|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Moderator
Od: 11.2002
Offline |
|
Temat meczowy dotyczący spotkania ze Śląskiem Wrocław. Wkrótce zostanie uzupełniony.
Zapraszam do dyskusji. |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 02.2012
Offline |
|
1-2
nieśmiertelny Brożek |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
Mnie martwi to 4-3-3 próbowane w sparingach. Źle się kończyły wszystkie eksperymenty z tym ustawieniem u nas i boję się, że podobnie może być tym razem. Nie wiem, czy mamy piłkarzy pod to ustawienie i wolałbym jednak grać, to co znamy i co nam w miarę wychodzi.
Acz, trzeba wierzyć, że Stolar wie co robi. Tak czy siak nie mogę się doczekać. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
Podejrzewam, że trener próbuje ustawienie pod zawodników. A że środek pomocy (szczególnie pod nieobecność Vukana?) jest marniutki zwłaszcza ilościowo, to musi kombinować.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Banita
Od: 03.2018
Offline |
|
A ja obawiam się postawy Śląska. Wiem że to sparingi ale tracą bardzo mało bramek a i tak drużyna wydaje się poukładana. Obawiam się remisu.
|
|
![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Fajnie było zacząć od zwycięstwa. Tym bardziej, że gramy z jednym z bezpośrednich rywali w walce o ósemkę.
Jest gdzieś meczowa 18 tka? |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
3-0 i trzy Brozio
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
A co konkretnie dzieje sie z Kubą? Dalej palec?
![]()
PSIA KREW
"Płoną perony płynie krew, to szlak wiślackiej wiary! Rzucamy wokół śmierci zew, łopocą nam sztandary! Niech chwała Twoja wiecznie trwa! Zwyciężaj Wisło ma... ZWYCIĘŻAJ WISŁO MA! "
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Ja nie mam nic przeciwko testowaniu nowego systemu. Stolar mówi że po prostu chce aby drużyna 'funkcjonowała' w dwóch wariantach i aby przeciwnik nigdy nie był pewien w jakim wyjdziemy. Być może jeszcze nie jesteśmy gotowi na 4-3-3 i ze Śląskiem będzie ciężkie spotkanie do oglądania dla obu stron.
Poniekąd też z powodu kilku kontuzji obstawiam dość przeciętny początek sezonu, po czym drużyna Stolarczyka "zatrybi" Obstawiam jutro 1-1 , jednak dostrzegam szanse na wygraną w obliczu beznadziejnego Śląska jakiego jeszcze widzieliśmy 2 miesiące temu. |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
Pierwszy mecz sezonu to zawsze wielka nie wiadomo co do formy obu drużyn.
Ale w Sląsku jest bałagan nie tylko sportowo ale i organizacyjnie - o dziwo u nas odwrotnie. Dlatego jestem optymistą przed meczem i obstawiam 2-1 |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Serce mówi: 3 pkt zostają w Krakowie
Rozum mówi: Punkty do podziału Ja mówię - niezależnie od wyniku - będę to widział na żywo ![]() ![]()
Czesiu... Co ty robisz zarazo
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
Kopanina pewna - biorąc pod uwagę Nasze ostatnie pierwsze mecze.
Stawiam na remis. |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
Nie spodziewam się jeszcze pięknej gry, aczkolwiek uważam że nasi chłopcy mocno siądą na Śląsk i stłamsimy ich w środku.
Co do ustawienia spodziewam się 4-2-3-1, a więc to samo co graliśmy w ubiegłym sezonie. Wytypowania jedenastki się nie podejmę, może być jakieś zaskoczenie. ![]() Zwycięstwo było by ekstra początkiem, jednak punkt przyjmę z pokorą i uznaniem. ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Skład: Lis Sadlok Klemenz Wasilewski Niepsuj Mak Basha Plewka Boguski Drzazga Brożek
ławka Buchalik Grabowski Janicki Wojtkowski Silva Bałaniuk Buksa Zakładając , że Savicevic Kuba i Burliga nie zagrają |
|
![]() ![]() ![]() |
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
Trzy punkty na otwarcie sezonu, nie ważne w jakim stylu. Grunt to do zacząć. Do zobaczenia na stadionie.
![]() Lengyel - Magyar két jó barát együtt vív, és issza borát!
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
Co do meczu, 1:0 po farfoclu i będę szczęśliwy. |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 08.2015
Offline |
|
1-3 Forma Śląska jest wysoka, co pokazują w sparingach, logika ekstraklasy mówi, że skoro w zeszłym sezonie szło im kiepsko, to teraz będą się bić o puchary.
Jednego wciśnie Brożek, przeżywający drugą młodość - bardzo bym chciał ![]()
Mój post jest subiektywną, własną opinią na dany temat i ma na celu wyrażenie osobistego zdania na dany temat
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
Ciekawe czy Mąka zagra od pierwszej minuty.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Pamięta ktos kiedy rozpoczęliśmy sezon od porażki?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
W 1997 roku,przegraliśmy wtedy z GKS 0-4,mecz w Katowicach.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
To chyba rekord ekstraklasy. Oby trend się utrzymał
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 04.2018
Offline |
|
Trudne spotkanie nas czeka, Śląsk jest po bardzo słabym sezonie ale kadrowo mają większy potencjał od nas, wyniki sparingów też mogą mieć odzwierciedlenie.
Stawiam na remis 1:1 z lekkim wskazaniem na gości. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Już nie ma 18tki teraz jest 20tka bo może być więcej rezerwowych.Wygramy 1:0
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Obie drużyny to niewiadoma, jak to na początku sezonu.
Liczę na zwycięstwo i trzecią młodość Brożka. ![]()
D.O.A.
No one likes me, no one likes me, no one likes me I don't care Orbit napisał(a):
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2015
Offline |
|
Lenczyk mawiał, że pierwszy mecz można wygrać 3-0, ale przegrać 0-3. Liczę, że podtrzymamy serię i nie przegramy na inaugurację.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
Widząc stan naszej kadry z sezonu na sezon walka o czołową ósemkę oddalać się będzie od nas bardzo szybko. Niestety stan aktualny posiadania stawia nas wśród drużyn walczących o utrzymanie. Co do dzisiejszego spotkania remis brałbym w ciemno mając na uwadze nasze osłabienia i mizerie w ofensywie.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Różnie może być. Śląsk wprost mówi, że czuje się w gazie i bardzo dobrze przepracowali okres przygotowawczy.
Trener też ich mądrze poukładał i Picha na nowej pozycji. Ale to nasza liga ![]() Także pewnie remisowo na początek... |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
Sorry ze tutaj, ale jestem na wakacjach na Cyprze i mimo posiadania karnetu nie dam rady byc akurat na tym meczu.. Czy zna ktos opcje dobra na telefon zeby zobaczyc stream? Szkoda ze dailymotion juz nie ma heh..
![]()
"The Gods Made Heavy Metal And It's Never Gonna Die!"
Jazda! Jazda! Jazda! ... Biała Gwiazda! |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
TVP sport online
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
Drugi sezon mamy taki burdel w obronie, że do końca nawet nie wiemy kto w niej gra. Mimo wszystkich zalet Stolara to obrony to on ich nie nauczył.
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|