|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Member
Od: 09.2005
Offline |
|
Bardzo prosty ugoda i kilkadziesiąt czy kilkaset tysięcy. tys. za zrzeczenie się do ewentualnych roszczeń (dla takiego golca to i tak sporą suma),która Wisła będzie musiała zapłacić jeśli chce wystąpić w rundzie wiosennej.. Niestety takie mogą być koszty działań poprzedniego zarządu(a wystarczyło dokonać przelewu w momencie podpisania umowy lub poprzez ustanowienie depozytu notarialnego )...No chyba że PZPN nagnię troszeczkę przepisy..i zgodzi się warunkowo dać licencję na grę w ekstraklasie..
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
https://gazetakrakowska.pl/ts-wisla-...ke/ar/13799587
TS chce sprzedac fragment terenow ale nie aby ratowac SA ale aby robic remonty. Rodzina Dukata juz zaklada firme remontowa zapewne. I ile kasy bedzie mozna wyprowadzic. ![]()
Prawica ogłupia
Lewica okrada Andrzej Du*a |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 09.2018
Offline |
|
Rozpisana sztuka na odpowiednie akty. Azjata miał od razu zniknąć, a ten drugi miał się stawiać, gdyby ktoś próbował ratować klub i nie daj Boże chciał kiedyś przetrzepać dokładnie papierki. Organizatorzy siedzą na razie bezpiecznie i zagryzają paznokcie, bo chyba nie do końca akcja rozwija się po ich myśli. Nie mogli przewidzieć takiego Leśnodorskiego i Królewskiego oraz AŻ takiej awantury, bo w TS-ie przecież byli sami swoi, tylko ten Wisłocki się napatoczył.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Kwestią czasu było kiedy położą brudne rączki na terenach.
Teraz hasło brzmi...ratujemy, remontujemy halę. Jak ten TS zatroskany o godne warunki do uprawiania sportu, wzruszyłem się. Chcą remontować? to znaleźć sponsorów.....a zapomniałem przecież oni się nie nadają do niczego, no chyba że do wyprowadzania pieniędzy.... ![]()
AH:"Mnie nie interesuje prawo, mnie interesuje sprawiedliwość.... "
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
Ja obstawiam opcję nr 2. To całe zamieszanie jest bardzo na rękę ludziom, którzy wynajęli cyrkowców.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
Kostal opłacony w zanadrzu(źródło tt)
Powód: brak konkretnej informacji przed edycją postu
Ostatnio edytowane przez Dresik.SB : 11.01.2019 o godz. 03:58.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
Sprzedawac. Chyba, ze plany sie zmienily
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 12.2018
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
Jarosław Królewski zapisze się w historii złotymi literami jeśli zagramy na wiosnę.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2003
Online |
|
Jesli spelni sie nasze marzenie to mysle ze dotyczy to calej trojki zaangazowanej w to co sie teraz dzieje. No ale niestety na ten moment to ciagle JESLI. Na lewo i prawo powtarzaja ze czas jest wrogiem, teraz w wywiadzie Jaro mowil tez ze zaden inwestor nie jest na dalece zaawansowanym etapie ze wzgledu na stan prawny itd.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 04.2012
Offline |
|
Ja uważam, że bezwzględu na to czy zagramy czy też nie Pan Jarosław Królewski zapisze się w Historii Wisły złotymi literami.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2014
Offline |
|
Ja mam gorący apel do naszego Komitetu Sterującego czyli panów RW, BL, JK
Zróbcie szybko konferencje prasową na temat działań i zamierzeń . Na pewno zlecą się dziennikarze wszelkich mediów. Wykorzystajmy to w taki sposób że na początku konferencji ktoś (najlepiej chyba JK) wystąpi z gorącym apelem do kibiców Wisły i wszystkich ludzi dobrej woli o ratowanie klubu . Niech pójdzie mowa o kupowaniu karnetów , wpłat do Socios czy jakimkolwiek innym wsparciu . Na koniec zapewnienie że my gwarantujemy że ani złotóweczka nie zostanie zmarnowana . Tak skonstruowany przekaz , nagłośniony przez wszystkie media (obecne zamieszanie daje nam przy okazji niesamowitą reklamę) będzie prawdziwą bombą i musi dać efekt . A więc kujmy żelazo póki gorące ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
Cytat:
https://dziennikpolski24.pl/ts-wisla...13799587#sport |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Mam wrażenie, że tylko ja, na tym forum, nie znam zapisów tej umowy, poratujcie... Mam nadzieję, że kambodżańsko-szwedzka szopka szybko się skończy. Obawiam się natomiast, że TS próbuje zastosować taktykę postawienia Szweda przed faktem dokonanym, czując że opinię publiczną mają za sobą i licząc, że Szwed wymięknie. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Umowy raczej nikt nie widział, ale te 12 mln jako warunek przejęcia Wisły pojawia się od samego początku, zatem każdy bierze go za pewnik.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 04.2018
Offline |
|
Czyli Kostal spłacony, więc jeżeli dogramy sezon to nareszcie z kompetentnymi ludźmi w zarządzie jest szansa go sprzedać.
Poprzedni zrezygnował z 1.5mln za niego i Arsenica mając na uwadze sytuację klubu.... |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
Tak na poprawe humoru w tej całej akcji z właścicielami - lepsze od oryginału https://www.youtube.com/watch?v=uInS...ature=youtu.be
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 11.2018
Offline |
|
przecież Arsenicia już nie ma...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 04.2018
Offline |
|
1.5 mln euro !!
Powód: Edit
Ostatnio edytowane przez Enigmovsky : 11.01.2019 o godz. 10:04.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
I można żałować tylko tego że z Arsenicien się podobnie nie udało. Czas nie jest tutaj naszym sprzymierzeńcem . Bo i nawet jeśli sprzedamy teraz 2-3 graczy to naprawdę racjonalnym stanie się pytanie kogo będzie trenował Stolarczyk na wiosnę..
Jednoeczesnie gdyby jednak Prezesem został Czerwiński to już by nas nie było. To Wisłocki poprosił Lesnego o pomoc. To Wisłocki jest znajomym Królewskiego . |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
Wszystko teraz zależy od szybkich decyzji Komisji licencyjnej - jeśli sprawa będzie sie przeciągać piłkarze w większości odejdą - a Arsenic ma ofertę z Lecha - sprawa z nim rozstrzygnie sie w przeciągu max 7 dni.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
o 12mln masz tu ze skanu umowy: https://twitter.com/JakubKrupa/statu...66468240261121 ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
Pytanie kim jest Hartling: wg mnie wygląda na zwykłego przekretasa, oferta od niego wpłynęła wcześniej, może tylko Vanna był podstawiony ? Może nieznany przekręt ze Stechertem natchnął kogoś do podstawienia Vanny? ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|