|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 08.2018
Offline |
|
Jakie ....a dowody, Drozd, nie chce mi się z Tobą kopać, więc jak zwykle nie podejmuję polemiki, jeśli to było takie proste, to trzeba było to brać, a nie teraz .......ić, jak to się wszystko samo sumuje i ktoś na tym robi wielki interes, nota bene do którego dokłada każdego roku okrągłą sumkę. Wyjdź ....a ze swojej nory, zdejmij klapki z oczu i przestać snuć te swoje teorie spiskowe, bo to się ociera o paranoję...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
I jeszcze jedno, o pieniądzach kibicowskich może co najwyżej wypowiadać się członek Socios Wisła Kraków, wy płaczki co najwyżej kupujecie bilet lub karnet, kupujecie usługę, za którą płacicie, jak się nie podoba, to są inne konkurencyjne usługi, z których można skorzystać, więc przestańcie rozliczać kogokolwiek w imieniu ludzi, którzy faktycznie wykładają swoją prywatną kasę z dużo wyższych pobudek...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Trudno żebyśmy nie mieli nadzoru po tym co się tu odpierdalało w poprzednich latach. Nawet po spłacie wszystkich zobowiązań ten nadzór może nad nami z sezon, dwa wisieć
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
![]()
Ostatnio edytowane przez PAWEŁ : 16.07.2022 o godz. 11:55.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Co ty .......isz farmazonie. W ratowanie klubu angażowały się nawet LKS-y z a-klasy. Oni też teraz mają uja do gadania?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Wypisz wymaluj 2018. Wtedy tylko członkowie SKWK mieli prawo się wypowiadać a pikniki tylko kiełbasę wpierdalali. Nie mam nic do Socios jako organizacji, raczej do niektórych członków którzy uważają się za kogoś lepszego
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
Prowadźcie te swoje wspaniałe rozmowy, ale Socios do nich proszę nie mieszać.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Pomijając te rodzinno-polityczne .......olo...
Mnie martwi postawa Brzęczka, przynajmniej jeżeli chodzi o konferencje. Liga jest trudna? Cholera, nawet biznes liga jest "trudna", skoro masz na przeciwko sobie kilka osób, które też chcą wygrać. Każda rywalizacja jest trudna. Ale tutaj powinien iść jasny przekaz - naszym jedynym celem jest powrót to ekstraklasy w tym sezonie - i wałkować to non-stop, a nie zasłaniać się trudnościami ligi czy mówić, że fajnie by było być w pierwszej połowie tabeli... Tak to sobie jakiś beniaminek może mówić. Ja chcę w końcu widzieć zespół, który wie po co wybiega na boisko, jak realizować założenia taktyczne, który czy w lecie, czy w zimie, czy u siebie, czy w Chojnicach zawsze idzie po swoje, czyli 3 punkty. Niestety obawiam się, że taki minimalizm Brzęczka będzie z nami do końca. Oby do szczęśliwego końca. P.S. Głupio by było przy rekordzie inauguracji 1 ligi nie zdobyć 3 punktów... |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Cytat:
No jak miło łaskawco, nie masz nic do Socias, jak wspaniałomyślność, to są ludzie, którzy wykładają bezinteresownie własną kasę na działalność Klubu!!! Nikt Tobie, ani pozostałym nie zabrania się wypowiadać, ba nawet krytykować, ale niech to będzie konstruktywna krytyka, a nie obrzygiwanie Klubu i wszystkiego wokół, a ludzi którzy mają chłodne spojrzenie na sytuację nazywanie klakierami etc. Ja osobiście jestem klakierem, klakierem Klubu Wisła Kraków, razem z jego Zarządem, Zawodnikami i normalnymi kibicami, również tymi, co krytykują! Na pewno nie rzygaczami, którzy podszeptują jakieś teorie spiskowe, kolejni się na nie powołują i zaczyna się totalny hejt wymierzony w nasze wspólne dobro, którym jest Wisła Kraków! |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Cytat:
Tak Drozd, a bez trio ta potężna grupa ludzi byłaby dzisiaj co najwyżej w III lidze, zresztą tym, którzy robili szemrane interesy wcale nie zależało i nie zależy na wyniku sportowym, dilerkę świetnie prowadzi się również w IV lidze. |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Cytat:
Skoro dla selekcjonera i tych kopaczy ta liga jest trudna, może za trudna? To już na starcie powinni być wyjebani z klubu. ![]()
młode pokolenie - stare przekonania
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
Dziś szybciutka weryfikacja, że jednak nie będziemy postrachem 1 ligi
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
Trzymasz kciuki?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
Tutaj można wykupić dostęp do transmisji meczu za 10 zł (połowa kasy leci do klubu), ale chyba nie działa na systemach Apple. Posiadacze Androidów mogą być spokojni.
Link: https://wislakrakow.statscore.com/pl...ventId=4506676 |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa! ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Nikt tutaj nie próbuje atakować klubu, któremu kibicuje. Jeśli nie zauważyłeś, ataki idą na nieudolny zarząd. Powtórzę to, o czym wielokrotnie pisałem: - doceniam wkład Kuby i całego trio w uratowanie Wisły przed zbankrutowaniem - nieustannie widzę, że ten zarząd jest nieudolny i jak na razie nie widać żadnych symptomów tego, że czegokolwiek się nauczył po największej od ponad 20 lat klęsce sportowej i wizerunkowej. Być może nasz mecz otwarcia w I lidze wygramy, przegramy, lub zremisujemy. Niczego to nie zmieni dopóki klub nie zacznie być zarządzany profesjonalnie - będziemy w marazmie. Dopóki Kuba nie zrozumie, że nie wystarczy powiedzieć "zajebałem" a potem wyjaśnić, że w tym słowie chodziło o odniesioną i nie wyleczoną kontuzję, dopóki nie zacznie funkcjonować jakiś poważny plan na funkcjonowanie klubu oprócz "kibicu, dej kasę", dopóty żadne zwycięstwo z Sandecją czy innym klubem I ligi niczego nie zmieni. Stwierdzenie "Jak przegramy - będziecie triumfować, jak wygramy - zamkniecie mordy na chwilę, ew. będzie jakiś krótki neutralny komentarz. To jest kibicowanie?" jest zupełnie nie na temat. Czy wygramy, czy przegramy ja zawsze będę krytykował zarząd za to, co zrobił, za to czego nie zrobił, dopóki nie zajdą jakieś konkretne zmiany w podejściu do profesjonalnego zarządzania klubem. |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
Ja napiszę tyle, że jak ostatnią rundą wiedziałem, że będzie walka o Ekstraklasę to teraz nie wiem nic. 1 Liga kompletnie niewiadomą
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Jak nie będzie na placu widać chęci i zap....alania, nie będzie widać że celem jest awans, a nie jak bredzi Brzęczek górna połówka. To h... to wszystko strzeli, zobaczysz... ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Przypominam, że żeby awansować to my musimy w każdym meczu, już od początku zapierdalać. Bo to nie będzie tak, że sobie prześpimy 10 meczów a później w 24 kolejkach na luzie się nadrobi żeby chociaż na drugim miejscu być. To już nie ekstraklasa gdzie można było się cieszyć z miejsc 6 czy 10 mając je za relatywnie niewielkie punktowanie, tutaj będzie trzeba punktować mocno, bo walka jest o dwa miejsca (o barażach nie mówię bo mogą się źle dla nas skończyć)
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
I wygląda na to że taki jest plan, 6 miejsce jakoś może się zajmie, a jak odpadniemy w barażu to przecież wiadomo, że dyspozycja dnia, pech, sędziowie, pogoda, sraczka. Wszystko może się zdarzyć, a winnych być nie może bo zostali już tylko ci z wewnętrznego kręgu. GWARANTUJĄCY RODZINNĄ ATMOSFERĘ.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
Gięta z grilla na stadionie!!! .... z wynikiem
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
Po kadrze jaką zbudowano spodziewam się 1 : 1(+dramatyczne jeśli chodzi o poziom spotkanie).
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
OCZY KRAWAIĄ. W CIĄGU PÓŁ ROKU UPAŚĆ NA POZIOM PODWÓRKOWY................ Liczyłem, że Balta Fernandez Fazlagić Żyro zrobią różnicę. póki co ani jednej składnej akcji, Fazlagicia na boisku brak, Starzyński odbija się od Sączersów jak od ściany, Duda niewidoczny a Mehremić dzięki sędziemu jeszcze gra w tym meczu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Jak będzie 1/1/14 to i tak w sumie progres
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Sparingi w ofensywie wyglądały slabiutko , to kto by się spodziewał że w lidze też będzie słabo?
Jak tu nie przyjdzie do ofensywy 2-3 ludzi do grania na już to w grudniu będzie po sezonie Btw bardzo chciałbym być świadkiem procesu decyzyjnego podczas którego uznano że warto ściągnąć Michała Zyro ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
A ja procesu decyzyjnego, że warto zostawić Dawida oraz Jurka...
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|