|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
Pięknie!
Tylko błagam, niech to będzie popołudniu jeśli jest taka możliwość. ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
Mówisz masz
![]() Jeśli ktoś ma ochotę zwiedzić Pracownia Piwa, browar w którym uwarzono Białą Gwiazdę, to zapraszam przedpremierowo w piątek 12.07 o godzinie 16.00. Będzie można spróbować BG z kranu oraz skosztować pysznej pizzy ( i nie tylko ) w lokalu przy browarze Proste Żarcie i Pracownia Piwa. Modlniczka, Kasztanowa 31 ![]() Zapraszam wraz z ekipą Pracowni! |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Do zobaczenia!
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
*bump*
Mam nadzieję, że do wspierania tak zajebistych wiślackich inicjatyw nikogo nie trzeba specjalnie zachęcać, ale na wszelkie wypadek przypominam. ![]() To już dziś! (i jutro) |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
Kiedy można się spodziewać piwek na sklepowych półkach?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Pro Publico Bono
Offline |
|
Dziękuję
![]() Tak. Dziś kameralna wycieczka do browaru Pracownia Piwa w Modlniczce. Godzina 16.00. A jutro oficjalna premiera w pubie Non Iron na Sw. Marka. Godzina 19.00. Na zachętę zdjęcie prosto z browaru. Świeżutko po etykietowaniu i rozlewie. Na zdrowie! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Mam nadzieję, że macie obsuwę, bo jestem jeszcze w trasie. Będę za 10 minut.
![]() Edit: Nie mieli obsuwy... ale na sporą część "prezentacji" udało się zdążyć. ![]() Wielkie dzięki, Ela, za zaangażowanie i chęci do takich inicjatyw. Rewelacyjna sprawa. Oby częściej.
Ostatnio edytowane przez wściekłe pięści węża : 13.07.2019 o godz. 10:46.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2007
Online |
|
Gdzie w Krakowie w Podgórzu można kupić takie piwko?
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Pro Publico Bono
Offline |
|
|
Cytat:
Stacja Paliw PIT STOP/Carrefour Express - ul. Miechowska; Wolbrom, Carrefour Express ul. Dietla 40; Kraków., Carrefour Express ul. Dietla 72; Kraków, Carrefour Express ul. Karmelicka 62; Kraków, Carrefour Express ul. Bosacka 11; Kraków, Carrefour Express ul. Stradomska 25; Kraków. Strefa Piwa, Krowoderska 37, Hipermarkety Carrefour Zakopianka, Czyżyny, Galeria Krakowska, Witosa, Pub House of Beer, U Wiślaków. Na pewno tych punktów będzie więcej. Będę informować ![]() Cytat:
![]() Dziękuję też za tak liczne przybycie na premierę Białej Gwiazdy. I wczoraj i w piątek do browaru. O skali zainteresowanie świadczy, iż w Non Iron w 3 godziny zeszło 100 butelek oraz 3 kegi. Ufam, że tak samo dobrze będzie się sprzedawało i innych miejscach. Mam nadzieję, że piwo wszystkim smakowało ![]() A od jutra Biała Gwiazda wyrusza w świat! ![]() |
||
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Potwierdzi mi ktoś gdzie najbliżej Oświęcimia/Libiąża kupię? i kiedy?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
3 kegi i 100 butli?! Wow! Piękny wynik.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
Słabych zawodników nie było
![]() Ela, wielkie dzięki za super inicjatywę, oby więcej takich premier! |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Piwko można już nabyć w Świecie Kraftu, Meissnera 19
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2005
Online |
|
Carrefour Czyżyny nie ma.
Edit w związku z poniższym: Tak tylko napisałem gdyby ktoś specjalnie się wybierał ![]()
Ostatnio edytowane przez David. : 15.07.2019 o godz. 15:00.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Pro Publico Bono
Offline |
|
Procedura z Carrefourem potrwa dłużej. Myślę, że minie tydzień ( albo dłużej ) zanim tam będzie w sprzedaży.
Najpierw poprzez hurtownię musi trafić do magazynu hurtowni, potem do magazynu Carrefoura w Będzinie a dopiero potem na markety. Na pewno szybciej będzie w tych franczyzowych, o których pisałam. Dystrybucja butelek po premierze ruszyła dopiero dziś. Pierwszy jest Świat Kraftu, który bardzo szybko zareagował. A dodatkowo jeszcze przeznaczył kolejną złotowkę ze sprzedaży tego piwa na Socios ![]() Dziękujemy! https://www.facebook.com/swiatkraftu...type=3&theater p.s. Edit. Informacja od hurtowni Marbe: "Od dzisiaj Białą Gwiazdę można zakupić już w następujących punktach sklepy- Sklep monopolowy ul. Pachońskiego 8a, 31-223 Kraków Świat Kraftu ul. Meissnera 19, 31-457 Kraków Sklep Monopolowy Mado ul. Miechowska 5, 30-055 Kraków Sklep Spożywczy ul Skotnicka 188, 30-394 Kraków puby/kawiarnie/restauracje- Via Caffe Pl. Wolnica 9/13, 31-060 Kraków Non Iron Pub ul. Św. Marka 27 Kraków (lane)"
Ostatnio edytowane przez Ela : 15.07.2019 o godz. 15:37.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 09.2017
Offline |
|
Hej
jak ktoś spotka to piwo w Chrzanowie,to dajcie namiary sklepu ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Pro Publico Bono
Offline |
|
Cytat:
Ale, proponuję isć do zaprzyjaźnionego sklepu, dać namiary na hurtownię ( marbehurt@gmail.com ) i powiedzieć, że albo zamawia albo przenosisz się do konkurencji lub za karę fundujesz Pani/Panu karnet na Cracovię. I już ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Pro Publico Bono
Offline |
|
Kolejne punkty w których można dziś dostać Białą Gwiazdę
![]() sklepy- Bimberek i Piwko ul. Przemiarki 23 LU12 30-384 Kraków Regionalne Alkohole ul. Miodowa 28A 31-050 Kraków Panoramix ul. Lubostroń 39 30-383 Kraków Supermaker SPAR Liszki 469 32-060 Liszki Sklep Monopolowy ul. Krakowska 20 32-065 Krzeszowice puby/kawiarnie/restauracje- House Of Beer ul. Św Tomasza 35 31-027 Kraków Pub Fog House ul. Koletek 11 Kraków Pracownia Piwa i Proste Żarcie, Kasztanowa 31, Modlniczka p.s. I Market Spar w Liszkach przesyła pozdrowienia ![]() ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez Ela : 16.07.2019 o godz. 18:22.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Pro Publico Bono
Offline |
|
Kolejne punkty, które sprzedają Białą Gwiazdę:
Strefa Piwa ul. Krowoderska 37 31-141 Kraków Strefa Piwa ul. Beliny-Prażmowskiego 49 31-141 Kraków Carrefour Express ul. Bosacka 11 Kraków Carrefour Express ul. Karmelicka 62 Kraków Carrefour Express ul. Dietla 72 Kraków Carrefour Express ul. Dietla 40 Kraków Carrefour Express ul. Stradomska 25 Kraków Carrefour Express Stacja Pit Stop ul. Miechowska 67 32-340 Wolbrom Carrefour Express Stacja Pit Stop ul. Krakowska 82 32-043 Skała Corleone os. Chemików 24 Alwernia Corleone ul. Wolska Polskiego 8/1 Chełmek Corleone ul. Kazimierza Wielkiego 63 Olkusz Warto wspomnieć, że firma PIT Stop, która zaopatrzyła w piwo Carrefoury w centrum miasta postanowiła przekazać drugą, dodatkową złotówkę, z każdej sprzedanej butelki na Socios! Podobnie jak Świat Kraftu. Bardzo dziękujemy! ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Kupione!
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
W Bimberek i Piwko na ul. Przemiarki po 10 zł, ale kupione.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Byłem dzisiaj i nie widziałem. :/
Jak ktoś już kupił to niech napisze za ile. Świat Kraftu - 11zł
Ostatnio edytowane przez Skyler : 17.07.2019 o godz. 20:17.
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Bylem tam dzisiaj i kupiłem, regał na wprost kasy, 11 zł
![]()
nowe powraca
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Piwko naprawdę zacne, kupowałem w Świecie Kraftu (po 11).
![]()
Feci quod potui faciant meliora potentes
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Potwierdzam, wczoraj w Spar w Liszkach kupione po 8 zł
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Pro Publico Bono
Offline |
|
Jest mi ogromnie miło, że jest takie zainteresowanie. Dajcie znać Panowie jak Wam smakuje
![]() A tymczasem wiadomość od Świata Kraftu: "Cześć ![]() Do tej pory zamówiliśmy łącznie 400 sztuk piwa z czego już niedługo sprzedamy całość tego zamówienia. Zgodnie z zapowiedzią w dniu wczorajszym przelaliśmy darowiznę, 1zł od każdej butelki plus 100 zł łącznie 500zł na konto Wisła Socios. Bardzo cieszymy się, że mogliśmy w ten sposób wesprzeć tą inicjatywę i oby więcej takich akcji było organizowane. Pozdrawiamy Świat Kraftu" Brawo i dziękujemy! ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
A wiadomo, kiedy BG będzie dostępne w Carefurze przy ul. Witosa?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Pro Publico Bono
Offline |
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
Dziękuję.
To trzeba się wybrać do innych sklepów. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
W sklepie monopolowym na Pachońskiego brak (przynajmniej w dniu wczorajszym).
Wiadomo jaki jest nakład rozlanego naszego piwka? ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|