|
Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Janek pisze, że nie jest dziennikarzem. Generalnie można stwierdzić, że w pewien sposób odcina się od środowiska dziennikarzy (jakaś awersja, konflikt, może konflikt interesów):
![]() ![]() Jednak przynajmniej raz popełnił artykuł w formie analizy. Ponad rok temu. Portal watch-esa.pl : ![]() http://watch-esa.pl/2016/03/29/super...wany-dla-idei/ Jest to pierwszy i ostatni jego artykuł napisany dla tego portalu, pod tym nickiem. ![]() Trzeba przyznać, że ma "lekkie pióro".
Ostatnio edytowane przez TIR_DO_SŁUBIC : 29.07.2017 o godz. 15:05.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
No to janekx ma przesrane
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
Weszlo.com:
Drugim wielkim orędownikiem, tej niedoszłej transakcji był (jest ?) Janekx89 szeroko znany użytkownik Twittera. Codziennie zapewniał o pewności i nieuchronności transakcji. Po fali krytyki (oraz niepotrzebnego hejtu i podszywania się pod niego na tt) zablokował swojego dla osób, którym nie udzieli dostępu. Często ma informacje z pierwszej ręki, wcześniej niż dziennikarze. Czy on też został wykiwany? Wydaje się, że ma wielkie ego (co często prezentował na tt) przez co nie przyzna się do ewentualnej pomyłki. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
To nie Weszło, nie powielaj kłamstw. To "trybuna" a tam może pisać każdy, co chce i kiedy chce.
![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2011
Offline |
|
TIR_DO_SLUBIC - jeżeli masz taką możliwość z lokalizowaniem miejsca napisania jego tweedów to sprawdź tweety z kilku dni z godzin 23 - 02 w nocy, większość ludzi w tygodniu w tych godzinach jest w domu.....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Z tym muszę wyjątkowo ostrożnie
![]() To nie główne narzędzie. Ja udowodniłem, że to nie jest człowiek stacjonarny, porusza się, zapewne ma w tym interes. W ciągu 24h jest w dwóch miastach z których tweetuje. W Krakowie, gdzie potencjalnie mogły odbywać się jakieś rzeczy o których nie wiemy (które to były związane z TS/TF/Niemcami) , a potem w Warszawie. Z uwagi na jego sympatię kibicowską zakładam, że tam jednak przebywa większość czasu (miejsce zamieszkania). Tak w ogóle to fan Borussi Dortmund. Janek to może być od nazwiska (np. Jankowiak, Janecki) lub od Jana Kollera ![]() Zwróćcie uwagę na nagły spadek jego aktywności. Dla mnie jest to bardzo zastanawiające. Ktoś mu kazał, poprosił o to? Jest to wynikiem smrodu ostatnich dni? Czuje oddech na plecach?
Ostatnio edytowane przez TIR_DO_SŁUBIC : 29.07.2017 o godz. 17:39.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
Janekx89 to Kim Kardashian
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
Moim zdaniem on jest byłym piłkarzem.Niekoniecznie Legii i niekoniecznie musiał być jakąś "gwiazdą".
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2009
Online |
|
Cytat:
![]()
młode pokolenie - stare przekonania
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Nie pisał już 15h
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Nawet jak się odgadnie poprawnie kim jest, on i tak zaprzeczy. Zawsze zaprzeczy. Na pewno jest z 1989, na pewno z lipca. Jest prawdopodobne, że ma na imię Kamil. Ale o tym później ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Tutaj rozmawia Burzec m.in. z janekx89 https://twitter.com/przemekbator/sta...26428421222400
![]()
Wisła Kraków
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Janekx89 RACZEJ nie jest agentem piłkarskim. Janekx89 to NA PEWNO nie Kamil Burzec:
![]() ![]() Janekx89 nie jest agentem piłkarskim. Janekx89 to nie Kamil Burzec: ![]() ![]() ale nie wykluczone, że to od niego ma część info dotyczących ruchów transferowych: ![]() ![]() Jednak niekoniecznie: 1. daje info o piłkarzach którzy podlegają pod prze różne agencje 2. daje info o piłkarzach którzy nie mają managerów Teoria 1: pracuje z dokumentami na co dzień Teoria 2: przez niego przechodzą informacje dotyczące ruchów transferowych Ale z kolei info o zmianach właścicielskich we Wiśle sprzed rok oraz z tego roku, to nie są ruchy transferowe. Ponadto, gdyby był umocowany gdzieś przy PZPN, dawno by już padł. Za długo funkcjonuje na Twitterze, zbyt wiele sprawdzonych info wypuścił. Wydaje mi się, choć mogę się mylić, że raczej by go szybko ubili. Tylko czy w takim wypadku PZPN miałby interes żeby go eliminować?
Ostatnio edytowane przez TIR_DO_SŁUBIC : 31.07.2017 o godz. 11:48.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 06.2017
Offline |
|
Przecież to jest rodzina jednego z agentów dużych, 100%. Z zawodu jest prawnikiem-ceniony e środowisku, specjalizacja prawo sportowe i gospodarcze.
Ostatnio edytowane przez kowal9601 : 31.07.2017 o godz. 15:20.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Cała agencja Profus to jest rodzina. Ten Burzec zaczął pracować u nich i ustrzelił ich córeczkę.
Ostatnio edytowane przez TIR_DO_SŁUBIC : 31.07.2017 o godz. 16:44.
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Offline |
|
Tak, on. Burzec nic do tego nie ma, co Ty wymyślasz? To jest inny Kamil. On jest ułożony ze Stanowiskim chociażby, zauważ że Stan go obserwuje od dawna a anonimów olewa ogólne, często mu odpisuje i dyskutują pod publiczkę. Tak samo on nie atakuje nigdy PZPN i Bońka, przecież łatwo skojarzyć fakty. To jest szara eminencja, prawnik bardzo dobry współpracujący z PZPN itd. Ktoś kiedyś na kolacji wigilijnej PZPN-u widział tą piłeczkę na zalogowanej aplikacji, no ale co ja tam wiem, rozkminiajcie dalej .
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Jedyny prawnik, powiązany z PZPNem (wydział dyscypliny) i mający na imię Kamil, którego można znaleźć to Kamil Kosior.
Jakoś mi to nie pasuje. ![]()
Wisła Kraków
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Offline |
|
Nie jest w żadnym wydziale i formalnie umocowany w PZPN z tego co wiem. Współpracuje i w jednym z wojewódzkich ZPN ogarnia sprawy umów i prawne. Co wam zresztą da udowodnienie kim jest? On często się przemieszcza z tego co słyszałem Pendolino i wtedy buszuje na tt, pracuje w kancelarii z Krakowa i Wrocławia przy sprawach związanych ze sportem zawodowym właśnie-piłką szczególnie, a mieszka w Warszawie. Pochodzi z Podkarpacia czy Lubelszczyzny, teraz popytałem i mi znajomy mówi że z Rzeszowa ale miał mieszkanie też w Biłgoraju i jakiś biznes tam kilka lat temu 3-4 dokładnie.
Ostatnio edytowane przez kowal9601 : 31.07.2017 o godz. 19:37.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
Jak juz sie tak bawicie w szukanie to szukajcie kogos z imieniem Janek bo moze to od tego imienia jest jego nick. Jan Tomaszewski na pewno odpada
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Offline |
|
Nie, to jest Kamil na 100%, ktoś widzę pisał już wyżej i kilka razy ktoś tak do niego się zwracał na tt, on głupiego udawał. Fama poszła w środowisku że to jest Burzec skoro agent-Kamil, ale na pewno to nie jest on, z Burcem się pewnie znają bo pomagał chociażby przy sprawie rozwiązania umowy Lipskiego z Ruchem.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Dlatego też wstawiłem te ss żeby to obalić, ku ścisłości.
![]()
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
Najbardziej poinformowane są świeżo utworzone acc z komentarzami wyłącznie w jedynym temacie o janexie. Znamy to z przeszłości m.in. w politycznym
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Janek Janek, janek ach to Ty
![]()
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Czy ten zwrot, "klub kukułka", to jakiś kolokwializm? Czy to z jakiegoś filmu? Czy nie?
![]() ![]() ![]() ![]() Pytam, bo nie znam. Według Google jeszcze Podoliński i Zieliński użyli w jakichś tam wywiadach tego sformułowania (uprzedzając: NIE, NIE MYŚLĘ ŻE JEDEN Z NICH TO JANEKX89 ![]() Dobra, znalazłem. Odpowiedź: ![]()
Ostatnio edytowane przez TIR_DO_SŁUBIC : 02.08.2017 o godz. 13:46.
![]()
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|