|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jacek Bednarz napisał: Cytat:
![]() Tylko akurat w mniemaniu Bednarza to jest dla ciebie ok. ale w mniemaniu kibiców już infantylne. W twoim mniemaniu klub może buble prawne i luki prawne wykorzystywać, kibice nie... Równi i równiejsi? Tak właśnie PR i wszystkie metody reklamy wizerunku mącą ludziom w głowach. Jesteś tego dobitnym przykładem. Wystarczy ładnie napisać.
Ostatnio edytowane przez palikot : 05.03.2014 o godz. 22:44.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
||
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Teraz race, a w ich konsekwencji sektorowki. One też przyczyniają się do odpalenia pirotechniki.
I tak powoli zmieniła się wasza mentalność, dali wam wmówić pewne bezpieczne rzeczy. Druga Anglia się kroi. I to już nie są wyssane z palca obawy jak to miało jeszcze 3-4 lata temu miejsce. Co jest z Wami? Zachód wam w głowie, szkoda, że zarobki, życie codzienne i prawo poza stadionowe nie jest takie jak na zachodzie... |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
GrzegorzTS to sławny prowokator. Mam nadzieję, że udowodni swe oszczerstwa, a jeśli nie, to dostanie bana od Wisłazwe...
Nie możemy pozwolić, aby to forum stało się takim śmietniskiem-wysypiskiem frustratów jak wislaportal.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 05.03.2014 o godz. 23:16.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
Czytasz i interpretujesz tekst tak jak chcesz zinterpretować. Na jakiej podstawie opierasz tezę, że "Tylko akurat w mniemaniu Bednarza to jest dla ciebie ok" ![]() Mam określoną opinię o SKWK, więc pewnie wiszą mi nad łóżkiem plakaty z Jackiem B? Niezła konstrukcja. Informuję Cię więc, że świat składa się głównie z różnych odcieni szarości. Właśnie taki sposób upraszczania świata jest głównym problemem retoryki SKWK. Goście robią zajebistą robotę u podstaw, organizują masę fantastycznych akcji a potem psują to wszystko popierając/organizując (niepotrzebne skreślić) żenujące akcje jak ta derbowa. "Dojebię swojemu ukochanemu Klubowi, bo Jacek jest be. No zesz k...". Dzieci (i to te mniej bystre) w piaskownicy. Jacek B natomiast to mierny prawnik, jeszcze gorszy partner do rozmów i żaden Prezes. ![]()
vel HatefulRespect
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Dla jednych to żenująca akcja, dla innych dobry dodatek do oprawy...kwestia gustu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Tezę opieram na tym o to wniosku: Ma twoje pełne poparcie w naginaniu prawa kosztem walki z naginaniem prawa... dlatego pytam czy to jest dla ciebie ok? równi i równiejsi?
Ostatnio edytowane przez palikot : 05.03.2014 o godz. 23:28.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
Mnie tylko dziwi, dlaczego wątek o rychłym spadku do IV ligi jest eksponowany akurat gdy klub olał SKWK w kwestii kasy na cele kibicowskie.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
Precyzując - jasne, że bzdura. Jasne, że naginanie prawa. Uzasadnienie mega naciągane. Ale ma Jacek B moje pełne poparcie w sporze z SKWK co do meritum. Jako pracownik Klubu. Bo tak go traktuję. Nie jako Jacek B.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 05.03.2014 o godz. 23:48.
![]()
vel HatefulRespect
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Panowie, zakończcie temat sporu Bednarz - SKWK, bo na forum pełno anonimowych harcowników. Jaką macie pewność, ze rozmawiacie z kibicem Wisły ? Przeciez gro wpisów pokrywa się kropka w kropkę z z wpisami na Gazecie Krakowskiej gdzie kibice parchów wypisują dokładnie to samo co tutaj niektórzy "wiślacy". Parchy bardzo zainteresowane tematem 1 zł. od bilety i funkcjonowaniem SKWK
![]() Niech ci harcownicy, zwolennicy Bednarza podejdą na meczach Wisły i tam przedstawią swoje tezy. Zazwyczaj jest tak, ze ich wtedy nie ma. Za to na forum wysyp junior memberów i starszych ukrytych też. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Nawet żydy dostali zakaz siadania na innych sektorach, ale oczywiście u nas jest to niezrozumiałe. Tak sobie Bednarz wymyślił i koniec. A kto myśli inaczej ten śmierdzi czosnkiem i pracuje w GK.
Każdy ma swój rozum i interpretuje jak chce. Dla mnie sprawa jeżeli chodzi o kary jest jasna. ![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
Cytat:
Powód: cytat
Ostatnio edytowane przez Charlie : 06.03.2014 o godz. 09:05.
|
|
![]() ![]() ![]() |
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Zgadzam się. Nie chce już stawać po żadnej stronie tego konfliktu tylko zauważ, że Ty jako kibic Wisły o karze dowiedziałeś się dwa dni później. A przez czas wytłumaczenia caĺej sprawy przez klub sytuacja zdążyła się trochę zaognić bo zostały wyciągnięte pewne sprawy które do tej pory nie ujrzały światła dziennego. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Ale komu wtedy mają przedstawiać swoje tezy? Osobom które i tak o niczym nie decydują a jedynie chcieliby decydować? |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Słowem żenujący można za to opisać zachowanie typu: siedzenie na sektorach piknikowych (A i H) i rodzinnych podczach hymnu, nie znajomość tekstu naszego hymnu, itp. Dla jednych to jest żenujące, dla innych co innego. I nie wiem czy wartości wyznawane przez Gówno Wybiórcze będą uniwersalnymi ? A w szczególności na tym forum, które mam nadzieję jest jeszcze forum kibicowskim. Też podejrzewam, że tutaj i na wislaportal jest wielu żydów, którzy srają w gacie na myśl, że przeforsujemy 1 zł od biletu..., gdyż wtedy ich działalność zeszłaby już całkowicie do kanałów. Dlatego starają się to jak najbardziej obrzydzić i zniechęcić nasz klub do tej szczytnej akcji, która może zapewnić Wiśle w Krakowie przyszłość.
I jeszcze jedno, a co z tymi którzy są zwolennikami 1 zł od biletu, a niezbyt kochają wszystkich w SKWK ? Chyba, że to dla Twoich zwojów mózgowych za dużo i nie przyjmujesz takiej kompilacji... po powyższym powinieneś sobie od nas odpocząć... Tak całkowicie na marginesie, nie jest to dla Was dziwne, aby lewaki, liberałowie uczyły wielu z Was co to są wartości prawicowe ? Z takiej nauki może wyjść coś tak absurdalnego jak w Wielkiej Brytanii, gdzie konserwatywny ( ? ) rząd legalizuje adopcję dzieci (!) przez pary homoseksualne...
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 06.03.2014 o godz. 10:48.
|
||
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
PS. Już Ci mówiłem, żebyś nie szczycił się tak prawicowymi ideałami, bo poza poglądam antyhomosie nie reprezentujesz w sobie nic prawicowego. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Szkodzić Wiśle mogą różne środowiska, także te podające się tutaj za kibiców Wisły, gdyż nie jest to zbyt trudne na tym forum. PS. Mylisz się. Nie jestem liberałem, co nie znaczy że nie jestem prawicowcem. Łatwo też wychodzi Ci sprowadzanie mnie do poglądów "antyhomosie", mimo że nidy na ten temat nawet nie rozmawialiśmy, jedynie po moim stwierdzeniu, że ja dziękuję za takich prawicowców jak w Wielkiej Brytanii, którzy legalizują adopcję dzieci.A Ty zakładasz, że moje poglądy prawicowe opierają się jedynie na kwestiach antyhomosie... takie typowe dla osoby, którą podobno nie jesteś.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 06.03.2014 o godz. 11:22.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
Nie wiem o co tyle hałasu z tą złotówką. Ja chętnie dopłaciłbym do biletu nawet 2 albo 3. Warunek jeden wszystkie kary obciążające klub przez komisje ligi czy uefa związane z zachowaniem kibiców płacone przez skwk z tej puli (zamrożonej w skali roku) to co zostanie niech idzie na pomniki, młodzież, itp. Jak będą niejasności to przecież są instytucje w tym kraju mogące prześwietlić finanse dużo poważniejszych organizacji niż skwk.
Co do Bednarza. Łapy precz. Głównie dzięki jego tępemu uporowi i konsekwencji w sprawach finansowych wychodzimy na prostą z widokami na spory sukces w lidze. Każdy kto teraz rzucałby klubowi kłody pod nogi w imie jakiś głupich fochów rodem z gimnazjum tam właśnie powinien wrócić. Parafrazując znane hasło: "Bednarz możesz być nawet z 7egii jeśli budujesz Wielka Wisłę" |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Ale dlaczego do tej pory to SKWK bardziej broniło Bednarza, a tzw. piknikowo jechało po nim jak po burej suce, że to zdrajca, że nie ściąga gwiazd, że z Legii (przepraszam, wielu z Was kocha pisać 7egia) ? Z wieloma tezami listów SKWK można się nie zgadzać. Jednak nad kilkoma sprawami trzeba się zastanowić. Oprócz 1 zł od biletu, to ważną kwestią jest także próba oddania marketingu i sprzedaży biletów zewnętrznej firmie ![]()
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 06.03.2014 o godz. 11:46.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 09.2012
Offline |
|
Skoro jesteś tak blisko z skwk to napisz mi jaka jest gwarancja,że wyniki zbiórek meczowych podawane są zgodnie z tym co znajduje się w puszkach,nikogo nie oskarzam chcę zwyczajnie wiedzieć jak AKTUALNIE to wygląda ,kto AKTUALNIE liczy pieniądze? napisz może to zmieni moje zdanie o skwk. |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
W swoim życiu często spotkałem się z oskarżeniami ludzi, którzy oskarżając kogoś, tak naprawdę podejrzewali kogoś o coś, co Oni by robili będąc na ich miejscu. Więc GrzegorzuTS może Ty jesteś jedną z takich osób ? Co ? Czemu nie napiszesz jeszcze o "czarnych kurtkach" ? Przecież to drogie ubrania i z pewnością mają je z kasy ze zbiórek ? ;-) źle mnie zrozumiałeś, ja Cię nie oskarżam ![]() Sądzę, że dopóki był szczery był OK, a gdy zaczął kręcić to stracił szacunek. to akurat zostawie bez komentarza...
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 06.03.2014 o godz. 12:37.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Druga sprawa - pikniki maja w d... czy Jacek jest z Legii czy nie. Wszelkie tego typu awersje pochodzą od grupy 'kumatych'. Przenosisz pewne cechy jednej grupy na inną. Trzy - oddanie marketingu do firmy zewnętrznej. Wybacz, wolę jakikolwiek marketing działający niż własny 'żaden'. Nota bene umowę można tak skonstruować aby dało się na niej zarobić lub ją rozwiązać jeśli wynik współpracy nie będzie korzystny. SKWK w oświadczeniu zdaje się o tym zapominać. Reasumując - nie dogadali się. I tak już sprawę stawiając wprost - SKWK potrzebuje pieniędzy których przedstawiając taka ofertę jaka przedstawiła, nie dostanie. O co tu się obrażać? P.S. Outsourcing marketingu to dobry przykład na to że cala sprawa obija się o 'podział tortu'. Pochodna tego jest pytanie czy podział na lepsze czy nie - tu nie polemizuję. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
|
Inna sprawa że nie dam ani złamanego grosza jesli będą lecieć race a ja będę musiał oglądać mecze w kapciach bo paru debili uważa że są ważni. Sami tam na c czy w skwk musicie sie dogadać, bo nie da sie jednocześnie cieszyć z akcji jak na derbach ( 25 tyś - solidny postument pod pomnik, i ryzyko pustego r22) i udawać że najważniejsze jest dobro Wisły. Zwłaszcza teraz jak wszystko co związane z kibicami jest na cenzurowanym.
Bo 7egia to stara.... Temat kas i biletów mi nieznany więc nie wypowiadam się. |
||
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Okazuje sie ze panowie SKWK po prostu zrobili skok na kase. A jak się nie udał to rzucili na zlość Bednarzowi race. Okazuję się, że o zwyczajny podatek od kibicow. SKWK - Stowarzyszenie Kibicow Wielbiących Kasę. ![]()
Prawica ogłupia
Lewica okrada Andrzej Du*a |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|||
Czy musimy się na naszym forum godzić na takie rzeczy ? Na takie oszczerstwa względem organizacji, która naprawdę robi dużo dobrego ? Rozumiem mieć inne zdanie, ostro dyskutować i sprzeczać się czy konstruktywnie krytykować.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 06.03.2014 o godz. 12:41.
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Ja bym nawet nie czepiał sie gdyby oni zdefraudowali te 5% na jakiś browarek jak tam po nocach malują te sektorwki. Ale stanowczo nie garstce decydentów którzy z tego chcą żyć a tak to troszke wygląda. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Nie ważne. Dorośli jesteśmy. Mogę założyć to z czym się nie zgadzam, czyli ze Bednarz strzelił focha lub z premedytacją oszukał kibiców. Warunek brzegowy tej sytuacji. I jaki z tego wniosek? Taki że SKWK nie miało planu na wypadek niepowodzenia akcji. Plan jak u wojsk ruskich - bez wyjścia awaryjnego. Dlaczego? Dlaczego nie można było przekuć tego w sukces - jak widać było że nie dojdzie do podpisania, odłożyć w czasie ofertę a zakomunikować 'przełożenie negocjacji ze strony klubu'? Potem pozwolić się Bednarzowi sparzyć i za jakiś czas wrócić do pomysłu.
Wybacz ale wprowadzasz do dyskusji nieokreślony (z całym szacunkiem) plankton który nie ma znaczenia.
Nie ma co grozić - kijek zawsze jest a tu brakuje zwykłej marchewki. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Wysuwasz poważne oskarżenia nie mające żadnego odzwierciedlenia w dowodach podejrzewam że w faktach również. Piszesz pod nickiem GrzegorzTS (dla mnie to oznacza: nikt, nobody, somebody) Twoja retoryka pokazuje zanadto, że raczej nie jesteś osobą, która chce problem rozwiązać, tylko wręcz przeciwnie: bić pianę, podburzać i nastawiać się antagonizmami itd. Śmiem więc twierdzić, że słowa kolegi o twoim prowokatorstwie są tutaj odpowiednie. Po za tym: Nikt cię nie zna, nikt nie wie kim jesteś, nikt nie wie czy byłeś w SKWK... Jesteś niezweryfikowany... sorry Dlatego zastanawiam się o cel twoich pomówień. Co chcesz osiągnąć pisząc o czymś na co nie masz dowodów? Chcesz być wiarygodny, to pokaż dowód na te sprawy, które ci wyszczególniłem w poprzednim poście. Inaczej jest to propaganda na poziomie czosnkowym a ja myślałem, że standardy kibiców Wisły Kraków są na całkiem wyższym poziomie, od tych co czosnkiem śmierdzi. Jeśli ich nie masz a coś ci się wydaje, to zapisz się do Zespołu Macierewicza. Razem wspólnie rozwiążecie problem spisku SKWK. Może jakiś zamach wywęszycie, kto wie. Co do gwarancji, żeby ten argument rozwiać: Od jakiegoś czasu jeśli chodzi o zbiórki zmieniły się zasady ich przeprowadzania. Każda zbiórka musi mieć pozwolenie w UM. I potem w UM jest ona rozliczana... A na stadionie jest monitoring: To powinno twoje wątpliwości rozwiać. Dziwi mnie ten postulat, bo po pierwsze, ktoś taki w temacie jak ty, powinien o tym wiedzieć a po drugie gołym okiem widać, na co te pieniądze idą. Widać to na mieście, widać to na stadionie i poza nim. A takie rzeczy tanie nie są a zbiórki okazałe również nie. P.s Nikt ci nie każe do puszki dawać, nikt ci nie każe żyć takimi wartościami jak członkowie SKWK. Jesteś wolnym człowiekiem, robisz to co chcesz, ale szanujmy się. Nie pomawiajmy i nie szkalujmy, nie piszmy o ludziach, którzy wyciągnęli TS z gigantycznych długów że są bandytami, bo nikt im czynów zwanych jako bandyckie nie udowodnił. Wszędzie jakieś wątpliwości się rodzą, ale do jasnej cholery, wszystkiego nie przewidzisz, nie na wszystko mamy wpływ. Nie można żyć nienawiścią do ludzi którzy mają ten sam cel, tylko dlatego, że nie zawsze wyrażają to w najlepszy z możliwych sposobów.
Ostatnio edytowane przez palikot : 06.03.2014 o godz. 14:29.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Zawsze mnie zastanawiało czemu niektórzy rzucający jadem w stronę SKWK mają o nich takie wyobrażenie jakby działali na szkodę Wisły.. że, są ukrytymi kibicami Cracovii, którzy chcą zniszczyć Wisłę.
Nigdy nie mogę tego zrozumieć. Chodzi o komentarze po tego typu oświadczeniach SKWK jak teraz. Kto jak kto ale SKWK jest bardzo blisko klubu i wiedzą najlepiej co tam się wyprawia. (Nie, nie jestem z SKWK ![]() Ci ludzie bezgranicznie poświęcają się Wiśle i działają w imię jej potęgi. Nasuwa się więc pytanie - czemu osoby z zarządu mieliby działać na szkodę Wisły? Pytanie retoryczne. 90% z nich to tylko pracownicy, którzy nie są w żaden sposób emocjonalnie związani z Wisłą. Większość z nich na Reymonta trafiła przypadkiem - po prostu więcej im zapłacono. Oni nie są z naszym klubem bo kochają Wisłę, są jej kibicami, a dla miesięcznej pensji. Dziś są tutaj, na drugi dzień gdzie indziej. Pomijam fakt, że jest wielu takich (i to wysoko postawionych), którzy najchętniej wyssaliby co do ostatniego grosza i zostawili klub- bankruta w A-klasie. Ale póki żyje mama Cupiała, a sam Cupiał ma jeszcze dość mocny łeb i nie daje się omamić dopóty będzie częściowo ch.ujowo, ale stabilnie. Co jest najlepsze? sam Cupiał dał zielone światło dla złotówki od biletu.. jeszcze kilka lat temu za taki przekręt z kibicami kilku pracowników zostałoby wyjeb.anych na zbity pysk. Co zrobił zarząd? to samo co poprzednio.. cwane lisy zaczęli się obarczać nawzajem i nie ma winnego. I to martwi.. Cupiał małymi kroczkami może tracić grunt pod nogami i coraz mniej będzie od niego zależne, a stery próbują przejąć jadowite żmije dla których Wisła jest kulą u nogi. Co możemy zrobić? zapełnić stadion w meczu z Zawiszą. Może się więcej wyjaśni. I wyjaśni się samemu Cupiałowi. Trzeba działać, bo my z tym klubem będziemy najbliższe 30-40 lat (zależne od roczników ;-))) a 3/4 zarządu za kilka lat będzie pracować gdzie indziej i Bóg jeden wie w którym miejscu znajdować się będzie nasz klub.
Ostatnio edytowane przez element : 06.03.2014 o godz. 15:43.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
|
A tekst o antyhomosiach to była próba pokazania, że może i masz poglądy prawicowe, ale raczej na tematy społeczne (homosie, aborcja, eutanazja, kościół, tradycja, UE itd), ale nie o tym tutaj mówimy. Stąd ten cudzysłów, żeby nie brać tego dosłownie. Myślałem, że załapiesz o co mi chodziło.
Podsumowując, jakie niby masz te poglądy prawicowe, że uważasz się za prawicowca. Może być na priv żeby nie rozmywać. Ponadto skąd pewność, że po przejściu ustawy o złotówce od biletu nie będzie sytuacji, że np. inna grupa kibicowska / trenerzy innej sekcji / ktoś tam jeszcze inny nie wymyśli, że sekcja piłkarska powinna być solidarna wobec innych sekcji i będzie forsować ustawę "złotówka od bilety na sekcje Judo" (nie powiecie mi chyba, ze to byłaby zła inicjatywa). Następnie trener gimnastyki zawnioskuje o "2 zł od biletu na gimnastyke". Następnie Smuda dojdzie do wniosku, że brakuje mu piłkarzy, więc zaproponuje aby od każdego biletu "złotówka" szła na kontrakt dla piłkarza, które klub pozyska na następną runde tak jakby "ekstra". Nie powiecie mi chyba, że to byłaby zła inicjatywa i wy jako kibice Wisły będziecie sępić kase. Nie wydaje wam się, że takie "postulaty" brzmią niedorzecznie? Zdecydowanie wolałabym sytuację w której przy zakupie każdego biletu (strefa kibica, internet) kibic zostaje informowany o możliwości zakupu "cegiełki" na taki i taki cel, a nie w takim kształcie jaki proponuje SKWK.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 06.03.2014 o godz. 16:28.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
||
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |