|
Porady bukmacherskie Typujemy wyniki meczów, wymieniamy się informacjami na temat bukmacherów i aktualnych promocji. |
Wyświetl wyniki ankiety: Grasz u tego bukmachera czy nie? | |||
Nie:( |
![]() ![]() ![]() ![]() |
28 | 27,45% |
Tak![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
74 | 72,55% |
Głosujących: 102. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
ja mam tylko 5 zł, drugi raz mi nie dziala juz
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
sorry panowie, ale jestem chyba * urwa za głupi....
Doxxbet https://www.doxxbet.com/default.aspx...nertag=1071681 Bonus 100% od depozytu - Regulamin:
![]() |
|
![]() ![]() |
Junior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
Tak, najpierw musisz obrócić 250zł( dla 50zł wpłaty) a potem możesz dostać bonus 50zł.
Trochę późno pisze ale może dla kogoś na przyszłość się przyda. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
z racji chwili wolnego czasu zdecydowałem się pobawić w bukmacherkę.
wiadomo że lepsze promocje są dla "nowych", ale z racji na brak doświadczenia chciałbym żeby ktoś doradził mi kto w tej chwili może mi na start zaoferować najwiecej, oraz gdzie są dobre stawki. na początek myślałem o zainwestowaniu do 100zł. na betclic'u i expekcie są promocje z zwrotem pieniędzy za pierwszy nieudany zakład, ale czy to rzeczywiście jest tak kolorowo jak pisza? |
|
![]() ![]() ![]() |
Banita
Offline |
|
Ja osobiscie gram w Tobet.com i polecam
U nich dostajesz 50 % bonusu do 150 zł przy pierwszej wplacie (nie wiem jak z regulaminem) Ale są często bonusy np. dzisiaj i jutro zwrot do 20 zł na Lige mistrzów, czy ostatnio jesli postawiłbys wszystkie spotkania na zywo w Lidze polskiej po minimalnym kursie 1.3 otrzymywałes 100 zł ![]() W bet365 tez jest bonus do 200 zł od pierwszej wplaty.
Ostatnio edytowane przez Donki : 15.03.2011 o godz. 15:41.
|
|
![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
zgada się, tak samo jest na BaH jest procentowy bonus od wpłaty, tylko właśnie to się opłaca przy sporych wpłatach, a moja nie sądze by na początku była zbyt okazała
![]() najbardziej ciekawi mnie właśnie ten bonus cashback, ktoś już z tego korzystał ![]()
Ostatnio edytowane przez yogul : 15.03.2011 o godz. 16:11.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Jakiego buka polecacie? Przeglądam te promocje co są teraz i widzę, że Betclick daje do 200zł zwrotu za pierwszy zakład. Poradzi coś ktos?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
Bet365 zdecydowanie najlepszy.
100% bonusu na start. aby wypłacać bonus trzeba obrócić 3 razy bonus plus depozyt. Bardzo bogata oferta także live , dobre kursy , żadnych problemów z wypłatami. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Popieram, Bet365 chyba najlepszy na rynku, potem Pinnacle, ale tam są problemy z wypłatami czasem, a na bet365 kasę na koncie Monebookers masz w 2-3 godziny.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
Oto jedna z najnowszych promocji...
Bukmacher o smiesznej nazwie Digibet oferuje bonus od wplaty 100% az do 20 euro. 20 euro to calkiem sporo a biorac pod uwage wymagania obrotowe to jest duzo.aby uwolnic bonus oraz pieniadze wygrane zniego wystarczy kwote depozytu i bonusu postawic JEDEN RAZ. Poki co zagralem do wyplaty poszlo 144 euro zweryfikowali tozsamosc w 1 godzine wyplata zlecona na moneybookers.Dam znac gdy tylko dojdzie |
|
![]() ![]() ![]() |
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
można gdzieś teraz dostać jakieś bony do baha na 5zł powiedzmy itp? lub na jakichś zagranicznych 5 funtów lub euro? często na jakichś stronach partnerskich bahu są takie promocje i jestem właśnie ciekaw czy gdzieś jakaś taka trwa.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Jakiego buka internetowego aktualnie polecacie?
Interesuje mnie duża oferta zakładów na żywo.
Ostatnio edytowane przez Eternit : 12.04.2012 o godz. 11:38.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
Zdecydowanie bet365.
![]()
Największym szczęściem jest mieć pasję...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
zna się ktoś
![]() buk popełnił bład dał złe kursy. Czy będzie dogrywka w CCC-Lotos na Nie kurs 11 !!! postawiłem zawarłem zaklad a oni mi teraz policzyli to po 1,0 !!! |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Gdzie warto założyć konto na buku online?
http://www.bonus-bet-at-home.com/ - czy ta promocja 50% do wpłaty ma jakieś haczyki? |
|
![]() ![]() ![]() |
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
tylko bet365
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
bet365 bardzo dobry buk. Ja natomiast ostatnio eksperymentuje, żeby dostać jakiegoś bonusa. I tak założyłem konto na www.betsafe.com Bardzo ciekawa oferta. Jeżeli chodzi o polską piłkę są mecze od ekstraklasy do 4 ligi. Pierwszy raz się z czymś takim spotkałem. Bonus 100% do 100zł.
Ostatnio edytowane przez Zwierze : 15.08.2012 o godz. 07:08.
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
Jeśli idzie o ofertę z polskiej piłki, to bezkonkurencyjny jest tobet (mają nawet polską piłkarską ligę kobiet). Z tym, że podobnie jak betsafe ma niższe kursy niż wspomniany bet365.
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
betsafe osobiście nie polecam do dłuższego grania, czasami można ku rwicy dostać zanim będzie można postawić zakład, ładuje się i ładuje w nieskończoność - buk w stylu obrócić bonus i ucieczka.
w0lno - w bahu się nie opłaca grać, zbyt wysokie marże dają na kursy w stosunku do konkurencji. pan Dudi - kursy w Tobecie są jak dla mnie ok, problem z tą firmą jest taki, że weryfikację moim zdaniem mają zbyt rozbudowaną - kopie dowodów, przelewów, screeny z konta, czytałem, że jak ktoś wygrywał u nich za dużo to co miesiąc musiał przesyłać te kopie. Najlepszym bukiem z bonusem moim zdaniem będzie expekt lub bet365.
Ostatnio edytowane przez Karamazow : 15.08.2012 o godz. 12:02.
![]()
...And Justice For All
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
http://www.888sport.com/bet?lang=en
gra ktoś? wypłacalny buk? nie było problemu z bonusem? jeśli dobrze rozumiem to trzeba wpłacić 20 ojro, zagrać za 20 ojro, i nie ważne czy wejdzie czy nie dostaje darmowy zakład na 20 ojro ![]() ![]() proszę o opinię |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
imho najlepszy buk to bet365.
Promocje ( bonus za 1 wpłate i bonus za 1 zakład przez telefon) wypłacają, dobry kontakt z bok-iem i bardzo duzo kursów róznej maści. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Czy ktoś zna jakąś stronkę gdzie można dysponować wirtualną kasą, obstawiać mecze i dla najlepszych typerów są ufundowane nagrody?
Kiedyś się w coś takiego bawiłem, tylko zapomniałem jak się ta strona nazywała. Obstawiało się dowolne mecze (nie, że jakąś konkretną ligę), jeśli dobrze pamiętam to po prostu miało się pełną ofertę meczów, wirtualną kasę, i stawiało się po jakich się chce kursach i ile meczów się chce. Zna ktoś podobną stronę? Z góry dzięki ![]()
młode pokolenie - stare przekonania
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Może ta strona Cię zadowoli http://www.eurotip.pl/
![]()
...And Justice For All
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
nie wiem czy wszyscy wiedzą ale na stronie STS mozna dostać bonus 100% do kwoty 200PLN. Najlepsze jest to że można wpłacić 2 stówki dostać bonus 200 i te 2 stówki które wpłaciło się można od razu wypłacić i grać sobie za kwote bonusu która można wybrać w przypadku obrócenia jej 4 x za stawkę minimum 1.7
jakby nie było, 2 stówki na gre w zamian za dane osobowe to dośc mało. ![]()
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Cytat:
![]()
młode pokolenie - stare przekonania
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
szprotson, pewny jesteś co do tego bonusu ? Bo nie chciałbym wtopić 2 stówek, żeby potem nie móc ich normslne wypłacić. Korzystałeś z tego (albo ktoś korzystał ?)
![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
tak moi koledzy korzystali tydzien temu, a ja jutro dostaje wypłate i tak samo wpłacam i wypłacam ;]
na panelu betonline.net.pl czy jakos tak, non stop o tym pisali ![]()
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
ja również polecam, 2 stówki wpłaciłem i od razu wypłaciłem, chyba po dwóch dniach miałem na koncie więc nie ma z tym problemu, a sam bonus mimo wszystko dość łatwo obrócić ;]
![]()
!! Jedno Serce Jedno Bicie WISŁA KRAKÓW Ponad Życie !!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
to z ich regulaminu
"3.2. Aby otrzymać bonus, Klient musi w terminie 120 dni od dokonania wpłaty na ekonto, dokonać zawarcia jednokrotnie lub kilkukrotnie dowolnych zakładów z łączną stawką odpowiadającą czterokrotności otrzymanego bonusu, z minimalnym kursem całkowitym wynoszącym 1.7, w terminie wskazanym w pkt. 2.3." wynika z tego ,że trzeba wpierw obrócić wpłate aby dostać bonus ? edit : dzieki piter116
Ostatnio edytowane przez L U Z N Y : 07.02.2013 o godz. 15:44.
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez piter116 : 07.02.2013 o godz. 15:59.
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|