|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
wzmocni się |
![]() ![]() ![]() ![]() |
33 | 24,09% |
osłabi |
82 | 59,85% |
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
22 | 16,06% |
Głosujących: 137. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 02.2017
Offline |
|
Jeśli ktoś chce zostawić Klemenza to ja nie mam pytań.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Dobry transfer Wisły, więc w temacie cisza
![]() |
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
Karherop,
o 13 cos pisalem ze Mlynski podpisany ;-) |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
Klemenz nie potrafi prosto kopnąć piłki.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
Bardzo dobrze, że odchodzi, wolałbym juniorów zamiast niego w drużynie. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
Też uważam że Klemenz powinien zostać u nas i niekoniecznie musi grać zawsze w 1 skladzie ale jako stoper nr 3 i przede wszystkim jako zadaniowiec by się nam przydał, cechy wolincjonalne oraz jego siła i twarda gra w pewnych meczach sie napewno przyda a i też nie mamy 2 obrońcy o takiej charakterystyce "skały"jak on tylko raczej szczupłych i chudych stoperów których łatwo przestawić.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
Jeszcze bym dodał że Klemenz gra pewnie i wywiązuje się bardzo dobrze ze swoich zadań wtedy jak obok niego gra stoper o całkiem innej charakterystyce który go uzupełnia czyli szybki, zwrotny i dobrze wyprowadzający piłkę
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2017
Offline |
|
Dajcie spokój. Klemenz jest zwyczajnie SŁABY. Tyle. Jest nowy trener z zespołem już dłuższy czas, swoją ocenę musiał wydać skoro jest temat, że Klemenz odchodzi - oznacza to, że trener go nie widzi. Kropka.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 07.2014
Offline |
|
w temacie obrońcy to może namówić Pazdana? pewnie będzie chciał wrócić do kraju, a kończy mu się kontrakt:
https://www.transfermarkt.pl/michal-.../spieler/54512 Już naprawdę wolę jego niż jakieś wynalazki z luksemburga jakby Wuja został dyrektorem sportowym to do wyciągnięcia jest też Reca ![]() https://www.transfermarkt.pl/arkadiu...spieler/268178 |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Klemenz zagral przez 1.5 roku moze 5-6 meczy dobrych. Na poczatku tragedia bo wustawiany yl jako pomocnik defensywny. Pomogl utrzymac sie w lidze bo gral poprawnie gdy walczylismy o utrzymanie.
Ja nie mam zalu, ze odchodzi. Zycze mu powodzenia. Wielu ocenia bo dobrze zagral ostatni mecz. Torche za malo aby zostal. ![]()
Prawica ogłupia
Lewica okrada Andrzej Du*a |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Gdyby nie życiówka Lisa to byłoby tematu mitycznego "ostatniego dobrego meczu" Klemenza.
Dziękujemy za wszystko i powodzenia! Budapeszt fajne miejsce do życia. |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
Jeszcze nie widziałem słowa krytyki nt Czecha, który przy bramkach przegrywał pozycję czy to główkową czy był nawijany jak dwa ostatnie gole w sparingu. Czech jest Dobry, Hebert bardzo dobry, Klemenz solidny, a Janicki słaby - tak to widzę. Jednym z najgorszych był: Fredriksen, Branco i Anal Uryna - jeśli chodzi o obrońców, ktoś jeszcze? Czekaja nei wstawiam bo dopóki nie potłukł się to jako tako wyglądał, na bank lepiej od Uryny. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Nie rozumiem rozczulania się nad Klemenzem, który w ciągu swojego pobytu w Wiśle zagrał kilka przyzwoitych spotkań, natomiast do spółki z Janickim zawalił mnóstwo meczów.
Może i jest silny, może i ma wolę walki, ale nie potrafi grać w piłkę, jest totalnie surowy technicznie. Jest po prostu za słaby na ekstraklasę, gdzie trzeba jednak czegoś więcej niż czystej siły fizycznej. ![]() ![]() [22/42] |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
Jesli Wisla ma sie rozwijac to tacy zawodnicy jak Klemenz musza byc zastepowani lepszymi.
Do wziecia Furman. Nie wiem ile sobie zyczy, ale do takiej gry jak chce Hyballa zawodnik ideolo. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
Broń Boże furman. Już wolę żeby boguś grał. Umiejętności ok ale charakter i zachowanie dno. Na pewno każdy kto był na ostatnim meczu Wisła Kraków - Wisla Płock wie o co chodzi.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
To znaczy Furman dużo biega i broni? Bo z tego co widziałem w kilku meczach to gra obronna na poziome Stilica - czyli dno. Z tym bieganiem nie jestem pewien, ale też nie odniosłem wrażenia że biega dużo, ale mogę się mylić. Za to ma świetne podanie i stałe fragmenty gry, ale wg mnie to zawodnik jednowymiarowy - tylko do ataku.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
Dajmy spokój z Furmanem. Chłopa już poważna piłka zweryfikowała. Tak, wiem ani liga nie jest poważna ani Wisła potęgą ale chyba chcemy iść do przodu ? Człowiek ma już swoje lata, coś tam potrafi ale lepszy nie będzie a za frytki grał nie będzie. W dodatku jemu się wydaje że jest prawie jak trener a ja już widzę jak Hyballa pyta się go co ma robić
![]()
Ostatnio edytowane przez rafkur : 18.01.2021 o godz. 22:10.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |