|
Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Cholera a ja ich skreśliłem na początku sezonu :/ mogą sporo namieszać lub nie sezon jest długi
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Cytat:
![]() p.s. tak wiem ze to nie ekstraklasa ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
Wow, niespotykana sytuacja. Nie tylko szacun dla kibiców ale dla pani prezes przede wszystkim
![]() Czemu tylko nam się trafiło zgniłe jajko ... ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Oglądałem w TV sracovia-Legia i powie że Legia nie zasłużyła na wygraną. Jeśli już ktoś miał wygrać to sąsiadka. A w sumie to powinien być remis.
A co do pucharów i Legii to Celtic to jeden z najłatwiejszych rywali jakich Legia mogła dostać. Zespół bez gwiazd (jak na warunki europejskie) średni technicznie, nie wiadomo jak przygotowany do sezonu... wg mnie łatwiejszy rywal niż np. Steua. Życzę Legii odpadnięcia no ale będzie ciężko bo ten Celtic to jakiś słabowity mi się wydaje. (Obym się mylił). ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
||
![]()
![]()
D.O.A.
No one likes me, no one likes me, no one likes me I don't care Orbit napisał(a):
|
|||
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
Sorry ale nie mogłem się powstrzymać shaggy jak to możliwe że (L)osersi grając w rezerwach są wyżej od Wisły i ten w koralikach z przepłaconymi pupilami....
( To było tylko do shaggy bo my to arogancka Warszawfka z manią wielkości i nie ma to tamto ![]() Teraz bardziej poważnie, to dopiero początek a wygląda na to że Wiśle będzie brakować ławki, trochę szkoda bo pucharów raczej nie będzie, tym bardziej że jak tu ktoś pisał Wisła ma nadal dobry współczynnik i zawsze jakieś pkt dla kraju by wpadły, to z czasem przepadnie i będzie ciułanie od nowa. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Offline |
|
^ Wisły jako Wisły mi nie szkoda ale jako polskiego klubu który by miał szanse na grupę LE i jakieś punkty dla kraju to tak.
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
No to niezly z Ciebie kibic polskich druzyn w europejskich pucharach
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
semper fi
Offline |
|
Kolejka zaczęła się idealnie. Kolejny oklep garbatych od Jagi.
Jak na razie Lechia prowadzi z Piastem 2:1 - oby tak dalej. ![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Sracovia przegrała, Lechia wygrała i jest OK
![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
Wiem, że może 2 kolejki, to za mało, żeby jakiekolwiek wnioski wyciągać, ale coś czuję, że pasiaści razem ze scyzorami pożegnają się z naszą wspaniałą Ekstraklasą. Lechia powoli będzie nabierać rozpędu. Podium w ich wykonaniu już w tym sezonie bardzo realne.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Pasiaści się utrzymają (niestety)..
Za to Lechia mam nadzieje będzie co najmniej na podium. Naprawdę szczerze im życzę MP ![]() ![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Natomiast dwa-trzy spotkania to naprawde za mało żeby wnioskować kto spadnie. Przykład Ruchu z zeszłego sezonu jest dobitny. Co więcej, jedna runda to dalej za mało, co pokazało Bielsko raz czy dwa. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
Jak myślicie kto będzie pierwszym trenerem, który polegnie kiedy i dlaczego to będzie Pedoliński
![]() ![]()
Tylko jeden klub !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Bereszyński raczej nie jest patriotą skoro ciska opaską biało-czerwoną w ziemię.
Ostatnio edytowane przez Mario Nh : 02.08.2014 o godz. 22:35.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Offline |
|
Gratulacje z pyrami tak trzeba, mina Rumaka po przegranej to zawsze banan na twarzy
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]() pierwsze słyszę, że wielka (L) trzęsie portkami przed kimkolwiek ![]()
Ostatnio edytowane przez palikot : 04.08.2014 o godz. 00:59.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
![]() ![]() ![]() |
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
No i na koniec słówko o Wisełce. Zaczęliśmy sezon identycznie jak w tamtym sezonie - 2 remisy i zwycięstwo na wyjeździe wydarte w ostatnich minutach. Oby runda jesienna powtórzyła się z poprzedniego sezonu. Guła znowu w formie! |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Rumak zwolniony ogłoszenie we wtorek czas na Skorżę
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]() pięciu zawodników na spalonym, a sędzia uznaje gola. Te szmaty zawsze muszą być ciągnięte za uszy. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
I sędzia u góry zdjęcia ewidentnie kontroluje sytuację. Niezły przekręt, Połowa drużyny na spalonym a gostek rzekomo tego nie widzi, chociaż biegnie równo z nimi w linii.
|
|
![]() ![]() ![]() |
semper fi
Offline |
|
garbate szmaty musiały to wygrać - taniej im wyszło dać w łapę widocznie
w kurniku bez zmian ![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
Stevie Wonder pier.dol.ony. Mam nadzieje, że to był ostatni mecz tych sędziów ekstraklasie.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
Postawilem w konkursie 1-1, jakbym postawil u buka to bym sie niezle w....il.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Ten Sadajev jest głupszy niż Balotelli. Jeszcze jedno takie zachowanie i coś czuje, że szybko się z nim w Gdańsku pożegnają.
Kolejna kuriozalna decyzja sędziego i nieuznany gol, tym razem dla Lecha. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
Mario. Kuriozalna? Chyba za duże słowo. Spalony był. Nie milimetrowy, ale mikrometrowy. Ledwo połowa buta była za linią, ale była. Czy sędzia to zauważył, wątpię, ale podniósł i się udało. Jakby puścił nikt by nie mógł mieć pretensji. Puścił, też nie można mieć.
![]()
Tylko jeden klub !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Czy po prostu nie ma na to czasu i takie decyzje to czysta intuicja... |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |