|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Wystarczy powiedzieć, że koszulka okolicznościowa z nr 1906 poszła po 10h za 1800 zł ![]() Ciekawych cegiełek musi być więcej! Wisła ma dużo majętnych kibiców!
Ostatnio edytowane przez Karherop : 09.09.2015 o godz. 23:05.
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
Piękna inicjatywa - bilecik plus bonus w kieszeni
![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
Tu jedynie może być minus taki, że ktoś taki gadżet kupił za taką cenę właśnie dlatego, że było mało i czyniło go to unikatem.
No to by była kozacka akcja. Nie wiem czy ta platforma oferuje licytację, ale można by było to tak zaoferować i np. zacząć od licytację od 1906 zł. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Inicjatywa piękna. Szkoda, że klub sam nie zainwestował paru zł w postawieniu takiej strony na tą akcję.
Bo w przypadku naszej sytuacji szkoda tych 5% które pobiera za frajer fans4club z Poznania :/ Pierwszy cel to 380 000zł * 5% = 19 000zł prowizji dla fans4club... Może wpłacać bezpośrednio na konto Wisły? ![]()
piknik jestem...pozdro dla kumatych... piknikow oczywiscie...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Myślisz ze postawienie takiej strony, przy oczekiwanym dużym obrocie nie kosztowałoby tyle?
Nie szukajcie dziury w całym. Do roboty, bo na razie zeszło ledwie 150 biletów, oby nie skończyło się jak z muzeum czy Akademią. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2006
Offline |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
200 osób miało by to mieć?Nie ma takiej opcji. To będzie robione najpewniej przed gwizdkiem,a obsłużenie tylu osób(zakładając,że pojedynczo się podchodzi) trwało by z pół godziny. Dorzucenie paru meczówek i piłek to dobry pomysł Świetna akcja i oby stadion wraz z klubowymi kiesami zapełnił się po brzeg. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2002
Online |
|
Jest gdzieś na stronie rozpisana rozmiarówka koszulek?
![]()
Wisła Kraków
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Czy przy takiej eskorcie meczowej rodzic ma też wstęp do tunelu? Moja mała ma 3,5 roku i zostawić ją na dłuższy samej sobie trochę strach
![]() ![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Jest taka jeśli chodzi o koszulki dziecięce:
Wtopą jest natomiast termin dostawy: listopad 2015. Mam nadzieję, że w przypadku wcześnie zamówionych koszulek będą dostępne przed meczem. A akcja super, więc nie spieprzmy jej. |
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
Mecz bez karty kibica ?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Tak, bez karty. Ale bilet trzeba odebrać osobiście.
|
|
Senior Member
Online |
|
Niestety nie łapię się w przedziałach wiekowych ![]()
Ostatnio edytowane przez Coglin : 10.09.2015 o godz. 09:47.
![]()
Wisła Kraków
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
Koszulka, szalik i plakat - po jednym mniej
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Można to przeczytać w potwierdzeniu zakupu biletu na bilety.wisla.krakow.pl To jak to jest w końcu, trzeba posiadać KK ? Powód: dopiska
Ostatnio edytowane przez Marcin_fan : 10.09.2015 o godz. 10:57.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Skoro kupiłeś bilet na bilety.wisla.krakow.pl to masz KK, więc w czym problem? Info z instrukcji wymiany vouchera (który de-facto kupuje się poprzez fans4club) na bilet.
Jeżeli posiadasz kartę kibica, voucher na mecz zrealizujesz na stronie bilety.wisla.krakow.pl lub w kasach. W przypadku gdy nie posiadasz karty kibica, voucher zrealizujesz tylko w kasach. (i dalej) Realizacja vouchera w kasach Voucher możesz wymienić na bilet w klubowych kasach, które znajdują się na stadionie Wisły Kraków w strefie kibica przy ulicy Reymonta 20. Aby wymienić voucher musisz posiadać przy sobie numer, kod vouchera oraz dokument tożsamości. |
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
Kupil ktos Udzial w rozgrzewce? Bo tam pisze:
-bilet (voucher) na mecz na sektor A11 do zrealizowania w siedzibie klubu Moje miejsce jest juz zaklepane tak? Bo zadnego kodu nie ma a dokupilem jeszcze bilet dziewczynie zeby razem siedziec i nie wiem jak miejsce zajmowac teraz. ![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Bierzesz udzial w rozgrzewce, a mecz ogladasz na A11. Simple as that.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Myslalem tylko ze bede mogl miejsce wybrac no ale nic jakos sobie poradze.
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Zabawne,że bilety na A11. Prawie narożnik.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
No to jak Panie i Panowie.. Dobijamy dziś do 50 tys złotych?
![]() Zróbmy sobie taką wewnętrzną mobilizację i pokażmy, że stać nas na to! Wierzę w Was! Godzina 12:00 Kwota: 38 114 PLN Sprawdzimy o północy jak nam poszło! Do dzieła! ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Do zrealizowania w siedzibie klubu pisze. Do strefy kibica specjalnie nie pojade bo mam za daleko. Mam nadzieje ze przez neta sie da.
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Jeśli masz dostęp do bilety.wisla... - się da. Nr vouchera wyświetla się w panelu fans4club po zakupie.
Jeśli nie masz - kasy przy stadionie. |
|
Senior Member
Offline |
|
Nie ma nr vouchera po zakupie rozgrzewki. Po zakupie zwyklego biletu jest
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Uwaga!
Jeżeli ktoś chciałby zaproponować jakaś nową nagrodę, to na stronie https://www.fans4club.com/project-nasza-historia na samym dole można zgłosić swój pomysł ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Właśnie przed chwilą kupiłem rozgrzewkę. Jak to mówią, 'once in a lifetime opportunity' ![]() Mam nadzieję, że przeszło bo nadal wyświetla mi, że jest 1 taka nagroda dostępna, a powinienem być ostatnim szczęśliwcem. Paypal się wyłożył przy płatności kartą, puściłem przelew przez to transferuj. Ale jakaś dziwna ta opcja. OK przeszło, yeah ![]() ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Cytat:
I jak ktoś wcześniej dobrze zauważył, brakuje nagrody w postaci uczestniczenia w meczu (na 5-10 minut).
Ostatnio edytowane przez element : 10.09.2015 o godz. 13:05.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
Pomysł genialny, naprawdę.
Marzy mi się fajny Wiślacki kalendarz na 2016, ogólnie więcej gadżetów, możliwości są ogromne więc można to wykorzystać. Mam nadzieje, że będą na bieżąco dorzucać coś fajnego bo dużo rzeczy zostało już sprzedanych. |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|