|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]() Aktualna tabela: ![]() Zestaw par nadchodzącej kolejki: ![]() Dotychczasowe mecze h2h ![]() Sześć ostatnich spotkań h2h ![]() Rywal ogólnie: ![]() Rywal na wyjeździe: ![]() Wisła ogólnie: ![]() Wisła u siebie: ![]() A tak to widzi bukmacher (kursy od naszego sponsora z dnia zakładania tematu) ![]() Zapraszam do dyskusji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Miedź już praktycznie w pierwszej lidze ( ich mi akurat szkoda ). Skoro w meczu o Ekstraklasę ze Śląkiem żył nie wyprówali, to z nami raczej też nie będą. Powinno się udać skończyć sezon wygraną.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Niezależnie od wyników, byłoby fajnie, gdyby na stadionie pojawiło się więcej osób niż na ostatnich dwóch meczach.... :( Czas jak zwykle pokaże... W kwestii samego meczu - stawiam na bramkowy remis bez wskazania...
![]()
Czesiu... Co ty robisz zarazo
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Dodam tylko że krakowscy urzędnicy to są wyjątkowo paskudni kretyni...
Na pół godziny przed meczem Alejami w spod Muzeum Narodowego przejdzie marsz równości... ABSURD! ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Nie od dziś wiadomo, że dość istotna liczba stworzeń zasiadających w krakowskim magistracie znacznie cofnęła się ewolucyjnie od homo sapiens... Kiedy nie było poprawności politycznej, dla otrzeźwienia wsadzało się ich do smoły, a potem posypywano pierzem... Niestety "cywilizacja" spowodowała, że takie "cosie" czują się względnie bezpiecznie...
![]()
Czesiu... Co ty robisz zarazo
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Dobrze, żeś napisał, bo trzeba będzie inaczej dojechać.
![]()
Nowe cele Wisły na sezon (2020/21)
1. wyjść na finansową prostą 2. zdobyć co najmniej 15 (piętnaste!) miejsce 3. pozbyć się gó...a, przez które tonęła od kilku lat |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
Był kiedyś mecz po którym nie było postów na forum w temacie meczowym?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 12.2017
Offline |
|
Akcent humorystyczny na koniec sezonu, jeszcze nigdy nie śmiałem się z bramki traconej przez Wisłę na własnym stadionie.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
A ja jeszcze nigdy nie widziałem, żeby piłkarze mieli tak wyjebane na to co się dzieje na boisku. Żałosne to było i tyle.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
A ja jeszcze nigdy nie widziałem, żeby piłkarze mieli tak wyjebane na to co się dzieje na boisku. Chyba tylko Brożek i Kolar próbowali szarpać. Mam nadzieję, że Wojtkowskiego w koszulce Wisły już nie zobaczę.
Ogólnie żałosne to było widowisko. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Wstyd i kompromitacja.
Ktoś wie, kiedy ostatnio straciliśmy 5 bramek u siebie? Stracone przeciwko najgorszej ofensywie w lidze. ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Jak czytam wypowiedzi na wislaportal czy tu o żałosnym meczu to ogarnia mnie pusty śmiech.
Mecz dla nas o pietruchę, chłopaki wyszli postrzelali sobie, urządzili super emocjonujące widowisko z gradem goli. Przegrali po ładnym meczu i tyle. Zdarza się. Nie pierwszy raz, nie ostatni. Śmieszy mnie to całe malkontenctwo, rozdzieranie szat i pojazd po piłkarzach jak byśmy conajmniej 4 golami spłynęli po opchnięciu meczu przeciwnikowi. Na szczęście przez jakiś czas nie będę musiał czytać tego pierd.olenia, bo następne mecze późnym latem. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Z taką defensywą? Raczej do przewidzenia.
![]()
D.O.A.
No one likes me, no one likes me, no one likes me I don't care Orbit napisał(a):
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Jak ktoś napisze, że Lis nam dziś zawalił jakąś bramkę, albo chociaż powinien obronić coś z tego, co wpadło Miedzi, to oficjalnie ogłoszę go p...niętym. Tak tylko ostrzegam ;-)
![]()
Współwłaściciel
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
A faktycznie, akurat na tym meczu nie byłem, dlatego wyleciał z głowy.
![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Zaczęły się wakacje. Patrzyłem na oceny naszej obrony, na Weszło tylko Lis na 5. W sumie obronił karnego ...
![]()
Nowe cele Wisły na sezon (2020/21)
1. wyjść na finansową prostą 2. zdobyć co najmniej 15 (piętnaste!) miejsce 3. pozbyć się gó...a, przez które tonęła od kilku lat |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
najwiekszym zaskoczeniem był sedzia , najlepszy mecz do tej pory w jego wykonaniu (choc przyznajmy wysoko sobie poprzeczki nie zawiesil), dużo trudnych decyzji , kazda idealna
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Panowie 5 goli strzeliła nam ............................ Miedź Legnica. I w/g Was jest w porządku?
Szanujmy się. Przyjechał beniaminek, który zleciał z ligi a zlał nas jak psa. Ja jestem mega wqrwiony. Liczyłem na 3 pkt i godne pożegnanie z sezonem. Niestety kilku panów wyszło dziś na relaks i skończyło się Naszą kompromitacją. Powód: dpisek
Ostatnio edytowane przez Szneka : 18.05.2019 o godz. 22:54.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
|
Jak będziemy w przyszłym sezonie grać taki kabaret w obronie to będziemy się martwić. ![]()
D.O.A.
No one likes me, no one likes me, no one likes me I don't care Orbit napisał(a):
|
||
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
@Wolfy przyjacielu- Miedź grała bo im pozwoliliśmy na taką grę. Od stanu 2-4 zaczęliśmy grać i oraz meczu zmienił się całkowicie. Raptem Basha zaczął biegać sporo ożywienia dało wejście Kumaha i przesunięcie Wojtkowskiego. Gdybyśmy tak zagrali od początku to bezproblemowo i wysoko dla Nas.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
|
Z takim składem jak wyszliśmy to bezproblemowo i wysoko nie wygramy z nikim. ![]()
D.O.A.
|
||
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Wyluzujcie ludzie.
Ostatni mecz sezonu, nasi na wakacjach, a Miedź walczyła o życie... Wynik do przewidzenia, czas na chwilę oddechu i od nowa zaczynamy zabawę. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
No dokładnie! A jeszcze gdzieś tam w tle lvbet...
![]()
"...morał: rób dobrze innym, Tobie też ktoś zrobi..."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
No, bo z atakiem to chyba sobie poradzimy? |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
To jeszcze: (5 postów przed meczem... tego jeszcze chyba nie była przez te 17 lat?)
- Bramkarz Mateusz Lis - obroniony karny, brawo! Poza tym, raczej bez zmian, coś tam wykopał dobrze, coś źle... : cytując klasyka: "cała Polska (WISŁA) ciągle wierzy!" ! - Emmanuel Kumah potrafi grać zespołowo. - Krzysztof Drzazga jest na trenigach (Baza Myślenice) w parze z Rafałem Boguskim. Rafał Boguski uczy Krzysztofa Drzazgę perfekcyjnego przyjęcia piłki. - W zamian Krzysztof Drzazga uczy Rafała Boguskiego dokładnego podania w akcji ofensywnej. - Vukan Savićević - cztery meczy temu dostał propozycję od (L). Chyba widać było? Ale akurat dzisiaj kopnął i wpadło ![]() - Gdyby Tomasz Frankowski nauczył Pawła Brożka 'podcinki'... Mimo wszystko: - Rafał Boguski jest LEGENDĄ WISŁY! - Paweł Brożek jest LEGENDĄ WISŁY! Brawo Maciej Stolarczyk!!! ![]()
"...morał: rób dobrze innym, Tobie też ktoś zrobi..."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 12.2017
Offline |
|
Wojo grał na prawej bo wiadomo było że Matej wybiera się szukać szczęścia gdzieś indziej i trzeba będzie uzupełnić tamtę stronę. Gdyby okazało się że na tej pozycji poradził sobie nadspodziewanie dobrze możnaby było rozważać przedłużenie go (nie byłbym zwolennikiem takiego rozwiązania), a ponieważ wyszło dość średnio, można powiedzieć że nie wykorzystał ostatniej szansy na utrzymanie się w Wiśle. Kamilowi dziękujemy i wypada tylko życzyć żeby znalazł sobie trenera który wyciągnie z niego potencjał, bo przez dwa lata u nas kompletnie się nie rozwinął, niestety.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
Mecz jak mecz, ale Brożkowi zawdzięczamy dwa karne, z których jeden sam zamienił na bramkę. I to się liczy. Vukan i Basha rozkojarzeni. Lis bez winy przy bramkach, chociaż przy drugim karnym mógł zaryzykować w drugi róg. Teraz pełna mobilizacja finansowa przed nowym sezonem, bo dalej jest ciężko.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
Współwłaściciel
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |