|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
Paszoł won nygusie!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Wiem,że mnie zaraz pewnie zjecie,ale chciałbym aby Mały grał jako rozgrywający,mogło by to wypalić tyle,że nie mamy wtedy skrzydeł...
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2006
Online |
|
Dobrze, że Mały nie zorientował się w zamyśle Trenera o co gramy w końcówce (zmiana Głowa za Zacharę)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
Maly co za forma. Gdyby odjac mu 2-3 lata od metryki to np. taka liga francuska, jakis Lyon, Marsylia, brawo dla tego Pana
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Wdowczyk próbował go dać do środka w przerwie letniej i zupełnie się to nie sprawdzało. Rozgrywający podaje, a Mały lubi jednak mieć piłkę przy nodze.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Małecki lubi pociągnąć z piłką na skrzydle. Przy Wdowczyku nauczył się szybciej się tej piłki pozbywać, a nie samodzielnie kończyć akcje, jak to często było dotychczas.
![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Środkowy palec dla tych co chcieli Darka zwalniać,widać poukładał to, coś z tego wychodzi zrezygnował z taktyki z wahadłem szybko się uczy na błędach.Podejrzewam,że po przerwie w zimie będzie lepiej,nie wiem jak to zrobił,ale ożywił drewno oby nie spoczęli na laurach.W przerwie zimowej koniecznie z nim przedłużyć umowę oraz z piłkarzami, aby miał komfort pracy i wiedział na czym stoi,a może jakiś wzmocnie w zimie od zarządu kto wie kto wie....szkoda,że umoczył się w tej korupcji wiem,że za nim to się będzie ciągnęło....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
może wypłaty podziałały mobilizująco. tak tylko gdybam...
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Byłoby super, gdyby mu sprowadzili w zimie drugiego skrzydłowego z prawdziwego zdarzenia (choćby gościa z umiejętnościami DG77 jak był w szczycie formy + poukładany pod kopułą).
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2012
Online |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Nikt nie ma pewności, czy inny trener szybciej by nie zareagował na taki potężny kryzys. Mamy być mu wdzięczni, że Wisła nie gra teraz fatalnie, tylko jako tako (bo dobrze nie gra)? Jakie przygotowania - taka gra. Fizycznie przez długi okres zespół wyglądał katastrofalnie. Poza tym rozbawiłeś mnie tym Małeckim na "dysze" ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Jakby nie kombinował z tym 5:3:2 to może nie bylibyśmy w dolnej ósemce. Dodatkowo mówił na to 3:5:2 z brakiem jakichkolwiek skrzydłowych ... jak my mieliśmy niby strzelać bramki bez sytuacji ?
![]()
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
- 1906 poparcia ikon Wisły Kraków S.A. Arek Głowacki za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy Tomasz Frankowski za 253 występy / 156 bramek Paweł Brożek za 246/ 110 bramek Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Dobrze się stało, że Wdowczyk pozostał trenerem Wisły, choć sam go zwalniałem po Śląsku i Jagielloni. |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
On przynajmniej się przyznał. A wielu ludzi pewnie do dziś jest w polskiej piłce pomimo zamieszania w korupcji. Więc może lepiej nie mówmy o tym za wiele. To bardzo zła rzecz, którą zrobił i będzie się ciągnęła za nim do końca życia. Teraz jest jednak w Wiśle i mamy 99.9 % pewności, że teraz gra fair i to właśnie przez tę całą historię z przeszłości akurat o Wdowczyka i jego szczere intencje powinniśmy być spokojni. Jedyne, o co będziemy mogli mieć pretensje, to o złe wyniki. A tych - moim zdaniem od czasu względnej stabilizacji w klubie - po prostu nie ma.
![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
Mało trenerów jest którzy nie byli zamoczeni. Smuda na pewno był tylko nikomu nie zależało na udowodnieniu mu tego. Wcześniej ponoć Łazarek całą ligę ustawiał ...
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 03.2015
Offline |
|
Od 6 meczów ligowych na przemian nachodzą po sobie wygrana i remis. Gdyby (zaznaczam wyraźnie, żeby nie było, że odwalam teraz jakieś proroctwa) to się utrzymało do końca roku, to wychodzi tak:
15. kolejka: Wisła - Górnik Ł. - wygrana 16. kolejka: Pogoń - Wisła - remis 17. kolejka: Wisła - Arka - wygrana 18. kolejka: Wisła - Lechia - remis 19. kolejka: Wisła - cracovia - wygrana! 20. kolejka: Ruch - Wisła - 'układowy' remis ![]() Do końca roku byłoby 27 punktów, co rok temu po 20 meczach dawało 7-8 miejsce w tabeli. Patrząc na obecna sytuację Wisły, źle nie jest. Remisy z Pogonią i Ruchem na wyjeździe oraz z Lechią u siebie (jakby nie patrzeć, obecny lider) nie byłyby niczym złym. Do tego w niedzielę jest duża szansa by przeskoczyć starozakonnych w tabeli (my z Łęczną u siebie, oni z Legią na wyjeździe) - nie pozostaje nic, tylko to wykorzystać. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
Gra coraz lepsza ale jedno nie daje mi spokoju. Dlaczego tak często głupio faulujemy w okolicach szesnastki. Szczególnie często takie faule zdarzają się pingwinowi tzn Popovicovi. Każdy taki stały fragment gry ze strony rywala śmierdzi na kilometr bramką. Ja rozumiem że są sytuacje bez wyjścia ale jak tak oglądam naszą gre to wydaje mi się to za częste i bez sensu....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Dla mnie to proste. Gramy od pewnego czasu bardzo agresywnie zwłaszcza na naszej połówce a wiadomo co się z tym wiąże...
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Bramka Bartosza w ostatnim meczu może da do myślenia trenerowi i posadzi na ławce Bogusia w zamian za Kubę bo prawda jest taka, że od kilku spotkań gramy w 10, Rafał kompletnie nie widoczny może poza ligowym meczem w Poznaniu gdzie oddał 3 strzały i każdy w trybuny.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Wdowczyk robi obecnie świetną robotę i pokazuje, że pozostawienie go po tej serii porażek było najlepszym co mogło Wisłę spotkać w tych trudnych czasach... aczkolwiek nie wybaczę mu tego 3 5 2 na początku sezonu przez co straciliśmy masę pktów...
Ostatnio edytowane przez tomasz_19 : 02.11.2016 o godz. 12:08.
![]()
In Hyballa we trust.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 10.2014
Offline |
|
Jakby to lepiej wyglądało, Jovic skrzydłowy - Bartosz obrońca czy Bartosz skrzydłowy - Jovic obrońca ?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
Jeśli już to zdecydowanie Bartosz na skrzydle. Jovic jest chyba solidniejszy w obronie, za to Bartosz pokazał w rezerwach, że wykańczać akcje potrafi.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Wg mnie Kuba za Bogusia a Boban niech zostanie na obronie. Mecz z Łęczną jest idealny aby Wdowczyk przetestował taki wariant od pierwszej minuty.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
Chyba 8 lige mistrzów .
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
![]() ![]() ![]() |
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
Jaką masę punktów? Już po meczu z arą zmienił system i w trzeciej kolejce z Lechią walczyliśmy dzielnie w systemie 4-4-2. Jeszcze się odegramy na niektórych drużynach, szczególnie mam tu na myśli sąsiadkę, Śląsk czy też wspomnianą Lechię.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Czytam "Kuba za Bogusia" i widzę przed oczami takiego jednego blondaska, który biegał po prawej stronie i wspominał o zakończeniu kariery w Wiśle...... rozmarzyłem się...
Powód: polska język, trudna język...
Ostatnio edytowane przez BlurgH : 02.11.2016 o godz. 21:58.
![]()
Czesiu... Co ty robisz zarazo
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Dla mnie Trener ma jakiś problem z Krzysiem Drzazgą. Naprawdę zaczynam wierzyć, że Boguski ma kwity na wszystkich, którzy wiążą się z Wisłą... Drzazga walił gole w rezerwach, a teraz może co najwyżej na Fifie 2017. Wystarczył mecz towarzyski i facet strzela dwie bramki na samym początku, ale to za mało żeby dostać 1 minutę w ostatnich 6 meczach. To samo Bartosz. Już myślałem, że w tej rundzie go nie zobaczymy...
![]()
Do what you mean and mean what you do.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Boguskiego niestety większość nie docenia, ew traktuje go jako skrzydłowego. A on, do spółki z Joviciem i Mączyńskim bardzo fajnie rozgrywają piłkę w trójkącie i dzięki temu z tej prawej strony jest zagrożenie dla rywali. Wiadomo, że Boguś jest nieco fajtłapowaty, ale Wdowczyk widzi, że tam się dużo dobrego dzieje i dlatego gra Rafał. Jak dla mnie Bartosz na końcówki powinien wchodzić. A Drzazga niestety wypadł z obiegu, Brożek, Ondraszek czy Zachara grają za dobrze jak na niego. |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
Boguski jako skrzydłowy grał i to naprawdę świetnie (sezon na wypożyczeniu w GKS Bełchatów grał na lewym skrzydle) w Wiśle tworzył jednak duet napastników z Brożkiem i do momentu zetknięcia z tym bandytą Borysiukiem był naprawdę świetny. Dzisiaj na skrzydle Boguś jest po pierwsze za wolny, a po drugie jest słaby technicznie - słynne przyjęcia na 2 metry nie byłyby problemem przy dobrej szybkości, ale tej niestety Boguś już nie ma..... Co do Drzazgi - akurat Zachara nie gra jakichś koncertów piłkarskich kiedy wchodzi na boisko i wpuszczenie Drzazgi w meczu, w którym prowadzimy grę i mamy prowadzenie 2 bramkami, aż się prosiło by Drzazgę wypróbować obok Brożka.... ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|