|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Ile osób znacie z wsh, czy skwk ?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Jak się domyślam ta "większość Polski" to kilku trolli z kibice.net
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
beke to ja mam z nierozumiejących ironii
brylant wita Cie w klubie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
To było pewne że osoby które protestowały że nie ma wyjazdów znajdą sobie "ale" gdy te wyjazdy już klub zorganizuje .
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
Nie wiem gdzie tu widzisz ironię?
Gdybyś to Ty napisał to jeszcze bym się zastanawiał, czy nie ma ukrytej ironii, ale tu nie ma nad czym. To zwykła niewiedza.
Ostatnio edytowane przez heoij : 02.03.2019 o godz. 14:12.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
A w czym przeszkadza eskorta policji? Nie wiem, stary i głupi jestem - trochę nie ogarniam. Ja tam bym chciał mieć zawsze eskortę policji jak jadę gdziekolwiek i muszę mijać te biedagolfy i inne astry... A tak na poważnie: nie macie innych problemów? Od dobrobytu w postaci "Wisła dalej w ekstraklasie" już się całkiem we łbach pojeb.... ?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
Jeśli dobrze pamiętam to klub bądź stowarzyszenie ma obowiązek zgłosić policji wyjazd grupy zorganizowanej. Natomiast zazwyczaj nie ma przymusu żeby w tej grupie uczestniczyć i można probowac jechać bez wahadła.
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() kolega zaliczy pierwszy wyjazd do Sosnowca? ![]()
Wierność
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
No to mielismy wczoraj niezle popisy w social media....
Sprawa 1. Bojkot i oswiadczenie UW. Z tego co wczoraj jedna osoba pisala w UW ktos wyszedl przed szereg i opublikowal oswiadczenie. Nie wiem czy to prawda ale kuriozalnie wyglada teraz sprawa oswiadczenie nr 1 "Na dobre i na zle, bez wzgledu na wszystko bedziemy wspierac" vs "ze wzgledu na wtracanie sie bojkotujemy". Kolejna kwestia bojkot w tej formie odbija sie na druzynie, i atmosferze wiec nie bardzo uderza w druga strone konfliktu(zarzad), a mamy tzw "friendly fire". Dodatkowo takie negocjacje medialne z pozycji sily tudziez puszczanie focha nie sluza nikomu zwlaszcza biorac pod uwage w jakiej sytuacji jest klub. Sprawa 2. Klub. Brakuje jasnego przekazu co moze a co nie moze pojawic sie na stadionie. Jak sadze gdyby jasno powiedziano, ze jakakolwiek flaga bez symboliki przestepczej lub nnawolujacej do przemocy jest milo widziana. Wtedy mamy klarowna sytuacje. Takiej komunikacji nie ma. Sprawa 3. Nazwijmy to "Wisla na okresie probnym", wszystkie media a juz szczegolnie Jadczak, czekaja na najmniejsze potkniecie na trybunach i poza nimi. Powiem, wiecej po wpisaach Jadczaka widac, ze z braku laku jest w stanie sytuacje konfliktowe miedzy rzadzacymi a kibicami eskalowac sam. Z jednej strony pozaluje Jaro ze bunty a drugiej pocisnie za chec szycia nowych flag(tak Jaro sie tu wystawil na strzal sam). Klub jest miedzy mlotem a kowadlem i jest to sytuacja cholernie trudna. Tutaj napisze to samo co w czasie kryzysu po materiale Jadczaka, nie mozna sie na media obrazac chocby nie wiem co bo maja miazdzaca przewage i dobry PR jest niezbedny. Sprawa 4. Jaro, tez dal wczoraj czadu. Czasem powinien sie ugrysc w jezyk. I ktos powinien mu troszke opowiedziec o ruchu kibicowskim co i jak bo nie bardzo rozumie. Tutaj jest bardzo zlozony organizm a nie algorytm. Wg. mnie nie da sie dogadac popadajac z jednej skrajnosci w druga. Sprawa 5. Kazdy z nas, z rzadzacych a takze UW powinien zdac sobie srawe, ze nie jest juz dobrze. Tak jak w dzisiejszym newsleterze. Sezon dogramy a dalej moze byc roznie. Potrzebujemy pieniedzy, fury pieniedzy. Na te chwile mamy opcje z 3 muszkieterami i nie ma juz czasu ani mozliwosci nad inna, albo sie im uda albo... . Wszystkie strony musza sobie pomoc, czasem cofnac sie o krok i dorosnac. Bo sytuacja tego wymaga. |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
Twit Krolewskiego o szyciu flag usuniety. Przespal sie i zajazyl ze byl idiotyczny albo dostal z klubu reprymende.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
A co do dyskusji o flagach to brakuje mi jasnego stanowiska UW o co tak naprawdę chodzi - czy klub zabronił wszystkich flag, czy tylko tych, które mamy na myśli? Bez tego nasze rozważania mijają się z celem, bo są oparte na domysłach,,, ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
||
Nie wiem jaki byl cel tego twita ale zdecydowanie skutek jego byl jednoznaczny, ludzie ponownie skoczyli sobie do gardel. Chyba nie ogarnia, ze nie jest juz jakims specem od androidow, znanym tylko w swoim swiecie. Jego wypowiedzi sa traktowane jako glos wladz klubu.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 04.03.2019 o godz. 11:55.
|
||
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
Cytat:
No chyba, że się mylę, i jest inaczej? I nie była to próba manipulowania czytelnikami? To, że jebnął głupotę na TT, to nie znaczy, że świat się kończy. A ludzie do gardeł, to sobie na Wiśle skaczą nie od wczoraj, jak zapewne wiesz... ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Ladnie. Usprawiedliwiac glupote glupota
![]() Z tym ze jedni to ludzie z trybun a drudzy z gabinetow. Powodzenia!
Ostatnio edytowane przez Dariook : 04.03.2019 o godz. 12:06.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
||
|
||
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Jasne, że nie.
Tylko, że wśród opinii publicznej farmazon Królewskiego wobec już epickiej polemiki o WSH i całym tym bajzlu, to inny ciężar gatunkowy. Królewski kasę przyniósł, a oprócz kasy pomysły.... a WSH - w sumie obecnych nie znam - nie mój świat - może Ty coś więcej wiesz, albo chcesz powiedzieć? Poczytać mogłem o nich w prasie i we wpisach powyżej takich gości, którzy chcą "odnowy mentalnej" w postaci spadku do 4 ligi albo niżej ![]() Ostatni złodzieje, którzy mnie też nabrali swoimi opowieściami o dobrych intencjach, tautowali sobie rekiny na ciele... więc hmm... trudno dziwić się sceptycyzmowi wobec takich pseudo-oświadczeń. Wczoraj okazało się, że wszystko sprowadza się do prostego schematu. Sa frakcje, które chcą rekinów na flagach na meczach (obojętnie czy pod pretekstem, że chcą wieszać co im się podoba, czy ktoś może im każe) oraz ludzie, którzy podciągnęli klub do góry i tego nie chcą. Proste jak budowa cepa. A tu nagle ważniejsze, ze Królewski każe szukać igieł i nici na szycie flag... ![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Wiesz, dla mnie to jest wazne jak nie wazniejsze, gdy taki belkot puszcza w swiat ktos z osob decyzyjnych w klubie.
Rowniez wczoraj pisalem o budowie cepa. Mianowicie, niech zarzadzajacy zajma sie druzyna, finansami i znalezieniem inwestora a kibice niech zajma sie dopingiem i trybunami. W obu przypadkach obecnie wyglada to kiepsko. ...I nie mam z WSH nic wspolnego i nie chce miec ![]() ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
On ogólnie powinien się ogarnąć z tą swoją działalnością na tt. Wdaje się często w idiotyczne gównoburze z anonimami lub zwykłymi trollami, jak to w ogóle wygląda?
Wyobrażacie sobie, że Cupiał, Filipiak, Rutkowski, Mioduski itp udowadnia na tt jakiemuś randomowi, że nic nie osiągnął, na dowód wklejając mu selfie z jakimś miliarderem z USA?.. |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|||
Cytat:
Ludzie się boją, że drugiej szansy może nie być. Bo paradoksalnie na wiosnę, powstało sporo dobrego, mimo tych tarć, ilość karnetów i zachowanie ludzi na trybunach wczoraj przy 0-3, ciągle pokazuje, że chcą tu być. Ale nie chcą pewnie być opluwani i atakowani przez tych co uważają się za tych "naj"...
![]()
|
|||
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
||
Jednak bym byl daleki od pakowania wszystkich do jednego worka o nazwie "bandyci WSH" . Grupa ta nie rozwinela sie na trybunach a glownie osiedlach i ulicy, pod szyldem klubowym wiec o zarzucane mozliwych zapedow UW w tej materi byl bym spokojny. Kompletnie inna dziedzina i sposob odbierania Wisly ![]() Oprawa dla Kuby, rowniez byla zorganizowana przez UW. W ogromnych bolach, z srodkow 70 osob...Nie widzialem tam patologi Z gory uprzedzam, nie jestem z UW. Za stary jestem by bawic sie sprejami ![]()
Ostatnio edytowane przez Dariook : 04.03.2019 o godz. 13:36.
|
||
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
Jedyne co nie sluzy Wisle to ludzie tacy jak Ty i Twoi idole: Marzenka, Damian i rybki.
![]()
!!Ekstraklasa w miastach, a nie w wioskach!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|