|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
wzmocni się |
![]() ![]() ![]() ![]() |
33 | 24,09% |
osłabi |
82 | 59,85% |
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
22 | 16,06% |
Głosujących: 137. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
Myślę że w tej wyminie zdań wszystko zostało już powiedziane. Jeśli ktoś musi o tym dyskutować to tylko na priv.
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
Wg TM ma kontrakt do czerwca 2020. I tak też mi się wydaje, że było powiedziane jak przychodził, że kontrakt na 2 lata.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Ok do usunięcia
Ostatnio edytowane przez filemon : 04.09.2020 o godz. 14:04.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Być może kontrakt obowiązuje np do 31 sierpnia 2019 roku z opcją przedłużenia. Pytanie czy w ogóle są tak podpisywane kontrakty. |
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
Tutaj jest wszystko napisane:
http://www.radiokrakow.pl/sport/deny...-wypozyczenie/ |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
Moim zdaniem potrzebujemy bramkarza. Przydałby nam się ktoś doświadczony. Chyba wolny jest Załuska, Putnocky (blisko Śląska), ale inne drużyny pościągały sobie dobrych bramkarzy. Mimo wszystko na tej pozycji szczególnie potrzeba doświadczenia i prawdziwego lidera.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Są inne pozycje (atak) gdzie mamy wiekszy problem. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Zresztą na razie Lis jeszcze nigdzie nie odszedł, wiec tematu nowego bramkarza nie ma. I też uważam jak kolega wyżej że pilniejszą opcją do załatania jest atak. |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
Atak i środek pomocy. Wypadnie ktoś z dwójki Basha Savicevic i leżymy.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
Prezes RCD Mallorca ma przylecieć do Polski i negocjować transfer Carlitosa do klubu z LaLiga!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
No i Bardzo dobrze. Niech sobie robi karierę a my $$
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
Ten dziennikarz ma chyba dobre info:
https://twitter.com/UEFAComPiotrK/st...72264757174273 |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
||
![]()
D.O.A.
No one likes me, no one likes me, no one likes me I don't care Orbit napisał(a):
|
||
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 11.2009
Offline |
|
WISŁA KRAKÓW FINALIZUJE TRANSFER REPREZENTANTA POLSKI U-20
https://transfery.info/126809,wisla-...ta-polski-u-20 |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 07.2016
Offline |
|
Chodziły jeszcze plotki o jakimś kameruńskim N z Belgii. Zawodnik lfc, ale wypożyczany co sezon.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Wzmocnienia juniorami są ważne w dłużej perspektywie i pojawiające się komentarze "po co nam kolejny obrońca, potrzebujemy napastnika" tłumaczę tak: co ma jedno z drugim wspólnego? Klub korzysta z okacji. Szota to zawodnik który może dać nam jakość za 1-2 lata, wtedy kiedy już Wasyl skończy karierę, a Klemenz doczeka się upragnionego transferu za granicę. Przychodzi po naukę, a nie do grania na już. |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
kupujemy, (za pieniadze!) środkowego obronce
![]() Gosc sie wydaje sensowny, z potencjalem , nie chce narzekac bo transfer ciekawy ale Obrona to jedyna formacja gdzie mamy kim grac i nawet w przypadku wypadneicia 2 zawodnikow jestesmy spokojni w ataku jest bieda z nedza, na 10 i oba skrzydla jedyna sensowna opcja rezerwowa jest Boguski +anonimowy poki co Jean Silva a my sciagamy 4 srodkowego obronce (gdzie mozna jeszcze przesunac Sadloka a wiemy tez juz , ze w razie czego poradzi sobie Hoyo) Nagly przyplyw gotowki? ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Prędzej inwestycja sponsora
![]() ![]()
socioswisla.pl
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Niby fajnie, młody i do tego Polak ale po co nam kolejny obrońca jeżeli mamy pół napastnika i żadnego zamiennika do środka pola? Tak tylko pytam
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Obrone to mielismy słaba jesli popatrzec na ilosc straconych bramek.Ja na 20 latka nigdy nie bede narzekał.Teraz tylko pomocnik i napadzior i nasza słabiutka ligę wsysamy jednym nozdrzem
|
|
![]() ![]() ![]() |
Banita
Od: 03.2018
Offline |
|
Temat wałkowany setki razy. Co w tym fajnego ? Oglądjąc reprezentację u17/u19 itp. poziom polskich zawodników był tragiczny. Polscy piłkarze robią często z siebie gwiazdki i chcą się nachapać. Przyjechał Hiszpaz z 3 ligi i został królem strzelców a takich przykładów jest sporo.
Zamiast do gangstera można to odnieść do piłkarza. https://www.youtube.com/watch?v=rZaRW7y7ArU |
|
![]() ![]() |
Senior Member
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Cieszy mnie zmiana polityki transferowej. Nie monizm a wiele źródeł piłkarzy w różnym wieku. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
Na Hiszpanach też można zarobić tylko należy podpisać z nimi dłuższe kontrakty. Tak jak napisałeś mam nadzieję, że będziemy dywersyfikować i szukać piłkarzy gdzie to tylko możliwe.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
||
Stawianie na młodych to jeden z elementów wyprowadzania Wisły na prostą. Napastnik o ile będzie, to na koniec okienka z zawodników bez klubu. Po prostu - napastnicy kosztują. ![]()
D.O.A.
No one likes me, no one likes me, no one likes me I don't care Orbit napisał(a):
|
||
![]() ![]() ![]() |
Banita
Od: 03.2018
Offline |
|
Nie masz racji bo zarobiliśmy grosze czyli więcej niż na tych wspaniałych młodych biało- czerwonych pilkarzach. Twoje sracze na nic!
Ostatnio edytowane przez rdunia87 : 20.07.2019 o godz. 11:21.
|
|
![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Jażdżewski w wywiadzie powiedział otwarcie, że czekają na okazje.
![]()
rrr
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
I na pewno będzie to ktoś z jakimiś wadami (wiek, kontuzje, forma, słabe statystyki). Więc trzeba być przygotowanym, że szału nie będzie.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Na tym bazowałem, ale tak było przecież zawsze. Dobrze że najważniejsze wzmocnienia ogarnęliśmy na początku sezonu.
@Arked - no tak, ale sytuacja finansowa jest jaka jest. Inna rzecz że liga jest słaba, byle ogórek strzeli tu 10+ goli przy odrobinie farta i chęci.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 20.07.2019 o godz. 11:31.
![]()
D.O.A.
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|