem, że to najlepsze rozwiązanie. WERSJA Z 03.03.3016 z godziny 18.00 Kiedy usłyszał Pan że jest oferta z Legii? Zaraz po Nowym Roku. Nie byłem zaskoczony tylko zaszczycony. Pomyślałem "wow Legia mnie chce?". Decyzja zależała ode mnie i żony. Temu klubowi się nie odmawia, każdy piłkarz z ligi chciałby w niej grać. Po tygodniu zdecydowałem, że to najlepsze rozwiązanie. WERSJA Z 03.03.3016 z godziny 19.09 Kiedy usłyszał Pan że jest oferta z Legii? Przed Bożym Narodzeniem usłyszałem o zainteresowaniu warszawskiego klubu. Informacje znalazły się w mediach. Dopiero po Nowym Roku pojawiła się oficjalna oferta. Nie byłem zaskoczony tylko zaszczycony. Pomyślałem "wow Legia mnie chce?". Decyzja zależała ode mnie i żony. Temu klubowi się nie odmawia, każdy piłkarz z ligi chciałby w niej grać. Po tygodniu zdecydowałem, że to najlepsze rozwiązanie. WERSJA Z 04.03.3016 z godziny 09.39 Oferta z Legii Pana zdziwiła? Pojawiła się w styczniu. Nie byłem zaskoczony tylko zaszczycony. Pomyślałem "wow Legia mnie chce?". Decyzja zależała ode mnie i żony. W tym klubie chciałby grać każdy ligowiec. WERSJA Z 07.03.3016 z godziny 09.03 (wersja jak na razie najświeższa choć nie wiadomo czy ostateczna - niewykluczone kolejne edycje w zależności od żądań Legii i menadżera piłkarza) Kiedy dowiedziałeś się o ofercie z Warszawy? - O tym, że się mną interesuje wiedziałem przed Bożym Narodzeniem, ale rozmawiać zaczęliśmy w styczniu. Oto doskonały przykład dziennikarstwa na zamówienie. Rozpowszechniajcie niech wszyscy wiedzą z jak rzetelnym dziennikarstwem mamy do czynienia.
Ostatnio edytowane przez shaggy : 07.03.2016 o godz. 11:24.
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Ciekawy wywiad z Jopem. Szczerze mówiąc, przez tyle lat nie wiedziałem przez co przechodził (nie, nie usprawiedliwiam pewnych rzeczy, ale chłop miał ciężko)
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...aign=onetsg_fb |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
Radek Cierzniak już w Legii:
https://www.youtube.com/watch?v=nf-O5KMT_9M |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
Brawo Wisła, brawo PZPN !
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Twardej ławki rezerwowych oraz żebyś w klubie spod znaku nauki jazdy znalazł ludzi podobnych tobie.
Zresztą na zdjęciu Judasz i Pinokio doborowe towarzystwo... Grał w Cracovii, grał w Wiśle kibicuje Lechowi w Legii witają go z wypiekami na twarzy czyli jedna dziw..a przy Ł3 więcej.
Ostatnio edytowane przez shaggy : 07.03.2016 o godz. 16:54.
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|