|
Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Po 15 lutego na C2, C3 i C4 pojawi się jeszcze trochę biletów bo nie wszyscy przedłużą karnet z jesieni.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
I pojawią się także bilety na C5, bo klub teraz zarezerwował około 500 miejsc na karnety, a jak nie zejdą to te wejściówki trafią na sprzedaż przed Derbami
![]() ![]()
"Jestem trudnym człowiekiem ale pocieszam się faktem, że to Bóg mnie takim stworzył..."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Czy będzie komplet czy nie, na pewno frekwencja będzie wysoka, ponad 20 tysięcy lekką ręką! I nie przesadzajmy z tą zimą, mecz w środku dnia, mrozu pewnie nie będzie... Nie szukać wymówek, nie dość, że to DERBY, to jeszcze pierwszy mecz po zimowej przerwie na R22.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
Może być wcześniej bo przez ten czas ktoś może zdecydować się przenieść na inne miejsce.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
E21 otwarto...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Oczywiście jak ktoś ma już bilet niech cały czas nie wchodzi na stronkę. Wieczorem raz niech sobie sprawdzi jak musi. Nie spowalniajmy innym serwera.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
Na C zostały dokładnie 154 bilety.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
Wie ktoś może czy będzie otwarta sprzedaż biletów na G, czy też są zajęte tylko dla karnetowiczów?
![]() Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie, Wierność, Dzisiaj Wrogu, Wczoraj Bracie.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
Zieniu bilety na G są przeznaczone tylko dla karnetowców
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
Dziękuję Panowie, jak zwykle nie doczytałem.. Trzeba będzie zająć miejsce gdzieś dalej od naszych gości w takim razie..
![]() Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie, Wierność, Dzisiaj Wrogu, Wczoraj Bracie.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
dziala wam strona z biletami?
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
Myślę, że jeśli dużo biletów zejdzie, to G1 powinni włączyć do sprzedaży. Są dwa sektory buforowe, więc bez kitu. U parchów była o wiele mniejsza odległość od nas, do nich.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
Znowu serwer nie daje rady!? No k***a! Nie wyciągają w ogóle wniosków.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Na G1 są przenoszone karnety z G2. Poza tym klub już tydzień temu informował, że nie będzie sprzedaży biletów na G na derby.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later. Apache/2.2.9 (Debian) mod_jk/1.2.26 PHP/5.2.6-1+lenny9 with Suhosin-Patch mod_ssl/2.2.9 OpenSSL/0.9.8g Server at bilety.wisla.krakow.pl Port 443 Tak a'props biletów. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Serwer głównie siada nie przez nawałnice chętnych do kupienia ale przez tych ciekawskich, ale co zrobić... Mimo wszystko wina klubu, który przynajmniej na czas sprzedaży przed takimi meczami powinien wynajmować dodatkowe serwery
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2013
Offline |
|
Ja bym na ich miejscu zlecił usprawnienie systemu, a mianowicie: Gdy ktoś kupi bilet, to uniemożliwić tej osobie wejście na sprzedaż biletu/karnetu na dane wydarzenie/na wszystkie wydarzenia. Wtedy nawet jak będzię chciał sobie sprawdzić ile biletów zeszło to nie będzie mógł. A znów kolejne mogli by dodać licznik na danym wydarzeniu, ile biletów zeszło/pozostało. To by już całkowicie zminimalizowało ruch na serwerze.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
12 tysięcy biletów sprzedane! 25 tysięcy pęknie jak nic.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
![]()
Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. - Henryk Reyman
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Mario Nh napisał(a):
Coni napisał(a):
Mnie zastanawia to, że na oficjalnej napisali, że karnety tylko na C5 i G2. Czyżby G1 włączyli do normalnej sprzedaży, a dodatkowo na karnety uruchomili G2?
Ostatnio edytowane przez R33 : 07.02.2014 o godz. 22:55.
|
||
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
Nie, na początku było info, że sprzedają karnety na G2, a na derby nie będzie sprzedawanych biletów na G, bo robią bufor. A tych, którzy zakupią karnety na G2 będą prosili o zajęcie miejsc na sektorze G1 podczas derbów. Coś takiego pisali na początku przy informacjach odnośnie biletów.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Maja doswiadczenie z oststich derbow ze jeden podsektor jako bufor nie wystarczy.
Ale ze dali parchom 2 tys biletow to nas na G bedzie tylko G1. gorzej tego rozegrac juz nie mozna bylo A co do liczby to jest jeszce maasa czasu do derbow, na C biletow brak na naroznik tez sie koncza ,jest dobrze. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
szacują, ze będzie 12 tys ![]() ![]() Sprostowując te wypociny: Na samo C zeszło już 5,5 tys. na narożniku, 1,5 tys. czyli w sumie na tych 2 sektorach 7 tys. Do tego dochodzi E oraz ,A,H, czyli 5 tys, które na 100% jest bo patrzyłem jeszcze wczoraj. ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Ja na serio myślałem, że coś z tą stroną zrobili, przez pierwsze dni sprzedaży było wszystko ok..
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
palikot napisał(a):
Cytat:
|
||
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
Naszych na G1 będzie 1000 pod warunkiem, że na ten sektor zejdą wszystkie karnety. Jeśli tych sprzedadzą na przykład 200, to tyle ludzi tam będzie. Ciekawe, czy w rewanżu (być może jeszcze w tym sezonie) Cracovia da Wiśle 1057 biletów (bo tyle miejsc ma ich sektor gości) co będą mogli zrobić bez wyłączania jakichkolwiek innych sektorów. Innymi słowy ich to nie będzie nic kosztowało... PS.Czy może ktoś napisać kiedy ostatnio widział działający portal biletowy? Pytam bo nie wiem czy padaka jest permanentna, czy wystarczy F5 wciskać.
Ostatnio edytowane przez Bogdan81 : 08.02.2014 o godz. 13:20.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Stronka z biletami nie działa już od jakiś dwóch dni nic nie daje nawet odświeżanie...
![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Z forum SKWK:
Cytat:
|