|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Jutro na konferencji na stadionie bedzie Rafal Wisloscki.
Czy ktos wie o czym bedzie ta konferencja? Nowy inwestor? Nowy wlasciciel? |
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 01.2019
Offline |
|
Panowie pomóżmy jednemu z bossów bo żydki jak zwykle psują PR
https://twitter.com/PoKrakosku/statu...48589958778880 |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
Już poprawione oceny, dobrze że istniejemy bo gdyby nie my to nie mieli by po co żyć.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Dostał ktoś akcje poczta? Bo to co ja zobaczyłem po wyjęciu z koperty to jakiś niesmieszny żart. Akcja jest w takim stanie, tak wymięta i powyginana jakby ją ktoś przezul i wypluł. To jakaś kpina.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
OJ tam mały drobiazg. Ważne, że liczby się im zgadzają.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Tu macie gdzie pisać:
https://twitter.com/KarolinKawula/st...02611974332417 |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
To prawda. Miałem podobne odczucia, ale nie chciałem kręcić z tego powodu afery. Jak widać, nie jestem jedyny... Podziękowania, z podpisem prezesa Wisłockiego, które załączone były do okazjonalnej koszulki, dotarły w idealnym stanie, więc dało się to zrobić w lepszy sposób. Również trochę się rozczarowałem. Wiadomo jest to fajna pamiątka, którą możnaby było oprawić sobie w ramkę. Szkoda...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
u mnie to samo. jak z krowiego ryja
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2014
Offline |
|
Moja przyszła w umęczonej, zwykłej (nie "bombelkowej") kopercie, ale o dziwo, sama akcja w stanie fabrycznym, bez jednego zagięcia. Chyba fura szczęścia, bo poczta na wiosce kompletnej ...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
Była prezes podobno zatrzymana.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Jako pierwszy o zatrzymaniu Marzeny S. poinformował Szymon Jadczak z TVN24. Dziennikarz ustalił także personalia dwóch innych zatrzymanych. To Tadeusz C., były prezes przez niektórych uważany za zasłużonego działacza, a także Robert S., były wiceprezes.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 07.2016
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
Misio śpiewa, domino ruszyło, następni w kolejce.
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Sarapata, Czerwiński i Szymański zatrzymani.
Decyzja spóźniona o osiem miesięcy. Stworzono układ, który miał jeden cel - zniszczyć i okraść piłkarską Wisłę. Nie liczono się z nikim i z niczym. Jeszcze niedawno jeden z najbardziej znanych samozwańczych obrońców TS-u wmawiał, że problemem jest narcystyczny styl bycia Jadczaka, a nie wielomilionowe nadużycia TS-u opisywane przez tego dziennikarza, który dzisiaj może poczuć się po raz kolejny zwycięzcą. A drugi przekonywał, że były to drobne pomyłeczki. Historia pokazała, że należało zareagować już w latach 2014-2015, kiedy powstawały pierwsze artykuły w gazetach o tym jak przestępcy przejęli TS, założyli siłownię i szkółkę walk, a Szymański opracował plan zagarnięcia piłkarskiej Wisły i obalenia Cupiała (realizowany krok po kroku przy współpracy z tzw. obrońcami TS-u - chociażby przez ostrzelanie stadionu). Wówczas Ojciec Chrzestny Mikołajewicz przekonywał, że wszystko jest w porządku, że to jest element resocjalizacji. Kolejny z ,,autorytetów" twierdził, że istnieje spisek przeciwko świętemu TS-owi: https://wislakrakow.com/forum/showpo...postcount=4459 Kolejny (jeden z najważniejszych aktywistów PiS-u na tym forum) zaś twierdził, że to robota WSI i wrogów. https://wislakrakow.com/forum/showpo...postcount=4769 Dzisiaj wiemy, że była tylko jedna zła strona w niszczeniu Wisły - to ci, którzy w 2016 r. ostatecznie zagarnęli klub i postanowili go zniszczyć, a Meresiński/Stechert to ich słupy. Cytat:
Gdyby zareagowano od razu (po pierwszych artykułach w latach 14-15), to dzisiaj sytuacja piłkarskiej Wisły byłaby nieporównywalnie lepsza.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 12.09.2019 o godz. 13:25.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
To już było wiadome pół roku temu, znienawidzeni przez dużą część tego forum i "prawilnych" ,"myślących samodzielnie" kibiców Wisły Bednarz i Jadczak, oboje nazwani warszawskimi agentami, zdiagnozowali problem i mówili o nim głośno jako jedni z pierwszych
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Offline |
|
Ale że Tadzia zatrzymali?
(Dalej płacze że Tadzio odmówił dostania prezesem w styczniu) ![]()
rotfl lol2 buhahahahha
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
Tylko widzisz tak się niestety składa, że z czasem punkt po punkcie gówno które opisał okazuje się być prawdą a nie bajką....
Ciągnąć to tu wielu ciągnęło ale komu innemu ( zawsze z połykiem) ! Dzięki min takim właśnie entuzjastom którzy ślepo bronili tego bagna ( przez swoje ograniczenia intelektualne bądź też interes) jesteśmy tu gdzie jesteśmy czyli w głębokiej dupie.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 10.09.2019 o godz. 20:25.
|
|
![]() ![]() ![]() |
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
To że czasami broniliśmy w postach zarząd to fakt. A teraz osobiście mówię za siebie. Nie wierzyłem że ludzi związani z Wisłą mogą coś takiego zrobić. Dałem się nabrać i mam nauczkę na całe życie. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Natomiast co innego bronić w mediach czy na forum , a co innego podpisywać kwity. Tadeusz C. choć w przeszłości zasłużony to niestety przyczynił się do trwania tego układu. Bardzo dobrze że szambo wybiło, natomiast gdybanie co by gdyby się stało wcześniej - nie ma sensu. Wisła jest na dobrej drodze do normalności a dzisiejsza informacja jest kolejną z wielu pozytywnych w tym tygodniu. |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
Jak się nie mylę jakaś część ziemi TSu została "zamrożona/przekazana" prywatnym ludziom za pożyczkę. Czy ktoś to sprawdza? Na jakich warunkach to się odbyła? |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
@Kominek
Aktualny Prezes Socios też nic nie miał wspólnego z "tym" układem? |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Ależ oczywiście, że patrzeć na ręce. Przecież TRANSPARENTNOŚĆ to jeden z najważniejszych filarów działalności Socios. Władze organizacji na bieżąco rapprtują swoją działalność. Naprawdę nie widać różnicy?
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Cytat:
Proszę abyście wyszli do świata i patrzeli na ręce a nie w w klawiatur i monitor. Dopiero wtedy kiedy udowodnicie coś komuś coś nieczystego poinformujcie o tym opinie publiczną. Bo sracie do własnego gniazda i przekonujecie że w sposób prewencyjny jest lepiej za wczasu je osrać. Za chwile się zacznie że ten się znał z tym, tamten się znał z tamtym. A tamten siedział 5 metrów obok Dukata itd. Też znałem się z wieloma ludzmi, i wielu z tych ludzi źle skończyło. Sama znajomość kimś kto pobłądził nieczynni tej osoby złym człowiekiem. Na swojej drodze życiowej spotykamy różnych ludzi.
Ostatnio edytowane przez Valencia : 10.09.2019 o godz. 22:02.
![]()
SKAWINA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
Co by nie odpowiedzieć, pewnie i tak wiesz swoje
![]() Ja krótko: nie, nie miał. Przedstaw się proszę z imienia i nazwiska, chętnie spotkam się z Tobą w sądzie, będziesz mógł udowodnić swoje tezy.
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 10.09.2019 o godz. 21:54.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
Panowie spokoj, jezeli mial to ktoras fala aresztowan go zmiecie, bo chyba nikt nie ma watpliwosci ze to dopiero poczatek.
Bardzo dobrze ze w koncu sie cos ruszylo bo trwalo to zbyt dlugo. P.s. Mam nadzieje ze "pozdrowienia do wiezienia" dla Marzenki jednak sie nie pojawia. ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Jak to w końcu jest z tym Miśkiem? Misiek cwel czy zbawiciel Wisły? Niby sprzedał ale jednak dużo pomógł
![]() A tak serio, po 2016 roku - rozjebaniu TKWM i 2018/2019 roku jak całe to szambo zaczęło wypływać i wyjebało ostatecznie, nic już dla mnie nie będzie takie samo. mózg rozjebany, jakieś tam ideały, nadzieje, wiara w kogoś/coś sprowadzona do poziomu zero i ciągle w głowie siedzą te dwie sprawy (TKWM i zlodzieje) od 3 lat jak sie myśli o Wiśle... ![]()
młode pokolenie - stare przekonania
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2009
Online |
|
Jesli cos takiego zawisnie to wtedy powiem, ze widzialem juz w zyciu wszytko. I, ze dla tego klubu jednak nie ma ratunku i szkoda bylo marnowac kase. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Tak i będą prowadzone jeszcze zbiórki pieniędzy dla Marzeny. Ludzie, czy wy czasem czytacie co napisaliście ?
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|