|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
Zestaw par nadchodzącej kolejki wraz z kursami
(od naszego sponsora z dnia zakładania tematu) ![]() Aktualna tabela z zaznaczonymi kluczowymi statsami: ![]() Zachęcam do komentowania ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Płock to drużyna swojego stadionu, do tego nie grają już o nic. Tu po prostu muszą być 3 punkty, jeżeli nadal planujemy zostać w ekstraklasie.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
W sobotę o godzinie 16:30 na stadionie Wisły będzie można z wysokości trybun obejrzeć otwarty trening piłkarzy przed poniedziałkowym meczem. PS. Jest to związane z otwarciem tego dnia (o godz. 13:00) nowego sklepu Wisły i w związku z tym klub postanowił zrobić niespodziankę.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Wuja ufam tobie
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Płock to drużyna swojego stadionu, do tego nie grają już o nic. Tu po prostu muszą być 3 punkty, jeżeli nadal planujemy zostać w ekstraklasie.No właśnie, jeśli w tym meczu nie wygramy to tak na prawdę gdzie, z kim i kiedy mamy wygrac?
Matematycznie nawet przy porażce będą szanse na utrzymanie ale tak realnie i po ludzku to jeśli w takim meczu nie zdobędziemy 3 pkt to w sumie nie wiem po co nam ta ekstraklasa... zależy jeszcze jak rywale zapunktuja ale nawet remisujac w takim meczu to nie wiem na co dalej byśmy mogli liczyc. Pewnie na to, ze teraz to 4 mecze zostały i na pewno wygramy u siebie z Jaga i Warta... takze takie kolejne przedluzanie nadziei. Wielki sprawdzian dla nas. Wiekszy niz ten z Piastem i Gornikiem. ![]()
młode pokolenie - stare przekonania
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Ad[QUOTE]Płock to drużyna swojego stadionu, do tego nie grają już o nic. Tu po prostu muszą być 3 punkty, jeżeli nadal planujemy zostać w ekstraklasie.[QUOTE]
No właśnie, jeśli w tym meczu nie wygramy to tak na prawdę gdzie, z kim i kiedy mamy wygrac? Matematycznie nawet przy porażce będą szanse na utrzymanie ale tak realnie i po ludzku to jeśli w takim meczu nie zdobędziemy 3 pkt to w sumie nie wiem po co nam ta ekstraklasa... zależy jeszcze jak rywale zapunktuja ale nawet remisujac w takim meczu to nie wiem na co dalej byśmy mogli liczyc. Pewnie na to, ze teraz to 4 mecze zostały i na pewno wygramy u siebie z Jaga i Warta... takze takie kolejne przedluzanie nadziei. Wielki sprawdzian dla nas. Wiekszy niz ten z Piastem i Gornikiem. Aczkolwiek ja Zaglebie dzisiaj nie wygra, a najlepiej jak przegra to jestesmy bardzo blisko utrzymania. Tyle ze przy naszym braku zwycięstwa z Plockiem to jestjuz nadal myslenie "jeszcze az 4 kolejki przed nami, teraz to już ich dogonimy, na pewno Zagłębie juz wiele pkt nie zrobi". A wystarczy psikus, wygrana Zagłębia z którymś klubem z czolowkitego i leżymy
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 22.04.2022 o godz. 07:28.
![]()
młode pokolenie - stare przekonania
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
zobaczcie tabele NIKT w tej lidze nie ma gorszych wyjazdów
WYGRAMY ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Nie wiecie czy jest planowany jakiś otwarty trening na stadionie przed otwarciem nowego sklepu
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Ja też. Najlepiej żeby był tak koło 16, żeby na spokojnie zrobić zakupy w nowym sklepie.
![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
nie nie ważne z kim gramy i jaki bilans na wyjazdach ma ta drużyna, liczy się tylko i wyłącznie pełna pula!
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
A Płock ostatnio nie wygrał z Pogonią?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Oby Frydrych i Poletanovic usiedli na lawce
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
![]()
Nowe cele Wisły na sezon (2021/22)
1. wyjść na finansową prostą 2. zdobyć co najmniej 15 (piętnaste!) miejsce X. Udowodnić, że trójkąt Dyrektor Sportowy-Trener-Zarząd działa - nie w tym sezonie. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
kolejny mecz o zycie, tylko zwyciestwo
![]()
STOP kompleKSom!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Cytat:
To jest ten ostateczny sprawdzian, czy my choć minimalnie zasługujemy na pozostanie w lidze. Bez względu na wyniki ZL, Śląska czy Mielca. 3 punkty tutaj oraz na derbach i jesteśmy w domu. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Spadną drużyny, które zgromadzą najmniej punktów po 34. kolejkach, a nie po jednym meczu z Płockiem. A jak Płock będzie grał "o nic" w kolejnych 5 meczach to bardzo szybko zostanie spierdoIony z 7 miejsca w tabeli. Gra się po to, żeby na koniec sezonu zająć jak najwyższe miejsce w lidze, a piłkarze, którzy postępują inaczej powinni być wyzywani i opluwani, za nieprofesjonalne podejście do swoich obowiązków pobierając jednocześnie astronomiczne sumy pieniędzy. Ja przynajmniej wolałbym, żeby mój klub zajął np.. 7 miejsce, a nie 12, wychodząc z założenia, że to jeden hoy, które miejsce będzie na koniec skoro jest pewne utrzymane. Co to za tok rozumowania..
Ostatnio edytowane przez aNouc : 22.04.2022 o godz. 12:36.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Ja również uważam, że ten mecz jest absolutnie kluczowy jeśli chodzi o naszą walkę o utrzymanie. Nawet nie chcę myśleć, jaka byłaby atmosfera w drużynie w przypadku porażki. Wygrana, przy korzystnych dla nas wynikach pozostałych drużyn walczących o utrzymanie, byłaby po prostu bezcenna.
![]() ![]() [26/42] |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
Dzisiaj Lubin cyknie żaboli którzy się pięknie podłożą, a żydki zremisują z wieśniackim Radomiem i znów robi się smród...
Płock myślę, że jest na tym samym etapie co żabole lub Radom gdzie mają już włączony "tryb wakacyjny" i grają bez spiny więc czasem coś wyjdzie, a czasem dupa... a znając nasze szczęście to Płock wygra z nami w poniedziałek, a resztę meczów do końca sezonu może przegrać. |
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Taaak, wszyscy zagrają bez spiny bo my tak chcemy...
Albo wygrywamy normalnie, albo koniec zabawy w statystykę, bo się po prostu nie nadajemy do ekstraklasy. Tyle. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Dalej nieobecny Colley na ten mecz
![]() ![]()
wódka, parówki,chrzan i żarówki
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
dlatego pisze ze moze jednak Frydrycha na ten mecz oszczedzic
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Lepiej zerknij jeszcze raz w tabelę. Łęczna, Termalika i my mamy gorszy wyjazdowy bilans od Płocka.
Nie zmienia to faktu, że ten mecz po prostu musimy wygrać. Nie interesuje mnie styl i inne bzdury, liczą się tylko i wyłącznie 3 punkty. ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Wcale nie musimy, ale dobrze by było.
Mamy mecz mniej od Łęcznej rozegrany i więcej punktów. Mamy mecz mniej od ZL rozegrany i brakuje nam do nich dwóch punktów. Termaliki raczej nie liczę, ale też są kolejkę w plecy. Patrząc na terminarz i dzisiejszy wynik Górnika z ZL to super byłoby wygrać z Płockiem i wygrzebać się ze strefy spadkowej od razu, ale nawet jeśli się mecz nam nie ułoży i wtopimy to nic nie będzie w żadnym wypadku rozstrzygnięte. Równie dobrze możemy ograć też Płock a potem spaść. Liczę na zwycięstwo ale nie ma co gadać, że ten mecz o czymś przesądza - w jedną czy drugą stronę. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Po dzisiejszej porażce Lubina po prostu MUSIMY WYGRAĆ i wyjść ze strefy spadkowej , jak nie w poniedziałek to już chyba się nie uda...
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|