|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Witam,
Maciej Stolarczyk podpisał roczną umowę z klubem z możliwością przedłużenia o kolejny rok. Przedłużenie uwarunkowane jest "pewnymi osiągnięciami sportowymi" (za cytatem P. Prezes). Jak oceniacie ten ruch ? Zapraszam do dyskusji. ![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
![]() ![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
idealny obrazek, do stycznia nie dotrwa, tyle
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 02.2012
Offline |
|
Alleluja i do przodu Bóg z nim, albo z nami
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Powodzenia Trenerze!
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
Prosimy o wyrozumiałość.
![]() Lengyel - Magyar két jó barát együtt vív, és issza borát!
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
Powodzenia! Dopóki nie zobaczę, to nie ocenię.
A co do komentarzy kibiców Pogoni, to tak samo miarodajne jak i nasze - na forum czy facebooku. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
Powodzenia dla trenera! "Z pewnymi osiągnięciami sportowymi" myślę, że za tym stoi awans do ósemki i niezła przygoda w PP (półfinał?) |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
I ten Smiech prezes Sarapaty gdy chciala powiedziec, ze od wynikow sportowych tez bedzie zalezna przyszlosc Stolarczyka. Niech mu sie wiedzie, moze bedzie lepszym trenerem od Moskala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Śmiech przez łzy.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Przejrzalem sobie wyniki Pogoni z czasow, kiedy byl pierwszym trenerem, Pogon miala wtedy wyniki mocno w kratke, jednak po jego odejściu, wyniki mieli tragiczne, az do kwietnia, kiedy zaczeli wygrywac mecz za meczem (prawo 1 ligowej serii). Trener jakich wiekszosc w tym kraju.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
Nie pozostaje nic innego jak zyczyc powodzenia, niezaleznie od tego jaki wynik mialby byc rozpatrywany w kategorii powodzen
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Mnie najbardziej ciekawić będzie wprowadzanie młodych zawodników oraz podejście to takich graczy jak Bałaniuk, Kolar, Wojtkowski oraz Halilović. Odmówić Stolarczykowi tego, że potrafi pracować z młodzieżą nikt nie może. W Szczecinie świętują, jednak to dzięki Stolarczykowi mają jedną z lepszych akademii w ekstraklasie. Byłem mocno sceptyczny co do tej opcji na stanowisku pierwszego trenera, jednak Stolarczyk pracował wcześniej na takim stanowisku zbyt krótko żeby można było go ocenić. Życzę trenerowi awansu do pierwszej 8 i udowodnienia wszystkim ( w tym mnie), że za wcześnie ocenili jego umiejętności trenerskie.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
był niby super trener z Hiszpanii, z bardzo dobrym cv, to zawinął menele po pół roku. Może tym razem zaskoczymy się pozytywnie.
Powodzenia |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
Tak zatrudnienie Stolarczyka jak i Głowackiego w tych rolach jest bardzo dziwne, głównie dlatego że oni praktycznie nie mają żadnego doświadczenia. Jeśli już, to łatwiej byłoby mi zrozumieć dyrektora sportowego Stolarczyka i trenera Głowackiego. Skoro chcieliśmy wiślackiego dyrektora, to czy bardziej nie pasowałby np. Kuźba, który ma już spore doświadczenie jako skaut? Czemu nie szukaliśmy trenera z doświadczeniem? Czyim pomysłem była kandydatura Stolarczyka? Zupełnie nie pojmuję tych dwóch decyzji personalnych i nie rozumiem czym się kierowaliśmy podejmując je.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
Obstawiam, że utrzymanie w eklapie to jest cel sportowy postawiony przed Stolarczykiem.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Zawsze wspierałem każdego trenera, przychodzącego do Wisły. Oprócz tych, o do których było wiadomo, że Wisła nie dla nich, czyli byłem przeciwny takim wynalazkom jak Okuka, kolejny raz Smuda, Probierz, Pawłowski, czy nawet Kiko na poczatku.
Co do Stolarczyka, słabo wierzę, że sobie poradzi, ale coś mnie powstrzymuje przez powiedzeniem: Nie. Jak już jest niech pokaże, co potrafi. Kilka pierwszych meczów będzie decydujące. |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Zobaczymy co pokaże nowy trener - wiadomo, że to opcja zdecydowanie oszczędnościowa.....
Oby udało się, czego trenerowi Stolarczykowi i nam wszystkim życzę..... ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Kurs na 1 lige czas zacząć
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
![]() Kilka pierwszych meczy ![]() Walka o utrzymanie trwa zwykle dłużej. Zejdź na ziemię. ![]()
D.O.A.
No one likes me, no one likes me, no one likes me I don't care Orbit napisał(a):
|
||
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 12.2017
Offline |
|
Dzisiejsza konferencja zdecydowanie nie napawa optymizmem............ Żadnych większych oczekiwań wobec Stolarczyka nie mam. Cóż, pozostaje mieć nadzieje, że sobie poradzi i przetrwamy sezon w środku tabeli utrzymując się bez większej nerwówki. Chociaż patrząc na wypowiedź Arka i ogólny przekaz konferencji to raczej szykuje nam się exodus stranierich i walka o przetrwanie......
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Banita
Od: 03.2015
Offline |
|
|
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Gdy będzie szorowanie po dnie tabeli przez jakiś czas, to żadnego czekania do ostatniej kolejki nie będzie, tylko kolejne zmiany.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
nie no, ogolnie teraz, stan na ten rok, szkółka/akademia Pogoni Szczecin to była hmm tak Top 5 (Lubin, Poznan,Wawa,B-stok, Szczecin)
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
raindog napisał(a):
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Trener moim zdaniem ma jakieś 20-30% wpływu na grę drużyny.
Reszta to piłkarze. Mamy zgraną defensywę - nikt z tej formacji nie odszedł, poza bramkarzem. Powinno to pomóc. Rozsypała się nam za to pomoc, a niedługo odejdzie czołowy napastnik. Różnie to może być, wszystko jest w tym momencie możliwe. Ja Stolarowi i Głowie życzę wszystkiego najlepszego. Oceniał będę po pracy, nie przed. To są Wiślacy, skoro już zostali osadzeni na swoich stanowiskach zasługują na pełne wsparcie w tym co robią i kredyt zaufania. Także zamykamy buziaczki w ciup i z całej siły trzymamy kciuki maszerując po karnety. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
A sądzisz naprawdę, że jak w pierwszych 4-5 meczach będziemy zbierali baty (w tym od beniaminków) bez perspektyw poprawy to ktokolwiek będzie Stolarczyka trzymał?
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|