|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]() Aktualna tabela: ![]() Zestaw par nadchodzącej kolejki: ![]() A tak to widzi bukmacher (kursy od naszego sponsora z dnia zakładania tematu) ![]() Zapraszam do dyskusji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2003
Online |
|
Jaga bez Imaza:
Cytat:
![]()
Feci quod potui faciant meliora potentes
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
Bardzo duze oslabienie Jagi. Az zal byloby tego nie wykorzystac.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Wielka szkoda tej kontuzji, bo obiektywnie to najlepszy technicznie gracz ekstraklasy.
Jeśli jednak miało się to i tak stać to lepiej że przed meczem z nami. W obliczu braku Imaza i Puerto (kartki) to dla Jagi spore osłabienia, jestem lekkim optymistą. W dodatku tym razem na kadrze nie był Yaw i Zukov, Gruszkowski i Starzyński mieli zgrupowanie w Krakowie. Chciałbym zobaczyć nasze nowe oblicze, z walecznością jak w derbach ale z wyższą jakością piłkarską. Myślę że są ku temu przesłanki. Typuje 3-1 dla nas. |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
Jaga nie gra jakoś super w tym sezonie ale u siebie zawsze potrafią być groźni. Co do nas to oby szło ku lepszemu po tych 2 wygranych z rzędu, ale nie oszukujmy się, że nagle w przeciągu 2 tygodni nauczyli się grać w piłkę. Obstawiam raczej jak zwykle średni mecz w naszym wykonaniu i to raczej od dyspozycji Jagi będzie zależeć jaki wynik uda nam się wywieźć, oby mieli zły dzień
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2005
Online |
|
Jaga to chyba najbardziej nieobliczalny zespół Ekstraklapy, potrafia wygrac u siebie z Amicorzem i dostac baty od Pogoni.Trudno przewidziec wynik
![]() ![]()
wódka, parówki,chrzan i żarówki
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
To już jutro?
Przydałaby się chociaż raz niespodzianka i gra ponad stan |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
15 godzina... Od 14 trzeba zacząć rozgrzewkę
![]() Wygramy ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Bez Kuby, Alana Urygi i Grześka Żukowa:
Gra Aszraf, nie gra Imaz mamy szansę! https://youtu.be/io5zJK8y4qM ![]()
Nowe cele Wisły na sezon (2021/22)
1. wyjść na finansową prostą 2. zdobyć co najmniej 15 (piętnaste!) miejsce X. Udowodnić, że trójkąt Dyrektor Sportowy-Trener-Zarząd działa - nie w tym sezonie. |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
jutro o 12 również w Białymstoku grają nasi z CLJ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
Może i szanse były .. do 9 minuty ...
Teraz to jeśli jakimś cudem nie będzie 0 z tyłu to .. przerypiemy - będzie mecz do pierwszej bramki. Zostaliśmy bez zębów (o ile w ogóle je mamy). Chyba, że uda się wyrównać siły na boisku ... jeśli ktoś z Jagi wyleci .. ech... Nie ma to jak dobrze zacząć weekend. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Póki co Sadlok dramat. wsadził na minę Frydrycha a przy rożnym wyskok nie w tempo. Dobrze , że Szota wyrównał. Skvarka do roboty i nie będzie źle
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
obydwie sytuacje Sadloka to jest kryminał. Przy bramce nawet z nikim nie musiał walczyć, wystarczyło skoczyć w tempo.
Skvarka jak widzę jest nie do podjebania. Nawet Yaw w hierarchii trenera jest za plecami człapiącego Skvarki. ![]()
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Czerwona kartka i bramka na konto Maćka Sadloka norma,
Niezrozumiała zmiana Guli , ściąga Yeboaha kiedy każdy wie , że trzeba grać na Augustyna szybkim zawodnikiem bo kwestią czasu kiedy dostanie czerwoną lub druga żółtą. ![]()
@JustynaKrupa77: Forum @wislakrakowcom to wesołe miejsce czasem. Ja się mogę z niego dowiedzieć od czasu do czasu np. że jestem "zmywaczką do naczyń" albo: "wezcie mi tej idiotki nie przypominajcie , koneser balkanskiej pilki , k... ogladnela pewnie na youtube jakis skrot z derbow belgradu" 🙃
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
A został na boisku sabotażysta Skvarka.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa! ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
niech czechoslowacki genialny Guardiola wpusci FBB - ryzyko - ale gra na 2 napastnikow powoduje cofniecie sie Jagi na wlasne pole karne i nie atakowanie cala druzyna - Plewka to tak bezuzyteczny pilkarz ze az glowa boli - ......sciagniecie Mudżina to strzal w kolano pana trenera od wesolej taktyki
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Ja obstawiałem Młyńskiego lub Klimenta do zejścia. Ewentualnie Szota i cofnięcie Młyńskiego na prawą obronę. Skvarka wiedziałem że nie zejdzie bo trzeba środek zabezpieczyć.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Trzeba było ściągnąć klimenta i grac po prostu bez napastnika ale nasz trener jest jakimś sado maso i lubi umartwiać siebie i nas kibiców. Co musi zrobić zrobić Sadlok jeszcze lub Szota, żeby Mehremic zagral w meczu?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Ale Frydrych to też debil. Trzeba było puścić gościa z Jagi. ....a była 9 minuta. Chociaż w sumie. I tak w pełnym składzie dostalibyśmy wpier.. Za tydzien Radomiak nas rozjedzie.
Ostatnio edytowane przez ciacho : 20.11.2021 o godz. 15:48.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Wydaje mi się że nie jesteśmy w stanie juz z nikim wygrać w tym roku.. jesteśmy prze .... owi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Tego typu wnioski po meczu, w którym od 9 minuty graliśmy w 10?
![]() ![]() [26/42] |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
A to myśmy tylko z Jagiellonią przegrali, czy prawie ze wszystkimi w lidze?
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa! ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Co zrobił Kliment przez cały mecz? Jeden strzał w bramkarza.
Jestem więcej niż pewien, że zostawiając Yeboaha zyskalibyśmy więcej. Ustawiam mur na 4 obrońców, 3 środkowych pomocników i w 7 bronię. Z przodu zostawiam Yeboaha i Młyńskiego do szybkich kontr. A tu ani nie było kontr, ani nie było gry z wykorzystaniem Klimenta. Idiotyczna decyzja Guli. Męczy oglądanie każdego meczu, męczy ciągłe szukanie wyjaśnień, męczy ten upór maniaka stawiania na Skvarkę. Jedna wielka męka. ![]()
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Napiszę tylko jedno:
k...a Sadlok! ![]()
Nowe cele Wisły na sezon (2021/22)
1. wyjść na finansową prostą 2. zdobyć co najmniej 15 (piętnaste!) miejsce X. Udowodnić, że trójkąt Dyrektor Sportowy-Trener-Zarząd działa - nie w tym sezonie. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Frydrych niestety zawsze idzie "na raz" i na maksa niewiele przy tym myśląc, dlatego jest go tak łatwo przedryblować.
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Mam nadzieję, że w przyszłym sezonie Maciek nie będzie już męczył nas swoją grą i będzie sobie pykał w gałę za Kwietniowe srebrniki.
Jego upadek sportowy jest tak spektakularny, że aż trudny do uwierzenia, a teraz mamy go na 100% w wyjściowym składzie na dwa kolejne spotkania.... ![]() ![]() [26/42] |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
Na prawdę nie chce mi się już oglądać tego zespołu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Nie tylko Tobie. Ciekawe ile ludzi na Radomiaka przyjdzie.
Prawda jest taka, że jeśli wygrywamy, to tylko niesamowitym fartem. Generalnie ta gra nie rokuje żadnych nadziei. Niezrozumiałe jest przywiązanie trenera do niektórych nazwisk. ![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Naprawdę dajcie spokój z wyciąganiem wniosków nt. gry na podstawie tego spotkania. Mieliśmy ich zamknąć w polu karnym na 80 minut grając o jednego mniej? Czy czego oczekiwaliście? Ataku pozycyjnego i miliona podań? Jedyne, do czego się można przyczepić, to do decyzji Guli o ściągnięciu Yawa, ale przy tak intensywnej grze zjazd do bazy nastapiłby maksymalnie w przerwie.
![]() ![]() [26/42] |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
Abstrahując od meczu, to doceniam jak pięknie trollujemy komentatorów ekstraklasy, wystawiając na boisku jednocześnie Szotę i Szota
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|