|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Junior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Banita
Od: 04.2008
Offline |
|
Uche gral w Primera Division w Almerii ,napewno nie pierwsze skrzypce ale gral. Ja pamietam Uche z meczow z Schalke i Lazio |
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Uche strzelał bramki Barcelonie i Realowi Madryt w tym sezonie i to w przeciętnej Almerii. Może nie jest to gracz wybitny, ale na pewno jeden z najlepszych jacy grali w polskiej lidze.
7 kotów jeśli chodzi o Kallona, to nie masz się o co martwić. Murzyn tu nie przyjdzie bo mało płacą i zimno ![]() ![]()
.
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
Wolnego,
Gorawski tez strzelil bramke Realowi, i reprezentowal swoj kraj. Gra faktycznie w podstawowym skladzie, bramek tez natlukl w tej drugiej lidze. Czy to taki niby talent ? Zdecydowanie nie. Tzn tak jak pislaem: w Polsce wyrozniajacy sie ale dlatego ze gral w najsilniejszej kadrowo ekipie. Duzo lepiej od niego rokowali na przyszlosc Sunday, Kelechi. Lepszym pilkarzem byl Feutchine czy legijny Zeigbo. Kokoszka tez niby wielki talent, a podejrzewam, ze w przyszlosci bedziemy o nim slyszec tylko przez najblizsze 2 tygodnie. Po czym zniknie. ![]()
Boia chi molla !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
7 kotow nie zgadzam sie z Toba co do oceny Uche.To ze okazal sie szmata, co mnie zreszta nie dziwi nie zmienia faktu ze byl to dla mnie pilkarz kompletny.Szybkosc,technika uzytkowa, swietne dosrodkowania, przeglad sytuacji, bardzo dobry strzal zarowno z glowy jak i z nogi, sprawiaja ze takiego skrzydlowego Wisla nie miala i dlugo miec nie bedzie.Osiagniecia nie zawsze sa wyznacznikiem klasy pilkarza, a zeby grac w Primera Division, nawet w przecietnej druzynie ogorkiem byc nie mozna.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
![]() Lengyel - Magyar két jó barát együtt vív, és issza borát!
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
poza tym przyszedl za darmo, zrobił dużo dobrego i jeszcze Wisła na nim zarobiła. takich ludzi nam trzeba |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Uche w zeszłym sezonie strzelał bramki czołowym drużynom, a i w reperze gra. Przecież Austria grała z Nigerią przed Euro i było 1:1 po golu K. Uche
|
![]() ![]() ![]() |
P.N.R.I.
Offline |
|
Pilkarz kompletny na lige polska. Owszem.
Tak jak pilkarzem znakomitym na warunki polskie jest Kosowski, Zurawski. sorry Dorotka. Juz sie zwijam. Powód: pardonez moi
Ostatnio edytowane przez 7 kotów : 07.07.2008 o godz. 12:37.
![]()
Boia chi molla !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
![]() Ale to nie dyskusja czy bramka się od bramki różni, dlatego skończmy ten off topic. Pozdrawiam. ![]() Lengyel - Magyar két jó barát együtt vív, és issza borát!
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
Uche gra w UD Almeria (8 zespol Primera Division ). Jest czolowa postacia swojego zespolu a jego statystyki nie sa zle: 30 meczy, 3 gole, 1 asysta plus reprezentacja: 11 meczy, 2 gole. Takiu slaby z niego kopacz? Zobacz ze tylko Smolarek z polski moze sie znim jako tako rownac, bo innych polakow w Primiera Division nima ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Banita
Od: 04.2005
Offline |
|
jednak w przeciwienstwie do w/w 2 panów jemu sie udało przebić za granicą , w porownaniu z ławką Kosy i Żurawia (w słabej lidze) to Uche moznay by rzec zrobil kariere oczywiscie jay jay okocha z niego nie jest , ale przesadasz z jego krytyka |
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Kamil Kosowski : Znalazłem klub porównywalny z Wisłą
Już od ubiegłego tygodnia mówiło się, że pomocnik Kamil Kosowski dołączy do APOEL-u Nikozja. Teraz zostało to oficjalnie potwierdzone. Futbolista rozstał się z Cádiz CF i wybrał grę na Wyspie Afrodyty. Piłkarz złożył już swój podpis pod umową. Kosowski dotarł na Cypr w nocy z niedzieli na poniedziałek. Zawodnik rano przeszedł pomyślnie badania medyczne. Po nich podpisał umowę z APOEL-em. Ma ona obowiązywać do maja 2010 roku. - Jestem bardzo zadowolony, że złożyłem swój podpis pod kontraktem z APOEL-em. Szukałem bardzo dobrego zespołu, porównywalnego z Wisłą Kraków w Polsce. Jestem teraz szczęśliwy, gdyż to mi się udało. APOEL to wielki klub na Cyprze i mam nadzieję, że w tym roku pomogę tej drużynie stać się jeszcze lepszą - stwierdził Kosowski. |
|
![]() ![]() ![]() |
ranny ptaszek
Od: 09.2003
Offline |
|
Surma opuszcza Izrael
Cytat:
![]()
www.historiawisly.pl
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Urodzony optymista
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() ![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Urodzony optymista
Od: 07.2005
Offline |
|
W smoki też wierzysz?
Kosowski jest wart, może 200 tys. €, to wszystko. ![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Moze w Niemczech go tak cenia
![]() Marktwert - 1.4 MLN albo taki Barreto - 400 tys €
Ostatnio edytowane przez HEDu : 07.07.2008 o godz. 22:26.
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Podobno Kosa miał znowu do nas wrócić, jest z nim wywiad z którego można się dowiedzieć paru rzeczy
http://sport.interia.pl/news/kosa-ko...-wisly,1142914 Najbardziej interesujący jest ten fragment Podobno niedawno ofertę złożyła Ci Wisła. Nie kusiła Cię perspektywa walki o Ligę Mistrzów? - Ja bym skwitował tę ofertę tak: to był kopniak w dupę wobec kopniaka w twarz, który mnie spotkał podczas negocjacji z Wisłą sześć miesięcy wcześniej. Czy Wisła złożyła Ci słabszą ofertę, niż zimą? Wówczas krążyły sumy 150 tys. euro rocznych zarobków rozbite na trzy składowe - podstawę, premie i wyjściówki. To prawda? - Była to kwota, od której zaczęliśmy negocjacje pół roku temu i nie była to końcowa propozycja. Oferta, o której teraz usłyszałem, spowodowała, że nie było tematu "powrót do Wisły". Może komuś w klubie wydawało się, że mam nóż na gardle i zgodzę się na każde warunki. Na szczęście dla mnie tak nie było. Ja rozumiem że oszcędzamy na pensjach, ale myśleli że Kosa to za darmo będzie grał ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Banita
Od: 06.2004
Offline |
|
Witam!
Ludzie skończcie temat kosowskiego(z malej ![]() Jakieś 15 lat temu ja i każdy Wislak nie śnił, nie marzył o tym co mamy teraz.Rozmawiając na meczach z Lechią dzierżoniów ,Avia Swidnik i innymi klubami które teraz praktycznie nie istnieją mówiłem ,że chciałbym dożyć Mistrzostwa Polski dla Wisły i mamy ich kilka w przeciągu ery Cupiała!!!!! Przestaniecie kochać Wisłe bo nie bedzie transferów? Pewnie nie pamiętacie wspaniałych pilkarzy jacy wtedy do nas przychodzili , a kazdy dostawał(z nas) orgazmow ![]() |
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
To było 6 miesiecy temu, teraz pewnie zaczeli od 100 tysiakow jak nie mniej. Z reszta po co to ciagnac.
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
ranny ptaszek
Od: 09.2003
Offline |
|
![]()
www.historiawisly.pl
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
Wie ktos moze czy Dudu znalazl nowy klub?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Nie znalazl, by było na transfermarkcie.
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
"Zawsze powtarzałem, że w Polsce chcę grać tylko dla Wisły" Kamil Kosowski - szacunek!
http://sport.onet.pl/0,1248708,1787693,wiadomosc.html |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Kosa to Kosa, Bednarz to Bednarz, szkoda.
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|