|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
Zdecydowanie jednak wolałbym aby Bednarz został przecież nie obraziłby sie jakby tymczasowo został usunięty w cień bo przecież nie wiadomo jak powiedzie sie eksperyment ze Skorżą menedżerem i za rok (oby nie ) będzie trzeba znaleźć nowych ludzi |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
A w ogóle wierzycie w to że Skorża będzie miał dużo do powiedzenia jeśli chodzi o transfery? Moim zdaniem poza tym że wybrał sobie skautów, powie im jakich zawodników mają szukać i pewnie na końcu wskaże zawodników których widziałby w drużynie to reszta i tak pewnie nie od niego nie będzie zależeć (chyba że się mylę). W naszym klubie nic nie da nawet 20 skautów, zmiana ludzi odpowiedzialnych za transfery jeśli ludzie na samej górze nie zmienią swojego myślenia. Pojawią się oferty za Brożka, Marcelo czy innych zawodników to trener pewnie nie będzie miał za dużo do powiedzenia a czy otrzyma kasę na ich zastąpienie to już nie od niego będzie zależało.
Ale jak już wspomniano wina za niepowodzenie zespołu teraz będzie spadać na jedną osobę a to dla zarządu chyba jest korzystne. Dlatego trudno jest też oceniać pracę Bednarza, bo nie wiemy np. jakich zawodników wyszukał na których transfery zgody nie wyraziła pewnie RN, dlaczego w składzie nie ma Kosowskiego, Paulisty czy Baszczyńskiego. Dlaczego Lewandowski gra w Lechu a nie w Wiśle. My możemy dywagować na forum a prawdy i tak się pewnie nie dowiemy. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
No to teraz Skorza sam decyduje kogo maja mu znalesc...tyle ze...i tak ostateczna decyzje podejmie pewnie RN ktora zdecyduje o transferze. Od poczatku zatem powinien pan Maciej ustalic powiedzicie mi ze dajecie tyle i tyle kasy,zeby nie bylo tak ze ja ustalam ,Edek znajduje w wy blokujecie 15 -sty transfer kolejnego grajka bo nie pasuja wam "warunki " transferu czyli w skrocie JEST ZA DROGI. Bo potem cala lawina pomyj spadnie na Skorze ...ze nie ma trensferow itd...wg mnie z gory powinno byc ustalone za jaka kwote ma wyszukiwac sie pillkarzy do naszego zespolu. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
NO i teraz Pan Maciej Skorża się przekona, po zimowym okienku transferowym że Jacek Bednarz był potrzebny w klubie i robił dobrą robotę.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Dopiero dziś oglądnąłem filmik z oficjalnej strony z pożegnaniem Bednarza.
Wersal, pełna kultura. Szacunek dla pana Bednarza i naszego zarządu za rozstanie z klasą. Nawet jak były jakieś nieporozumienia, to zostały między zainteresowanymi. ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Należy sie spodziewac jednego , przynajmiej mam taka nadzieje ze tak bedzie. Ze Wisła bedzie scigac pilkarzy wyrozniajacych sie w innych ligach i nie koniecznie polecanych przez menedzerow. Dziekuje za uwage
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
Wiadomo, zawsze miałem do niego uraz za grę w Legii
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Bednarz to ogólnie znawca piłki taki że hoho...Jeździł do Gorzowa ogladac baraże GKP i jakoś Traore nie wypatrzył....Zamiast sprowadzic Traore z GKP który prezentuje sie bardzo dobrze w Zagłebiu i zapewne byłby wzmocnieniem Wisły to ściągnął na testy Drozdowicza.. ehhhh.Za dużo było tych pomyłek transferowych Panie Bednarz i nie dziwie sie że Boguś ciebie pogonił.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 19.09.2009 o godz. 12:15.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
Ten temat to juz powinien zostać chyba zakończony przez Admina i przeniesiony do Byli piłkarze, trenerzy i inni pracownicy Wisły
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|