|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
wzmocni się |
![]() ![]() ![]() ![]() |
33 | 24,09% |
osłabi |
82 | 59,85% |
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
22 | 16,06% |
Głosujących: 137. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
Czy jakiś transfer za czasów Smudy się nie sprawdził ? Myślę że węgier będzie wzmocnieniem. Ciekawe ile wynosi jego pensja ?
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Nawet zapomniałem o tym wirtuozie.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
Klaric? Fabian był w sumie koniecznością, bo Smuda obiecał komuś, że go kupi o ile pamiętam. A że grał piach to inna sprawa.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|||
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...aprezentowany/
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|||
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
no myśle ze donaldem DG77 szybko się dogada
![]() ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
DG77 to dla mnie czarny Małecki. Nawet ma większe siano w głowie. Z przyjemnością bym się z nim pożegnał.
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Zobaczymy jak się będzie prezentował w polskiej lidze. Często przjeżdża taki - wydawałoby się - ogarnięty grajek, co w innej lidze nieźle kopał, a boisko wszystko weryfikuje i okazuje się, że nie jest tak pięknie jak na filmikach z jutuba.
Na pewno na plus, że ma papiery trenerskie, czyli taktycznie powinien być perfekt przygotowany , może podpowiadać kolegom jak się ustawić na boisku, bo u Smudy z taktyką chyba nie jest jakoś super ![]()
Ostatnio edytowane przez tofik : 11.09.2014 o godz. 16:35.
![]()
.
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Transfer ciekawy, a przede wszystkim potrzebny. Jeszcze Bednarz mówił, że gdy się okaże, iż Jovanović nie może grać, to klub postara się o stopera. Jak widać, ten cel udało sie osiągnąć. Nie wiem czy będzie grał w pierwszym składzie, musi do siebie przekonać trenera i wygryźć Dudkę. Ale w razie kontuzji czy kartek nie będziemy skazani na Czekaja, tylko kogoś nieco bardziej doświadczonego. Nie wiem, na co stać Guzmicsa, ale mam przeczucie, że nie jest to totalny lamus
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
hahah czyli to zasług bednarza tak
![]() ![]() ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
.... z Bednarzem. Nie czepiajmy sie słówek bo nie o to tu chodzi.
Gość na pewno coś sobą prezentuję,jak nie tylko Franz,ale i piłkarze zobaczyli że może byc z niego pożytek. Pożyjemy,zobaczymy jak to wyjdzie w praniu. Dudka asem też nie jest,więc pole do popisu gość ma. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
Oby nie okazal sie drewnem, ktorego co zwrotniejszy grajek bedzie robił jak będzie chciał. Życzę Jemu i nam powodzenia!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 09.2014
Offline |
|
Od 2 lat mieszkam w Budapeszcie i znajomy przesłał mi obrazek odnośnie naszego zawodnika.
Nawet nie trzeba znać węgierskiego ![]() Niestety w rozmowie potwierdził mi że ten zawodnik nie jest szczególnie ceniony w swoim kraju. |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Szydzony w naszym kraju Wawrzyniak gra z powodzeniem i zarabia grube tysiące w Rosji. Paradoks? nie, taki jest urok piłki. Podobnie zresztą było z Rasiakiem, czy Jopem. Sam jestem ciekaw jak będzie się prezentował. Na nasze szczęście w klubie podpisują najlepsze kontrakty z możliwych: czyli rok z opcją przedłużenia. Franek co by o nim mówić błędów nie wybacza. 1,2,3 klops i wylatujesz/ nie przedłużamy z tobą kontraktu. Nalepie nie mógł wybaczyć meczu na Łazienkowskiej, Piotrowi Brożkowi w Poznaniu. Smuda zresztą nie znosi przeciętniaków. Sarkiego i Czekaja też by z chęcią z drużyny odpalił, jakby nie ważne kontrakty. Oby Guzmics nie dał mu podobnego powodu. |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
dokladnie.
To Nasza liga weryfkikuje piłkarza a nie opinia z innej ligi która jest zupełnie nieadekwatna !! ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Ja też mieszkam od lat w Budapeszcie i w środę rozmawiałem ze znajomym, powiedział, że wiadomo jaki jest Guzmics, ale może wypali jak Lovrencsics...
Koleś przez 7 lat kariery grał w prowincjonalnym Szombathely, więc nie miał i nie mógł mieć jakiejś wielkiej konkurencji w drużynie... Ponadto wyjeżdża z kraju w wieku 27 lat... Nie oszukując się gwiazdą nie będzie. Jak wiadomo Franek potrafi rzeźbić w drewnie, z drewnianego jak do tej pory Urygi zrobił całkiem przyzwoitego DP. Zobaczymy czy z Guzmicsem mu się to uda...
Ostatnio edytowane przez TRNKRN : 12.09.2014 o godz. 14:16.
![]()
29 MAJA 2012 - MECZ UNIA - WISŁA - WBIJAĆ!!!
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
A Węgrzy tacy mądrzy i zatrudnili Nalepę.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez cfa : 12.09.2014 o godz. 23:30.
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Ale Melikson mógł zostać w drużynie, wszyscy tam go chcieli. A w Haladasu nikt nie płacze po Guzmicsu. To zasadnicza różnica. Btw kto psioczył na transfer Marcelo?
![]()
29 MAJA 2012 - MECZ UNIA - WISŁA - WBIJAĆ!!!
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Jednego jestem pewien - jakby został Bednarz nie byłoby ani Stępińskiego ani tego węgierskiego obrońcy. Byłaby kolejna informacja, że w klubie nie jest dobrze z finansami, trzeba zaciskać pasa i grać do końca rundy tym co mamy.
Bednarz przekreślił swoją pracę u mnie już na samym początku - w marcu 2012 roku, kiedy powracał do pracy w Wiśle. Wtedy prace zaczął od zorganizowania konferencji prasowej, na której publicznie obwieścił o (niby) kłopotach finansowych Wisły SSA. Tym ruchem zepsuł na start morale zespołu, atmosferę wobec klubu i jego markę, a także osłabił pozycję negocjacyjną w rozmowach ze sponsorami Ponadto przestał płacić piłkarzom, Ci w efekcie przestali grać, i na finiszu ligi odpadliśmy z walki o pozycję dającą możliwość gry w pucharach = straty. Żaden poważny klub nie upublicznia i nie komentuje otwarcie przed kamerami swoich finansów, bez względu na to czy są dobre (nadwyżka) czy złe (deficyt). Bednarz tak zrobił. To był Konrad Wallenrod z eLką w sercu. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
A sponsorów i tak nie dałoby się "oszukać", każda racjonalna firma poprosiłaby o szczegółowy raport o stanie finansów (najlepiej od niezależnego audytora) przed podpisaniem wielomilionowej umowy. ![]()
Studiuję w Warszawie... ale w sercu wciąż WISEŁKA!!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Guest
|
|
Ale wyobraźmy sobie, że w hegemonie - mistrzostwa 2003-2005, 2008-9, 2011 wiosną 2012 pojawia się nowy prezes i ni stąd ni z owąd na początek mówi publicznie: jesteśmy gołodupcami, nie przedłużymy żadnego kontraktu kończącego się w czerwcu tego roku. A tu najgorętszy moment walki o mistrzostwo i puchary... W normalnym klubie myślę, że max 3 dni później taki kretyn zostałby wystrzelony na Marsa. Brr... jeszcze mnie trzepie jak sobie przypomnę łysego słonia w składzie porcelany. Buziaczki Jacku... obyś już nigdy nie miał kompletnie nic wspólnego z Wisłą. AMEN
Ostatnio edytowane przez arti : 13.09.2014 o godz. 19:27.
|
|
![]() |
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Mógł poczekać jeszcze miesiąc i obwieścić o problemach dopiero jakby faktycznie piłkarze nie zakwalifikowali się do europejskich pucharów. Jest możliwe, że by się im to udało gdyby nie ówczesna marcowa konferencja Bednarza - do miejsca dającego grę w pucharach zabrakło 4 pkt, czyli jednego zwycięstwa i remisu. A tak to po konferencji Bednarza przybity zespół przestał grać. W całości popieram Artiego (post wyżej)
Ostatnio edytowane przez Dzimi : 13.09.2014 o godz. 17:57.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Sama możliwość obcowania z łódzkim zespołem nie była jednak jedynym powodem przyjazdu byłego selekcjonera reprezentacji Polski. „Moja obecność w Niecieczy miała też związek ze sprawami szkoleniowymi. Obserwowałem jednego z piłkarzy Termaliki pod kątem możliwego transferu do Wisły. Nazwiska oczywiście zdradzić nie mogę” – mówił nam popularny „Franz”.
http://www.widzewtomy.net/aktualnosc...ew-jest-dobra/ ![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
A może to Pawlusiński jest tym zawodnikiem
![]() ![]() ![]()
http://www.pah.org.pl/nasze-dzialania/8/pajacyk - Jedno kliknięcie może pomóc głodnym dzieciom
![]() „Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle'' ~ Ludwik Miętta-Mikołajewicz |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
Albo Fryc...
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |