|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
wzmocni się |
![]() ![]() ![]() ![]() |
33 | 24,09% |
osłabi |
82 | 59,85% |
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
22 | 16,06% |
Głosujących: 137. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Generalnie w momencie reaktywowania rezerw uważam, że jednak większość juniorów których prognozowałem do wypożyczenia zostanie w klubie. 4 liga to może nie jest wysoki poziom, ale wystarcząjcy, by nauczyć się fizycznej gry i walki z dorosłymi facetami. Co do Plewki to wszystko w głowie chłopaka. Po tym jak zaczęła się nagonka na jego straty (która do niego dotarła) to nie dziwota że zaczął grać bardziej zachowawczo. Myślę, że Stolarczyk ma na niego na tyle dobry plan, że jest w stanie z niego zrobić piłkarza. |
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Moze nei do konca ten dzial
Podsumowanie sprzedazy karnetow e Ekstraklasie. http://www.sport.pl/pilka/7,65039,24...ml#s=BoxOpImg3 ![]()
Prawica ogłupia
Lewica okrada Andrzej Du*a |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Puki co to Hoyo-Kowalski prezentuje wyższy poziom od Grabowskiego... nie widzę powodu dlaczego obaj nie mogli by grać dalej w pierwszej 11... o ile będą grać na odpowiednim poziomie... Myślę, że trenerzy wiedzą jak pokierować ich karierami! Przypomnę, że Wasilewski w czerwcu będzie miał 39 urodziny... Dlatego myślę, że będzie rotacja w składzie i każdy dostanie swoją szanse w trakcie sezonu. Pamiętajmy też o wahaniach formy u młodych zawodników...
Tak czy siak, jakby nie spojrzeć TRENER Stolarczyk wpływa pozytywnie na zawodników! Nie wierzyłem w Peszko, czy Klemenza a tu proszę grają bardzo dobrze... Odbudowanie obu zawodników to mistrzostwo świata... Nie zdziwię się jeśli Peszko wróci do Lechii to znowu będzie grał bryndze... |
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 05.2019
Offline |
|
Cieszy gra młodych, pytanie na jakim poziomie będą na jesieni, bo jednak w tym wieku postępy robi się bardzo szybko.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Prawda to ,że Basha negocjuje kontrakt...na drugiej stronie Błoń ?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
A skąd takie ploty
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Junior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
W sobotnim raporcie Grant Thornton dot. transferów w E-sie, widać "pasywność" Wisły w mijającym sezonie.
Ani wysokie przychody (8. miejsce), ani wysokie wydatki (11. miejsce). Bilans transferowy lekko na plusie (ok. 1 mln EUR). Firma też oceniła efektywność sportową i efektywność finansową poszczególnych transferów. Tam niestety w zestawieniu nie znalazł się żaden Wiślak. Całość tu: https://grantthornton.pl/publikacja/...raefektywnosc/ |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 12.2017
Offline |
|
Wygląda na to, że Morys będzie niezły
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
A mnie się podoba Śliwa ,ma chłopak potencjał i fajny drybling.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
A mi sie podoba Plewka ma chlopak wydolnosc i szybkosc. Tylko dyscypliny pomylil
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 05.2013
Offline |
|
Wg mnie coś z Śliwy będzie jakiś kompot
![]() ![]()
Jorg Loser i Norbert Bernatzky 1906% poparcia
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
Jedźcie dalej po swoich zawodnikach. Na bank doda im to otuchy i wiary w siebie.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Basha i Pietrzak czyli najlepszy lewy obrońca ligi prawdopodobnie nie zostaną z nami :/ Olbrzymia strata niestety, płacz jak po Imazie i Arsenicu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 05.2013
Offline |
|
I może jeszcze do cracovi idą?
![]()
Jorg Loser i Norbert Bernatzky 1906% poparcia
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Pewnie Jaga bądź zagranica.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
Pietrzak najlepszym lewym obronca ligii? Ktorej? Chyba podworkowej! Jest solidny jak na nasze warunki ale do Mladenovica czy Kirkeskovsa to mu daleko
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Szczerze to sam się dziwię jak dobrze wygląda, po tym jak w CLJ wyglądał baardzo przeciętnie. Nie miał liczb, mało kluczowych podań, czasem brał grę na siebie ale zdarzało mu się wiele strat. Zdecydowanie to nie on ciągnął naszą drużynę CLJ. Plewka to przy nim w CLJ wyglądał na ogranego ligowca.
A tu proszę, w ekstraklasie Śliwa gra bez kompleksów, a Patryk wygląda na mocno zdołowanego. Musi się odbić od tego poziomu i niech lato będzie dla niego decydujące w kwestii przyszłości. Albo wskoczy w sparingach na odpowiedni poziom, albo niech jesień się ogrywa.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 15.05.2019 o godz. 09:23.
|
|
Member
Od: 05.2016
Offline |
|
wszyscy do wymiany w obronie. Takiej ilosci goli nie wiem kiedy ostatnio stracila Wisla w jednym sezonie. Obrona to fundament druzyny, ktora chce grac i osiagac wyniki w europejskich pucharach.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 05.2016
Offline |
|
no klub ma chyba zamiar sie rozwijac czy drufowac jak arki, plocki i inne.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Ej bo w kulisach z koroną w ostatnivh sekundach Kort nagaduje Bashę na transfer do Grecji :/
Kort jako jeden z pierwszych spierniczył i wykorzystał szanse, ciut lepiej pograł i elo... Trza o tym pamiętać. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
I co w tym dziwnego ?
Dostanie Basha gdzieś nieporównywalnie lepsze warunki to odejdzie i tyle. Co zrobisz jak nic nie zrobisz. Trzeba będzie zapchać dziurę jakimś szrotem i grać dalej... |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Dasz kasę na nowych zawodników? Wszystkich wymienić mówisz? Hoyo też? Wszakże jak wszystkich to wszystkich, a on też bramki już zawalił.
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Pójdzie tam gdzie lepiej zapłacą proste.ale Wiśle dał czas
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2014
Offline |
|
@Jay jay
Nic się nie martw, to normalne po hibernacji ![]() A tak serio, przespałeś ostatni rok-dwa? Przy okazji strzeliliśmy też najwięcej, czyli atak mamy najlepszy w PL?! |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Wymiana obrony pod kątem europejskich pucharów to odlot na poziomie jednego ananasa, który podczas farsy z Vanna Ly ogłosił, że pierwszą ich decyzją powinna być rozbudowa stadionu żeby "raz na zawsze odciąć się od średniaków typu Górnik czy Jagiellonia".
Skąd wy się bierzecie? PS. Kube też trzeba odpalić, jak mamy się rozwijać i walczyć za dwa lata o LM to musimy stawiać na młodszych.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 17.05.2019 o godz. 10:17.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
My nie myślimy o pucharach (xD) tylko o uzbieraniu wystarczającej ilości solidnych zawodników, żeby nie musieć grać w ostatnich 5 kolejkach rundy jesiennej juniorami. W następnym sezonie to się może kiepsko dla nas skończyć. Czy to się uda to nie jestem optymistą bo tu potrzeba co najmniej 10 nowych zawodników, a my póki co mamy problemy z przedłużeniem jakiegokolwiek kontraktu.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
Wie ktoś co ciekawego było dziś na konferencji? Oprócz zapowiedzianego odejścia Wojtka Słomki
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|