|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
Ok Panowie ja to zacząłem i od samego początku jest to akcja kibiców nie klubu i firmy do których przychodzą wiadomości to wiedzą. Po prostu nie chce się czytać co niektórych. W jaki sposób ta akcja może zaszkodzić klubowi no litości chyba bardziej niż Meresinski juz nikt nie mógł. Ponadto firmy które się odzywają same popierają ta akcję oni wiedzą że kibice =klienci.Takze skończę pieprzyc i jeżeli wam się maruderzy nie podoba to wymysł cie sami jak pomóc klubowi zarobić kasę .Wszystko na ten temat.
|
|
![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Skonczcie pieprzyc tak miało być
|
|
![]() ![]() |
Member
Od: 12.2006
Offline |
|
Słucham jaki masz plan podniesienia frekwencji? Czym te wiadomości mogą namieszać? słucham? ![]()
Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw, czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki.
twitter: bart_ozog |
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Smiac mi chce z Was pajace...
Piszecie ze to glupi pomysl...a macie jakis inny? Myslicie ze Ci ktorzy rozkrecali te akcje nie kupuja biletow na mecz?nie wspieraja akademii?itd... A Wy pajace internetowe myslicie ze kluby sie utrzymuja z biletow?Jak tak to szacunek... Co Wam ....a przeszkadza ta akcja?.......icie ze to zebry...no ale jak klub poleci ze 3 ligi nizej za brak kasy to wtedy bedziecie .......ic ze to wszystko przez brak pieniedzy itd... Ruszczie ....a dupy a nie tylko szczekajcie na internecie jak to Wam sie wszystko niepodoba... Juz wielu pajacow pisalo zeby zaczac od 4 ligi bo tak bedzie latwiej...z takim podejsciem pajacem bedzie sie zawsze... Co ....a wstyd Wam za ludzi ktorzy prosza o pomoc? Co ....a wstyd Wam tez bedzie jak przyjdzie 4 liga? Wszystko Wam ....a zle... Klub byl wielki-zle bo to za malo... Klub upada-zle bo to cos strasznego,chociaz chyba nie dla kazdego... Takie ....a przyszly czasy i tak jest....100%na to nie mamy no ale ....a wezcie przestancie .......ic... Taka ....a banda pajacow ktora juz tyle lat jest na tym forum,ale zawsze ta sama,Ci sami narzekajacy... Na mecz ....a wypierdalac a nie masturbowac sie przed monitorem.... Napisalem to ja czlowiek z 23 letnim stazem na Wiśle... |
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=9486 |
|
![]() ![]() |
Member
Offline |
|
co z tego zostało zrealizowane? klawiatura przyjmie wszystko a na meczach dalej po 7 tys. Sam przyznajesz w twoich propozycjach że marketing kuleje na maska - totalnie się z tym zgadzam. Nie potępiam twoich pomysłów, uważam że to świetnie że ktoś realizuje swoje dla dobra drużyny. Proszę o odpowiedz co złego może przynieść ta akcja? Co więcej akcja Daniela który rozpoczął akcje została nagrodzona przez sam klub (biletem na sektor VIP) więc chyba samemu klubowi to nie przeszkadza... ![]()
Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw, czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki.
|
![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Ok Panowie jak czytam co niektórych ja zacząłem ta akcję i od samego początku jest od kibiców i firmy do których pisałem to wiedzą. Chciałbym wiedzieć jak ta akcja może zaszkodzić klubowi no litości juz bardziej od Meresinskiego nikt nie mógł. Firmy wiedzą że kibice = klienci.Ponadto jeżeli komuś się nie podoba ta akcja proszę samemu ruszyć tyle sprzed kompa i coś wymyślić aby klub zarobił pieniądze. To wszystko na ten temat. Dziękuję
|
|
![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Sama akcja mi nie przeszkadza ale do sponsora trzeba przyjsc z jakas oferta, z czyms atrakcyjnym bo inaczej bedzie jak z Volkwagenem. Przyjechali popatrzyli i ktos przytomny w Wolfsburgu stwierzil, ze reklamowanie sie przez sponsoring w Wisle nie ma sensu bo klub nie ma odpowiednio wysokiego zainteresowania ze strony kibicow. (To byly czasy bojkotu SKWK) |
|
![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
Frekwencja może liczyć się tylko jako papierek lakmusowy medialności danego klubu, a i to nie zawsze jest kryterium obiektywnym. |
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Dla tych którzy uważają że 'wsparcie' kibiców jest bez sensu:
https://twitter.com/DJuszczyk/status/776334291970252800 oficjalne podziękowania od Klubu dla kibica który rozesłał dziesiątki (może i setki) tweetów do różnych firm. Klub odwdzięczył mu się biletem VIP, oficjalnymi podziękowaniami, więc dla wszystkich marudzących, twierdzących że po co, że działają na szkodę firmy... Klub byłby tak 'głupi' że dziękowałby takim ludziom i ich motywował do dalszego wysiłku ? No ale specjaliści forumowi od marketingu wiedzą lepiej ![]() |
|
![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Być może. Ale z zaproponowanej formy to nie wynika. To by wymagało przynajmniej dopracowania.
Cytat:
Po drugie, nie ma takiej zasady, że lepiej robić cokolwiek niż nic. Czasem lepiej nie robić nic iż popełnić błąd. Czasem... |
|
![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Ja nie pracuje w klubie wiec nie wiem ska twoje oczekiwania wzgledem mojej osoby. Stwierdzilem jedynie prosty jak konstrukcja cepa fakt. Nikt nie umiesci reklamy w miejscu w ktorym nikt jej nie zobaczy. |
|
![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
|
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Czego ja sie dowiaduje w tym temacie
![]() ![]() 1) Na mecze chodzi 7 tys ![]() 2) sponsor nie zainwestuje w klub bo chodzi 8 tysiecy ![]() 3) Volskvagen byl mityczny i jak zobaczyl frekwencje to zrezygnowal ![]() ... ![]() ![]()
Tylko Wisła!
|
|
![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() ![]() |
Member
Offline |
|
http://www.ey.com/pl/pl/industries/m...o-biznesu-2016 Frekwencja to jedno a medialność to drugie, Wisła w tej kategorii dalej jest wysoko. Potencjalni sponsorzy z pewnością będą zwracać na to uwagę. ![]()
|
![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
https://twitter.com/ERGO_Hestia/stat...11614392295424 https://twitter.com/AcerPolska/statu...32925728645121 Dodatkowo w akcje z Acer zaangażowany Pan Targosz - jeden ze sponsorów. Ktoś nadal uważa że nie warto nic robić ![]() |
|
![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Przedstawiajac swoje logo na tle pustych trybun nie ukazujesz swojego produktu w pozytywnym swietle - raczej wyglada to smutno. Natomiast pelne trybuny sprawia, ze twoje logo i twoj produkt wygladaja jako cos popularnego, pozytywnego. |
|
![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
To że najlepszym sposobem jest wysoka frekwencja na trybunach również się nie zgodzę. Porównaj sobie liczby:
na stadionie max 33tys przed tv około 250tys odwiedzających stronę klubową, tysiące dziennie. Więc sama frekwencja jest istotna lecz nie najważniejsza. Cała 'medialność' klubu jest istotna, a ta u nas jest na wysokim poziomie - piszą o nas często, ale niestety głównie negatywnie, dlatego każda akcja poprawiająca wizerunek klubu jest mile widziana. Nawet 'banda dzieciaków' piszących na TT jest dla reklamodawcy 'docelową grupą klientów' np. te dzieciaki grają w gry na lapkach Acera. |
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Gow*no prawda
![]()
Tylko Wisła!
|
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
Przeciez nic zlego nie robia nikogo nie obrazaja to w czym problem ?!?
wlasnie ekstraklasa podala frekwencje: Frekwencja po 9. kolejkach @_Ekstraklasa_ TOP5: 1 @LechiaGdanskSA 2 @Jagiellonia1920 3 @LegiaWarszawa 4 @lechpoznan 5 @WislaKrakowSA
Ostatnio edytowane przez radek2323 : 21.09.2016 o godz. 16:24.
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
To samo sie ma z ergo... Pomijam tez to co tam zostało napisane. "sprawdzamy każdą propozycje współpracy" i reszte dyplomatycznego języka ![]() Teraz troszke realizmu : kolega pracujacy na decyzyjnym stanowisku u siebie w firmie wysłał wczoraj zapytanie na wskazany adres mailowy. Z tego co wiem, żadnej odpowiedzi z klubu nie otrzymał.... ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Ty o tych argumentach?
Nikt nikogo nie obraża. Oczywiście. Widzisz, to jak argument z Kariery Nikodema Dyzmy. Sędzia, który na pewnych rzeczach się za wydaje decyzję w sprawie walki zapaśnika... na co Dyzma https://www.youtube.com/watch?v=svqoHP8jPzg |
|
![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Nie napisałem tego jako pewnik, ale przypuszczenie.
I tak tylko się powtórzę. Narzekać i wylewać hejty jest najprościej. Jak możecie coś zrobić to chociaż nie przeszkadzajcie tym co chcą coś zrobić. A skoro rzecznik naszego klubu to popiera i z ramienia klubu przekauzuje bilety VIP dla kibiców to raczej cieszą się z zaangażowania kibiców. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
Ok podajcie jakąś listę firm z Krakowa i Małopolski do których warto się zwrócić
|
|
![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Widzisz, kazdy ma swoj sposob działania. Ja, rekomendując dana firme i jej ofetę lubie wiedzieć co rekomenduje. Ja działań nie neguje, jestem zwykłym kibicem jak kazdy z nas, wiec ja moge decydować tylko o swoich działaniach. Super ze cos sie dzieje, podsumujemy to za jakiś czas. Jeśli jednak akcja odniesie skutek na miejscu szarkow od razu wy.......iłbym wszystkich ludzi z klubu. magazyniera tez. A wiesz czemu ? Bo kibice ich zastąpia i zrobią to za frajer. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
![]() ![]() |
|