The White Star Division - Wisła Kraków


Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło


Reklama

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Zakłady na Wisłę? Legalni bukmacherzy w Polsce - ranking i recenzje
Odpowiedź
 
Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
sandbender
Graf Zero
 
 
Od: 08.2004
Skąd: stamtąd :)

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#61
Stary 27.03.2009, 14:33
IBM nie robi notebooków.
Robi je Lenovo. Udział IBM w Lenovo to poniżej 5% akcji.

Chyba, że masz na mysli stare notebooki IBM.
Odpowiedz cytując
Kolumbus
Senior Member
 
 
Od: 03.2004

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#62
Stary 28.03.2009, 00:25
no stare mam na mysli, do takich skompikowanych operacji jak filmy, internet i mp3...
piekna zaba w podpisie

Odpowiedz cytując
<Crasch>
Senior Member
 
 
Od: 09.2006
Skąd: Wrocław

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#63
Stary 31.03.2009, 16:10
Ktoś wie skąd można ściągnąć plik : rundll32.exe?

w sumie to pokzuje mi coś takiego...a to wina wirusa który był na kompie
http://www.up.programosy.pl/view/bez..._1302.jpg.html
Ostatnio edytowane przez <Crasch> : 31.03.2009 o godz. 16:12.
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.
 
 
Od: 11.2002
Skąd: Dogville

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#64
Stary 31.03.2009, 17:01
kacu napisał(a):Wyświetl post
A gdzieś go znalazł tak tanio? Poszukaj mi na necie takiego jakbyś mógł
buyandsell.ie
lub na boards.ie
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
slaskWKSslask
Senior Member
 
 
Od: 05.2008
Skąd: Wrocław

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#65
Stary 04.04.2009, 00:31
Witam,mój problem polega na ukazywaniu się podczas grania ( FM09) ,tuż po rozpoczęciu gry błędu krytycznego zamykającego aplikacje. Wiem ,że gra jest dobra,problem pojawil się po zmianie komputera na nowszy. Gigabyre`EP31-DSL. GeForce 9600GT od Gigabyte,4GB Ram,Dual Core E5200.Komp prosto ze sklepu,nowe stery(pytanie czy dobre) Oto LOG crash Dumpa ,ponoć osoby kumające temat bez problemu potrafia postawić diagnozę Proszę o jakąkolwiek wskazówke. Dodam ,że system formatowany po tym błędzie nadal sie pojawia,stery garfiki raz płyty,po reinstacle ze stronki Nvidi.

Log- http://i39.tinypic.com/nmxpnt.jpg
Odpowiedz cytując
<Crasch>
Senior Member
 
 
Od: 09.2006
Skąd: Wrocław

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#66
Stary 16.04.2009, 15:32
Mam taki problem, otóż potrzebuje linuxa na już, ściągnąłem tą wersje:
http://www.download.net.pl/15194/PCLinuxOS/

i problem pojawia sie przy nagrywaniu.
Nagrałem dwa razy to na płyte CD przez Nero w predkościach 48x i 4x i żadna nie chce sie uruchomić.
Pisze:

Boot Cd:
Boot CD:
_

i po chwili startuje windows

w Biosie oczywiście ustawiłem by startował z płyty ale to nic nie daje
Ktoś wie w czym problem?
Odpowiedz cytując
WRzŚ
Senior Member
 
 
Od: 11.2008

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#67
Stary 16.04.2009, 16:46
Sprawa taka:

win xp

wyskoczył im jakis komunikat ze sie cos tam zaktualizowało i nalezy restartować kompa albo sam to zrobi za 4 min, no to dobra restart.
kiedy sie zaczął na nowo ładować zatrzymało sie na czarnym ekranie w którego górnym lewym rogu miga mi tylko biała pauza. przy resecie włącza sie ten ekranik ze ma sie do wyboru tryb awaryjny itd. ale przy wyborze jakiejkolwiek opcji to samo, miga mi ta pauza w u góry. co począć ?
Odpowiedz cytując
globoos
Senior Member
 
Od: 09.2007

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#68
Stary 17.04.2009, 17:09
WRzŚ napisał(a):
...
spróbuj wziąć płytkę z xp, jak ci wyskoczą opcje do wyboru to daj sobie konsolę odzyskiwania systemu, jak już w nią wbije wpisz "systemroot" (bez cudzysłowia), mi to pare razy pomogło na taki problem. a jak nie to sorry, ale chyba formacik mode on :S

<Crasch> napisał(a):Wyświetl post
Mam taki problem, otóż potrzebuje linuxa na już, ściągnąłem tą wersje:
http://www.download.net.pl/15194/PCLinuxOS/

i problem pojawia sie przy nagrywaniu.
Nagrałem dwa razy to na płyte CD przez Nero w predkościach 48x i 4x i żadna nie chce sie uruchomić.
Pisze:

Boot Cd:
Boot CD:
_

i po chwili startuje windows

w Biosie oczywiście ustawiłem by startował z płyty ale to nic nie daje
Ktoś wie w czym problem?
a to nie jest czasami tak że w nero trzeba zaznaczyć gdzieś opcję że płytka jest bootowalna żeby komp się z niej bootował? a rozkminka nr 2 jest taka : próbowałeś nacisnąć jakiś klawisz jak wyskakiwało to BOOT CD? w przypadku wszelakich windowsów tak było, że żeby wbiło w menu instalacji systemu trzeba było coś nacisnąć, inaczej uruchamiał się normalnie (albo i nienormalnie) system zainstalowany wcześniej.
Ostatnio edytowane przez globoos : 18.04.2009 o godz. 11:04.
Odpowiedz cytując
someone_TSW
Senior Member
 
Od: 07.2008

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#69
Stary 09.06.2009, 16:32
Zastanawiam się nad kupnem dysku zewnętrznego, a że nie znam się na tym kompletnie stad pytanie do Was...
Na co zwrócić uwagę przy kupnie, jakie powinny być jego parametry żeby można było powiedzieć, że dysk jest "dobry" ? Kwota jaką przeznaczam to +- 200 zł. Dysk 250GB, chyba że znajdzie się coś większego w tych cenach. Będę wdzięczny za rady i linki, może ktoś posiada coś podobnego, ma jakieś doświadczenia.
Odpowiedz cytując
David.
Senior Member
 
 
Od: 02.2005
Skąd: C4

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#70
Stary 10.06.2009, 22:53
Koledzy, koleżanki, poszukuję jakiegoś notebooka do 3 tysięcy złotych. Wiadomo, jak najlepsza i najwydajniejsza konfiguracja by się przydała. Ktoś,coś poleca? Matryca 15 cali. Nowy.
Odpowiedz cytując
<wislak88>
Senior Member
 
 
Od: 11.2006

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#71
Stary 24.06.2009, 11:46
Mam podobne pytanie jak kolega wyżej. Laptop do 3 tyś zł koniecznie 15. Cos polecacie? Co o tym myślicie? http://www.komputronik.pl/Notebooki_...elny,id,69295/ Ma ktoś jakieś doświadczenia z Acerami? Jak z wykonaniem?
Odpowiedz cytując
Mlody Wislak
Senior Member
 
 
Od: 05.2004

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#72
Stary 24.06.2009, 12:02
do czego ma być laptop ?
oderint dum metuant

JEDNA WIARA CAŁE ŻYCIE - WISŁA KRAKÓW PYCHOWICE
Odpowiedz cytując
<wislak88>
Senior Member
 
 
Od: 11.2006

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#73
Stary 24.06.2009, 12:40
Głownie internet ale tez bym czasami pograł w jakieś gry.
Odpowiedz cytując
Mlody Wislak
Senior Member
 
 
Od: 05.2004

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#74
Stary 24.06.2009, 12:58
Lenovo y530 , Dell Studio 1555 , MSI EX625 (z najtańszym prockiem ale to jesty 16' )
oderint dum metuant

JEDNA WIARA CAŁE ŻYCIE - WISŁA KRAKÓW PYCHOWICE
Odpowiedz cytując
holender
Member
 
 
Od: 04.2003
Skąd: Gliwice/Krakow

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#75
Stary 26.06.2009, 11:16
moze ktos z Was zaproponowalby mi jakis komputerowy zestawik (plyta glowna, procek, karta graficzna, RAM) koszt zestawu 1500- 2000zl a i jeszcze jedno sklanialbym sie raczej ku procesorom AMD.
pozdrawiam i z gory wielkie dzieki
Odpowiedz cytując
cristovao
Junior Member
 
Od: 06.2008

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#76
Stary 26.06.2009, 11:24
holender napisał(a):Wyświetl post
moze ktos z Was zaproponowalby mi jakis komputerowy zestawik (plyta glowna, procek, karta graficzna, RAM) koszt zestawu 1500- 2000zl a i jeszcze jedno sklanialbym sie raczej ku procesorom AMD.
pozdrawiam i z gory wielkie dzieki
http://www.purepc.pl/inne/zestawy_ko..._czerwiec_2009
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła
 
 
Od: 11.2002

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#77
Stary 12.08.2009, 16:46
Mam w laptopie baterie naladowana na 100%, wylaczam go, odpinam zasilanie. Rano wlaczam laptopa, a bateria ma ok 90%. Przy dluzszym wlaczaniu i ladowaniu jeszcze bardziej spada. Co moze byc powodem ?
Odpowiedz cytując
yoda79
Senior Member
 
Od: 12.2003
Skąd: Mazury- tu też są Wiślacy

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#78
Stary 14.08.2009, 08:06
Mam Windowsa 7 i nic kompletnie nie chodzi-ani filmy ani muza. Jakieś sugestie?
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
Hudy
sssssssss..
 
Od: 10.2003
Skąd: IE

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#79
Stary 14.08.2009, 08:21
yoda79 napisał(a):Wyświetl post
Mam Windowsa 7 i nic kompletnie nie chodzi-ani filmy ani muza. Jakieś sugestie?
ta wersja blokuje niektore kodeki
sam sie ostatnio meczylem i po zainstalowaniu k-lite codek pack5.0 i ffdshow nie bylo efektow i dopiero po zainstalowaniu kodeka do plikow rmvb czyli real alternative chodzilo juz wszystko
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member
 
 
Od: 02.2006
Skąd: my sie znamy??

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#80
Stary 14.08.2009, 11:21
Odnosnie windowsa 7. Kompletna bzdura ze ten system blokuje niektore kodeki. Ba, mp3 dzialaja na windows media playerze nie jak w Viscie(blokada).

Jedyna rzecz jaka przychodzi mi na mysl to to ze nie masz zainstalowanego oprogramowania do odtwarzania filmow muzyki itp itd. Jeszcze jedno na Windzie 7 pracuje od lutego tego roku.
Odpowiedz cytując
yoda79
Senior Member
 
Od: 12.2003
Skąd: Mazury- tu też są Wiślacy

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#81
Stary 15.08.2009, 10:28
koyoot napisał(a):Wyświetl post
Odnosnie windowsa 7. Kompletna bzdura ze ten system blokuje niektore kodeki. Ba, mp3 dzialaja na windows media playerze nie jak w Viscie(blokada).

Jedyna rzecz jaka przychodzi mi na mysl to to ze nie masz zainstalowanego oprogramowania do odtwarzania filmow muzyki itp itd. Jeszcze jedno na Windzie 7 pracuje od lutego tego roku.
Mam oprogramowanie,mam kodeki,mam sterowniki i... filmy chodzą ale bez dźwięku.A w panelu sterowania wyskakuje "Brak urządzeń audio" i badź tu mądry.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
brzydki.brzydal
Senior Member
 
 
Od: 07.2009
Skąd: Kraków/Tychy

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#82
Stary 15.08.2009, 11:03
Zainstaluj karte muzyczna? :]

Poszukaj sterownikow dla Windowsa 7, ewentualnie wywal 7 i poczekaj, az system wyjdzie oficjalnie i bedzie dla niego pelne wsparcie.
Odpowiedz cytując
yoda79
Senior Member
 
Od: 12.2003
Skąd: Mazury- tu też są Wiślacy

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#83
Stary 27.08.2009, 15:36
Używa ktoś peerguardiana?
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member
 
Od: 08.2007

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#84
Stary 28.08.2009, 12:04
http://images44.fotosik.pl/189/c53de9c93388a86f.png

Hmm.. taka mała czarna kreska jak w screenie, mi się pojawiła na monitorze, to raczej nienormalne.. co to może być?
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member
 
 
Od: 02.2006
Skąd: my sie znamy??

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#85
Stary 28.08.2009, 13:01
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
http://images44.fotosik.pl/189/c53de9c93388a86f.png

Hmm.. taka mała czarna kreska jak w screenie, mi się pojawiła na monitorze, to raczej nienormalne.. co to może być?
MOnitor LCD?
Odpowiedz cytując
mathouse
Senior Member
 
 
Od: 09.2008

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#86
Stary 28.08.2009, 13:02
<Crasch> napisał(a):Wyświetl post
Mam taki problem, otóż potrzebuje linuxa na już, ściągnąłem tą wersje:
http://www.download.net.pl/15194/PCLinuxOS/

i problem pojawia sie przy nagrywaniu.
Nagrałem dwa razy to na płyte CD przez Nero w predkościach 48x i 4x i żadna nie chce sie uruchomić.
Pisze:

Boot Cd:
Boot CD:
_

i po chwili startuje windows

w Biosie oczywiście ustawiłem by startował z płyty ale to nic nie daje
Ktoś wie w czym problem?
mowiac szczerez - zainstaluj sobie Ubuntu
nie uzywalem PCLinuxOS ale mialem wczesneij Mandrive, potem OpenSUSE,
od roku juz siedze na Ubuntu i w zyciu nie zmienie tego systemu na inny
Bardzo prosty w obsludze , niesamowicie stabilny itp.
Polski remix, lepszy niz oryginal: http://ubuntu.pl/pobierz.php
Ostatnio edytowane przez mathouse : 28.08.2009 o godz. 13:30.
Mapa sklepów z Białą Gwiazdą
http://tnij.com/mapa_sklepow_z_biala_gwiazda
Odpowiedz cytując
Kisis
Senior Member
 
 
Od: 06.2007

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#87
Stary 28.08.2009, 13:03
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
http://images44.fotosik.pl/189/c53de9c93388a86f.png

Hmm.. taka mała czarna kreska jak w screenie, mi się pojawiła na monitorze, to raczej nienormalne.. co to może być?
mi ostatnio też się takie kreski na całym ekranie pojawiały, wyciągłem karte graficzną i włożyłem ją od nowa, starannie dociskając.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member
 
Od: 08.2007

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#88
Stary 28.08.2009, 13:14
Ech, okazało się, że zresetowałem kompa i jest ok. ;p
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member
 
 
Od: 09.2004

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#89
Stary 29.08.2009, 18:13
jaki polecacie program anty-spyware najlepiej zeby tez mial rezydenta. I jeszcze alternatywa dla ner - moze ashampoo
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member
 
 
Od: 01.2003
Skąd: Carpathia:)

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#90
Stary 15.09.2009, 12:13
potrzebuje takie oto urzadzenie:

ruteri acces point w jednym z możliwością zrobienia sieci wi-fi
konkretnie: do urządzenia podłączone są dwie sieci zewnętrzne: jedna z wi-fi, druga z kabla.
Wg moich wałsnych ustawień sieć wewnetrzna równiez po wi-fi wychodzi na zewnątrz albo przez sieć kabelkową albo bezprzewodową.

podsumowując, chce na jednym urzadzeniu mieć możliwosc krozystania, badx z jednej bądź z drugiej sieci zewnętrznej. Mozliwe to?

opcją drugą jest osobne kupienie dwóch urzadzeń, ale nie chciałbym świecić od tego promieniowania
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Włączony
MordkiWłączony
[IMG] code is Włączony
HTML code is Wyłączone

Skok do forum



Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:04.