|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
cycu jestes jebniety czy .......niety
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Jestem mocno rozczarowany wyborem trenera. Wydaje mi się, że to było szybko na łapu-capu, byleby uciszyć większość kibiców, która domagała się zmiany.
Gdyby Szanowny Pan P.O Prezesa Piotr Obidziński zrobił rzeczywiście mapę ryzyka i kalkulację (chętnie poznam metodologie), zastanowiłby się, czy dużo większym kosztem jest zatrudnienie Skowronka, który bazując na historycznych danych ( na takich najczęściej tworzy się modele ryzyka), wcale nie zapewnia nas o tym, że może być lepiej, niż kogoś z zagranicy. Jestem głęboko rozczarowany tym, że nie wzięto i nie poszukano opcji Słowackiej, Czeskiej, Serbskiej, która wcale nie kosztuje więcej, niż opcja Polska, nawet ta pierwszo-ligowa. Zresztą, zarówno trener Skowronek, jak i zarząd nie wierzą w powodzenie tej misji, czego dowodem jest to, że ani jedna, ani druga strona nie zapewniła sobie w kontrakcie możliwości przedłużenia kontraktu. Ot, nasi chcą mieć alibi, a Skowronek właśnie wskoczył na karuzelę. Obym się mylił. ![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
zasadniczo to z chronologii wynika że panowie się z Pogoni dobrze znają , ciekawe czy to ma jakies znaczenie czy tylko ciekawostka
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Takie same myślenie życzeniowe co ze "składem na puchary". ![]()
D.O.A.
No one likes me, no one likes me, no one likes me I don't care Orbit napisał(a):
|
||
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Ja miałem 3= z geografii. Czego wymagasz?
![]()
D.O.A.
No one likes me, no one likes me, no one likes me I don't care Orbit napisał(a):
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
K... A sami malkontenci, nie zwalniają Stolarczyka źle, zatrudnił kogo innego źle.
Dajcie facetowi te 2 tygodnie w spokoju się rozeznać, ułożyć 11 stke. Nawet jakby miał być tu jedynie efekt nowej miotly to chyba warto jeśli ma to zawazyc na utrzymaniu te parę punktów. |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
9 dni a nie 2 tygodnie.... 4 dni po przegranej z arka poszly sie yebac
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
http://weszlo.com/2019/11/15/jesli-w...oga-skowronka/
Bardzo ciekawy artykuł o naszym aktualnym trenerze, można z niego wyciągnąć parę budujących inforamcji. Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 03.2019
Offline |
|
Po owocach go poznamy, myślę że po sparingu z Radziszowianką ciężko będzie ocenić jego wpływ na grę, sparing to jednak sparing, da pograć młodym, któregoś z nich może wpuści pod koniec we Wrocławiu. Za dużo nie chcę się wypowiadać o samym trenerze, przynajmniej do meczu ze Śląskiem, jednak to co zrobił ze Stali Mielec jest dość imponujące.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
Sparing zdaje się odwołano.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
A miałem nadzieję na jakieś zwycięstwo jeszcze w tym roku...
![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
Ale sparing ma ostatecznie być chyba jutro 11.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Jeżeli nie przeszkadza Ci, że nasze orły mogłyby wygrać, przegrywając, to pewnie raz czy dwa zagrają jeszcze gierkę wewnętrzną kontrolną. Przy dobrych wiatrach może strzelą jakąś bramkę i nie będzie remisu!
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Żarty żartami, ale oby Skowronek zdobył do końca roku kilka punktów. Nieważne jak, może być fartem i obroną Częstochowy, byle do przodu...
![]()
D.O.A.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Popieram, ale nie oczekuję wiele do zimy. Na wiosnę, mam nadzieję, przestaną robić sobie jaja i zagrają o to utrzymanie. A wtedy ja przestaną robić sobie jaja z nich.
A tymczasem: do boju, Rafale Janicki! Pokaż im! ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Jeśli na jesień nie zdobędziemy minimum 5-6 punktów to na wiosnę tylko cud uratuje nas przed spadkiem.
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Czy ktoś ma jakieś ploty nt. tego, jak piłkarze zapatrują się na nowego generała?
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
Są cali w skowronkach.
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Figlarz.
10 znaków. ![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Senior Member
Offline |
|
Już tylko jedno. Czy Boguski w pierwszym składzie?
![]() ![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
Bardziej niż trenera potrzebujemy psychologa, ciekawe jak tu się sprawdzi bo mentalnie jesteśmy totalnie rozbici.
![]()
Hristov:
" Nie chciałem iść do Cracovii, chciałem grać dla wielkiego klubu, takiego jak Wisła " ![]() |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Problem był na środku obrony i swojego czasu Łukasz Burliga miał świetne mecze na tej pozycji. Uważam że powinien być cofnięty na tą pozycje ale musiałby lepiej szacować sytuacje w której może zarobić kartkę.
![]()
SKAWINA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2018
Offline |
|
Jeśli dobrze pamiętam, to zagrał tam chyba tylko z Widzewem u siebie za Smudy i ostatnio z Płockiem w 31. kolejce. I grał tak, że zadowoleni byli tylko ci, którzy postawili, że dostanie czerwoną kartkę.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Akurat do momentu głupio zarobionego czerwa to rozgrywał bardzo dobry mecz.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Tak, wiem. Dlatego żartobliwie zakończyłem rozmowę.
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|