|
Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
E 16 to jakaś kampania Tyskie a co za tym idzie pewnie 1/2 sektora puste będzie. Myśle że H11 i H22 otworzą jednak ale zrobią buforek mały od okrąglaka.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2013
Online |
|
Już nie moge się doczekać, chciałbym żeby jutro była niedziela...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
sam to liczyłeś? Szacun że Ci się chciało
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Dokładnie, na sektor rodzinny bilety można kupić tylko w kasach.
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
Derby: zostało 3078 biletów
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._3078_biletow/ Cytat:
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
widać, że szum na bilety minął, ale powinny zostać wszystkie wyprzedane najpóźniej w niedzielę przed meczem.
(Zostało 20 karnetów na C więc jak ktoś jeszcze nie ma, to radzę się pospieszyć)
Ostatnio edytowane przez comek : 19.02.2014 o godz. 19:42.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
no i po co? po co byłoby dawać tym cymbałom 2 tysiące biletów jak oni sprzedadzą max 1000? Trzeba było dać 1000, zrobić bufor na G4 i całe G2 plus G3 byłoby sprzedane... No ale to myślenie naszych władz, i jeszcze ten śmieszny bufor od strony okrąglaka- paranoja.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Podziwiam tych, co zdecydowali się na karnet na C w ostatnich 3 dniach
![]() Przy groźbie niezobaczenia meczu bądź w najlepszym przypadku zobaczenia z sektora H21/11 i tak zwlekać? ![]() Podziwiam
![]()
Ostatnio edytowane przez palikot : 19.02.2014 o godz. 20:19.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 02.2004
Offline |
|
wiadomo jak czosnkowym idzie sprzedaż biletów?
![]()
ZAWSZE NAD WAMI ....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
![]() ![]()
"Jestem trudnym człowiekiem ale pocieszam się faktem, że to Bóg mnie takim stworzył..."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
Klub traci na buforach, a te palanty nie wykorzystaja tych 2000 miejscówek? ja pie...le
![]()
Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. - Henryk Reyman
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]() ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Ciekawi mnie kiedy sciagna ostatnie ograniczenia przy sprzedazy.
Te kompleksiarze nic nie znacza, a zeby 2 tys na derby sprzedawac dwa tygodnie w tym 3 dni bez ograniczen i dalej sie prosic zeby kupili ![]() Piekny sobie matrix wytworzyli o swojej zajebistosci, a tutaj taka latwa proba i znow obciach. Chyba polonia wwa by szybciej te bilety sprzedala. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
poproszą pewnie śmieszne zgody o wsparcie to może ich 1300 będzie. Zajmijmy sie tym lepiej żebyśmy MY wykupili wszystko i z nimi pojechali.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
A ja tam mysle ze jakos dobiją to tych 2 tysiecy.
My skupmy sie zeby wyprzedac wszystko ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Klub nic nie traci, bo ludzie zamiast iść na G, to idą na inne DROŻSZE sektory, a póki co są jeszcze na nie bilety ;-)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
3 tysiące biletów 3 dni i dzień meczowy. Hmm pamięta ktoś na ile dni przed meczem z Legią wyprzedano wszystko co było?
![]()
What's new?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Dzień przed. Na 4 dni przed to dopiero na C wyprzedano wszystko.
Ostatnio edytowane przez R33 : 19.02.2014 o godz. 23:23.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
Będzie ktoś liczył bilety jak bedziemy grali z Podbeskidziem? A nie czekajcie, przecież derby , tu sie pokaże , że jestem aktywny, napisze coś o biletach , w końcu wszyscy mówią o tym meczu to i ja powiem , a jak bedzie mecz z przykładowym Podbeskidziem to mam to głęboko w dupie , teraz trzeba sie pokazać.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Skończ. Każdy obczaja ile biletów bo chce, żeby frekwencja była jak największa. Jak mecz z Podbeskidziem będzie budził takie emocje to też by były liczenia i tyle.
A najlepiej by było jakby liczenia nie było z prostego powodu - frekwencja zawsze by była wysoka. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Dam Ci radę, wyluzuj. Nie warto. Trzeba się cieszyć z tego, że się w przeciwieństwie do innych pamięta o Wisle częściej niż raz na pół roku. Trzeba się cieszyć możliwością uczestniczenia w meczach o takiej atmosferze, przy wypełnionym stadionie. G: "Każdy kibic niech pamięta, jedność fanów to rzecz święta!" |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|