The White Star Division - Wisła Kraków


Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło


Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Reklama
Zakłady na Wisłę? Legalni bukmacherzy w Polsce - ranking i recenzje
Odpowiedź
 
Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
St Yabol
Socios Wisła Kraków
 
 
Od: 10.2010
Skąd: Pernambuco

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#1
Stary 19.01.2016, 22:36. Problem ze stroną na smartfonach
Do moderatorów:

Od tygodnia może trochę dłużej przy wchodzeniu na forum na telefonie przenosi mnie na inną stronę i wyskakuje alarm, że telefon został zainfekowany i trzeba go czyścić, oczywiście wszystko napisana łamaną polszczyzną przez co wnioskuję, że jest to jakaś totalna lewizna.

Z tego co widziałem to na SB pisali też inni użytkownicy, że mają ten sam problem.
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member
 
 
Od: 04.2008

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#2
Stary 19.01.2016, 22:39
U mnie to samo od paru dni.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
W.S
Senior Member
 
 
Od: 12.2004

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#3
Stary 19.01.2016, 22:39
Ciekawa sprawa bo u mnie wszystko działa i żadne pierdoły nie wyskakują (mam Samsunga)
Odpowiedz cytując
stary zgred
Member
 
Od: 09.2015

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#4
Stary 19.01.2016, 22:42
Potwierdzam - lipne komunikaty o wirusach i brak mozliwosci przegladania
Odpowiedz cytując
PlayLikeAPro
Senior Member
 
Od: 11.2011

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#5
Stary 19.01.2016, 22:45
Potwierdzam stronka wrzuca jakiś zjebany skrypt z przekierowaniem. Ja myślałem że coś mi zainfekowało komórkę ale jeżeli inni też to mają to złośliwy skrypt jest na stronce. Poszukiwania rozpoczną bym od reklam.
Odpowiedz cytując
W.S
Senior Member
 
 
Od: 12.2004

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#6
Stary 19.01.2016, 22:45
hubert.fan napisał(a):Wyświetl post
W.S co ma do tego marka telefonu ?

Ja też mam Samsunga i wyskakują naprzemiennie: masz zainfekowany telefon lub na twoim telefonie masz ileś tam wirusów i kliknij dalej ...
Z grzeczności podałem

takie informację wychodzą mi raczej na stronach z niemiecką literaturą
Odpowiedz cytując
MłodePokolenie
Senior Member
 
Od: 05.2009

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#7
Stary 19.01.2016, 22:47
Potwierdzam u mnie się dzieje to samo, na tel używam Chrome.
Odpowiedz cytując
St Yabol
Socios Wisła Kraków
 
 
Od: 10.2010
Skąd: Pernambuco

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#8
Stary 19.01.2016, 22:47
W.S napisał(a):Wyświetl post
Z grzeczności podałem

takie informację wychodzą mi raczej na stronach z niemiecką literaturą
Literaturą? Masz na myśli niskobudżetową kinematografie? W sumie racja, chciałem napisać, że takie coś mi wyskakuję jak pocieracze odpalam., ale mi wstyd było
Odpowiedz cytując
PiVoSH92
Senior Member
 
 
Od: 06.2014
Skąd: Podkarpacie (ciemna dupa Polski)

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#9
Stary 19.01.2016, 22:48
Hmmm, owszem, miewam to, ale nie tylko na tej stronie ale i na kilku innych - może to jest jakiś robak jednak? Sam się tym nie zajmowałem zbytnio, bo telefon służy mi do innych rzeczy, ale skoro to nie ja jeden tak mam to coś może być na rzeczy.
Odpowiedz cytując
W.S
Senior Member
 
 
Od: 12.2004

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#10
Stary 19.01.2016, 22:50
St Yabol napisał(a):Wyświetl post
Literaturą? Masz na myśli niskobudżetową kinematografie? W sumie racja, chciałem napisać, że takie coś mi wyskakuję jak pocieracze odpalam., ale mi wstyd było
Dokładnie
wychodzi też aby zainstalować jakiś antywirus bo tel ma wirusa (zwykła reklama)
jeśli chodzi o forum to póki co jestem jedyna osobą która nie ma żadnych problemów
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi
 
 
Od: 09.2003
Skąd: TYNIEC

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#11
Stary 19.01.2016, 22:50
To się po jakimś update'cie wysrało. Antywir nic nie wykrywa.

Mam to na Xperi Z, kumple na Szajsungach 4 i 5 plus inne modele Xperii też. Cholera ich wie - ale profilaktycznie z telefonu na pocztę się nie loguje
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member
 
 
Od: 03.2009

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#12
Stary 19.01.2016, 22:52
Chodzi Wam redtube? Jak chodzi to po co jakąś aferę kręcicie? Źle Wam?
A jak nie chodzi to se włączcie pornhub i wyluzujcie!
młode pokolenie - stare przekonania
Odpowiedz cytując
speedfashion
Senior Member
 
 
Od: 01.2009

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#13
Stary 19.01.2016, 23:02
Ten sam problem. U mnie przekierowanie następuje tylko na wislakrakow.com.
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując
nero
Hanys
 
 
Od: 12.2003

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#14
Stary 19.01.2016, 23:12
Jeżeli komuś w czymś to pomoże to napiszę jak to u mnie wygląda.
Na iphonie wszystko działa dobrze, nigdzie nie przekierowuje ani nic takiego.
Pozdrawiam
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member
 
 
Od: 03.2009

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#15
Stary 19.01.2016, 23:18
U mnie tez działa i też mam samsunga (!!!) tak jak W.S. Kupujcie samsungi a nie jakieś szajstwo
młode pokolenie - stare przekonania
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków
 
 
Od: 06.2005
Skąd: z boiska

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#16
Stary 20.01.2016, 09:48
hehe u mnie tez działa ok bo teraz sprawdzałem
ale wczesniej były jakies jaja typu masz wirusa i przekireowania
90minut to samo miało
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
slams
Junior Member
 
Od: 09.2015

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#17
Stary 20.01.2016, 11:20
Również mogę potwierdzić występowanie problemu,
raczej rodzaj telefonu(Huawei p8 lite) nie ma znaczenia, już bardziej rodzaj przeglądarki - u mnie Chrom.
Czyszczenie historii, plików cookie nic nie pomaga
Wcześniej wszystko chodziło bez problemów.
Odpowiedz cytując
jonaf
Senior Member
 
Od: 01.2005
Skąd: Kraków

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#18
Stary 20.01.2016, 11:25
Ten sam problem, zainstalowany Chrome na tel.

Co ciekawe - jak się wejdzie poprzez "wbudowaną przegladarke" - strona działa o ile wejdzie sie na nią poprzez link " wislakrakow.com/www/ " - bez tego /www/ strona przenosi na reklamę
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
Odpowiedz cytując
dostuffca
Senior Member
 
 
Od: 06.2008
Skąd: się biorą dzieci?

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#19
Stary 20.01.2016, 15:07
miałem to samo - pomógł google.
to nie wirus tylko chamskie ciastko - logujecie się na stronę, z automatu Was przenosi. Musiało się coś do tswd przypałętać.

rozwiązanie:

Ustawienia google (nie ustawienia!) > reklamy > resetuj identyfikator (a najlepiej zrezygnuj z reklam w ogóle).

Do tego dla świętego spokoju wyczyszczenie historii przeglądarki.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Włączony
MordkiWłączony
[IMG] code is Włączony
HTML code is Wyłączone

Skok do forum



Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:16.