|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]() Aktualna tabela: ![]() Zestaw par nadchodzącej kolejki: ![]() A tak to widzi bukmacher (kursy od naszego sponsora z dnia zakładania tematu) ![]() Zapraszam do dyskusji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Pod Twoją obronę
uciekamy się, święta Boża Rodzicielko... |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Statystyki i forma zespołów wskazują na sromotny w*****l, logika Ekstraklasy wskazuje na wygraną Wisły, serce chciałoby chociaż remisu.
![]() ![]() [22/42] |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2017
Offline |
|
Lis - Szot, Frydrych, Sadlok, Abramowicz - Basha, Żukow - Savic, Kuba, Yeboah - Beciraj
Zakładam, że wyjdzie taki skład. Mam nadzieję, że pokażą wolę walki, zobaczymy. |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
Skoro Lis w kolejnym meczu wali babola może dać szanse Brodzie?
Broda-Niepsuj Sadlok Frydrych Abramowicz- Basha Żukow-Mak Kuba Yeboah-Beciraj Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez Szneka : 23.09.2020 o godz. 14:36.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2005
Online |
|
Spotkanie gołej dupy z batem.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2014
Offline |
|
6:0 widzę.
A, że zawsze szukam pozytywów, to mam nadzieję, że po takim blamażu nasz geniusz taktyki się sam poda do dymisji. |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 02.2012
Offline |
|
4-1 po walce do 65 min.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 08.2018
Offline |
|
dla mnie sklad na nastepny mecz powinien wygladac tak: Lis-Abramowicz,Hoyo,Frydrych,Szot-Kulvelicz,Zukow-Yeboah Kuba Savicz-Buksa.Nie mamy nic do stracenia,mam dosc patrzenia na Janickiego i Sadloka
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
- remis - porażka - remis - porażka Teraz więc wypada na remis. A Górnik nie będzie stale wygrywał. Do tego logika ekstraklasy. Remis. ... żartowałem |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2014
Offline |
|
Ciebie się jeszcze żartować chce
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Każdy obstawa jak wysoki wpier.dol wyłapiemy, a nie wiem czemu czym bliżej do meczu to wydaje mi się, że będzie dobrze
![]() Buki też muszą kiedyś zarobić ![]() No chyba, że nas życie przemieli i 0-3 do przerwy a finalnie 1-4. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
1.68 na zwycięstwo Górnika to całkiem dobry kurs.
Myślałem, że będzie tak z 1.12. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
Pozwole sobie postawic smiala teze, na podstawie tego co zaobserwowalem podczas potyczki z Wisla Plock. Gdyz do tej pory nie widzialem, zeby ktos o tym glosno mowil, a przynajmniej z perspektywy trybuny,owy obraz gry byl dla mnie stosunkowo wyrazny. Pilkarze doslownie przescigali sie w podnoszeniu skali trudnosci, podczas rozgrywania pilki, walac do siebie takie podania, ze gdybym osobiscie gral w tym meczu, i dostal z trzy razy 30m przerzut na tzw. zapalenie pluc, to w przerwie meczu, sprzedalbym polowie druzyny soczystego liscia. Kwadratura kola oraz proba wymyslania na nowo pilki noznej. Przepraszam, to juz nie mozna grac prostej ]wymiany w trojkacie, gdzie przy szybkich i prezycyjnych 5 podaniach, mozna sie dostac pod pole karne ? Geneza gry zespolowej chyba na tym wlasnie ma polegac, podajesz koledze z druzyny pilke w taki sposob, jaki sam chcialbys ja otrzymac ! Wisla wyglada jak zlepek indywiudalnosci, kazdy gra dla siebie, pokazujac minimum, czyli tyle ile wystarczy, zeby oplacic swoj ZUS, majac w du_^_ie dobro druzyny. Nam nie zalezalo w tym meczu na wyszarpanie nawet cwierc punktu.Co z kolei wskazuje - to moje domysly, na konflikt wewnetrzny w szatni i brak kontroli trenera nad sytuacja.Stawiam, rowniez ze jedynym pilkarzem ktory broni trenera, jest Kuba. Natomiast lisy z Sadlokiem na czele, wiedza jak sie to robi w ekstraklasie, kazdy kto sledzi ta lige dluzej niz od wczoraj zna ta taktyke doskonale. Mianowicie wszyscy w chwili obecnej graja na tzw wy7e8anie trenera. Widza jaka jest wokol niego atmosfera, czytaja wypowiedzi "ekspertow", dostrzegaja pozycje w tabeli. Moge sie oczywiscie mylic, gdyz to tylko moja indywidualna analiza,a nasze gwiazdy mialy slabszy dzien w zeszlym tygodniu. Jesli jednak teza sie potwierdzi, ten mecz bedzie ku temu idealna okazja. Dodam rowniez, ze jesli ktos gladko goli mistrza Polski w Wawie i jest w ostrym gazie, to ciezko sobie wyobrazic mniejszy wyrok niz 3-0 dla Zabrza.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2004
Online |
|
|
FraMat napisał(a):
Kabat napisał(a):
![]()
Ostatnio edytowane przez ślimak : 23.09.2020 o godz. 19:55.
![]()
"...morał: rób dobrze innym, Tobie też ktoś zrobi..."
|
||
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Jeszcze Wam szczęki opadną jak wygramy
![]() ![]()
młode pokolenie - stare przekonania
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
byle Gornik zlekcewazyl albo polowa nagle zlapala wirusa bo inaczej pewny wpi*rdol
![]()
STOP kompleKSom!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Jakie są kursy na jutro?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2004
Online |
|
Tak będzie! Chuca ma patent!
![]()
"...morał: rób dobrze innym, Tobie też ktoś zrobi..."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2015
Offline |
|
W swoich zawsze trzeba wierzyć, czas na ewentualne płacze będzie po meczu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
Szneka napisał(a):
Mecz pojutrze. https://lvbet.pl/pl/zaklady-bukmache...36/392/9227190 https://www.oddsportal.com/soccer/po...isla-xA50wDCM/ |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
Ja to widze tak.
Bedzie wpie#)(@)#(dol. Albo bedzie wpie#)()%Udol. Ewentualnie wpie$)(%)dol. Innych opcji nie widze. |
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 12.2017
Online |
|
Będą 3 punkty dla nas.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2009
Online |
|
Zgodnie z najswietsza i nienaruszalna zasada tej ligi - ze wszyscy graja pod mistrzostwo Legii, to raczej tego meczu nie przegramy.
Bylbym tego wrecz pewien gdyby nie jeden maly szczegol. Otoz gra pseudopilkarzy w zeszlym meczu oraz rozne doniesienia o relacjach na linii Skowronek - pseudopilkarze, wskazuja, ze kolejny razy mamy do czynienia z gra przeciwko trenerowi i na jego zwolnienie. A to jak wiadomo moze przycmic punkt pierwszy. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2017
Offline |
|
Opcja z Brodą powinna wyjść od początku sezonu, problem z młodzieżowcem z głowy, a jednemu z asów Buchal, Lis zwyczajnie należało podziękować. Pod pretekstem, że stawiamy na młodzieżowca w bramce, nikt by się nie obraził. No ale jest jak jest i nie sądzę, że na jutrzejszy mecz wyjdziemy z Brodą w bramce. Jest oczywiście jeszcze opcja, że Broda zwyczajnie słabszy nawet od naszych asów :/
Możliwe, że wrócimy do Olka w pierwszej 11, a w obronie Niepsuj lub Bury. Miałoby to jakiś sens. Kuveljic powinien naturalnie teraz wskoczyć za Bashe, ale tutaj wyjdziemy raczej ponownie Żukow-Basha. Mam nadzieje, że skończy się wystawianie obrońców w pomocy. Abramowicz na skrzydle to był tak poroniony pomysł jak Klemenz na wahadle swego czasu. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
Co żeście się tak tego Brody uczepili żeby go na siłę wmontować w 11? To jest totalna niewiadoma, bo poza 45 minutami w kilku sparingach nie ma żadnego punktu odniesienia czego się po nim spodziewać. A może będzie jeszcze gorszy niż Buchalik i Lis i co strzał to bramka? Chcieli ci niektórzy Buksę w paru meczach na siłę wręcz wystawić bo mieli przed oczami wizję ze wbije z 5 goli, zaliczy asystę, a w międzyczasie będzie autografy przy linii bocznej rozdawał. Gwarantuję Wam, że jeżeli kiedyś doszło by do takiej sytuacji i Broda zawalił bramkę lub nie daj Boże dwie które zadecydują o porażce z kimś pokroju Warta, Stal lub Bielsko to paru malkontentów chciało by młodego co najwyżej zlinczować na forum i wyjebać z klubu za amatorszczyznę i denny poziom...
|
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2011
Online |
|
Masz racje nie ma co ryzykować z Brodą niech jeszcze potrenuje -tak z 6 może 7 lat.Albo wypożyczmy go do jakiegoś bruk betu na dwa sezony,miejmy nadzieję że nie s.......i jak Grabowski i kilku innych którzy też nie mogli doczekać się na swoją szansę.W końcu spełnia swoje marzenia i siedzi na ławce w klubie gdzie bramkarze to dwa klauny
Ostatnio edytowane przez krysztal : 24.09.2020 o godz. 09:39.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Online |
|
Wyraźna porażka, honorowa bramka mile widziana.
![]()
Wisła Kraków & MUFC RULEZ.
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
Stawiam na tradycyjne nasze prowadzenie, potem obrona Częstochowy i porażka minimum dwiema bramkami.
![]()
socioswisla.pl
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
Serce mówi, że wygramy. Rozum , że będzie gwałt. Swoją droga Broda w bramce to ciekawe rozwiązanie, meczu raczej nie wygramy.
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|