|
Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Najpierw wyszukujesz połączenia, następnie zaznaczasz ptaszkiem z lewej strony listy to które Cię interesuje i klikasz "Pokaż szczegółowo wybrane połączenia" i później szukasz na dole "cena". Jak klikniesz w nią pojawi się 39 zł za InterRegio |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
Oglądał ktoś z Was film"Pozwól mi wejść" albo "Śluby panieńskie" ? Warte obejrzenia ?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
zauważyłem że na Karmelickiej i Królewskiej obrysowane są kontury cieni rzucanych przez znaki drogowe itp.
o co chodzi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
Nie wie ktoś czy są jeszcze bilety na G
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
potwierdzam, szkoda kasy na bilet
![]()
.....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Tylko Wisła
Offline |
|
Mam w excelu dla arkusze, da sie je wydrukowac na jednej kartce A4 zeskalowane obok siebie ? (1/2 A4 arkusz1, 1/2 A4 arkusz2)
Bez kopiowania np arkusza2 do arkusza1 |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Podpisuje się rękami i nogami. Już dawno nie byłem tak zdenerwowany po wyjściu z kina
![]() ![]()
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......
Rafał Ziemkiewicz. http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/ |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Jeszcze wszystkie dialogi wierszem, masakra jakaś ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Potwierdzam opinie o "Ślubach Panieńskich". Reklamowali jako świetną, a tak naprawde nic rewelacyjnego i żałuję wydanych pieniędzy.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Czy przed dzisiejszym meczem bedzie czynny Wiślacki świat? A jak nie to będzie możliwość gdzieś zakupienia Wiślackich pamiątek - Szale, koszulki etc?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
W Fanatyku w hali Wisły.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Gdzie dzisiaj jest jakies karaoke ? oczywiscie po meczu
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 07.2007
Offline |
|
ma ktoś mapke stadionu Lecha gdzie jest zaznaczony sektor gości ? Na stronie SKWK pojawiło sie info jakie sektory nam przyznano lecz brak tam sektoru M2 a ten sektor ma na bilecie sporo osób ...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
W jakim kinie w Krakowie jest największy repertuar filmów 3d i czy jest może 4d ?
Kiedy będzie premiera Piły w 3d ? Jak nazywa się fil o takiej małej dziewczynce wampirze co się zakolegowała z takim małym chłopcem też ma być w 3d, pokazywali jako zwiastun filmowy przed seansem 3d w CC w galerii Kazimierz. ![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Piła 3D do kin w Polsce wchodzi 29 października. |
|
![]() ![]() ![]() |
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
Co jest z forum WKS?
Nie potrafię się tam zarejestrować. Tylko "kumaci" mają dostęp do tego forum? Pozdrawiam |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Wie ktoś czy zwracając się do allegro o zwrot prowizji ze względu na to, że kupujący reklamował produkt czy zwracają równocześnie koszty wystawienia aukcji?
![]() Tylko Wisła Ukochana Wisła
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
Czy mógłby mi ktoś rozpisać tutaj mecze z I rundy Pucharu UEFA z 1976r kiedy graliśmy z Celtami
![]() znam wyniki , a głownie chodzi mi o minuty strzelców tych 4 bramek w dwumeczu, wyniki do przerwy oraz o datę pierwszego meczu w Szkocji. Pozdrawiam i mam nadzieję , że ktoś odpowie na powyższe zagadnienie. Dziękuję ![]() ![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Dwa pytania:
1. Mam problem z przeglądarką. Kiedy oglądam jakiś filmik (np. na YouTube) i chcę zmaksymalizować jego okno, cały obraz robi się biały. Wie ktoś o co chodzi? 2. O której godzinie jest wtorkowy mecz z Widzewem? Na oficjalnej jest napisane, że o 20:30, wczoraj spiker mówił, że o 20:00. Jak to w końcu jest? E: WISŁAZWE, dzięki wielkie. Działa! ![]() Powód: :)
Ostatnio edytowane przez Lacrima : 24.10.2010 o godz. 22:43.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
||
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Czemu najciemniejsze cukierki (tzn. te bordowe) najbardziej przywierają do papierka ?
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() 15.09.1976 Celtic Glasgow - Wisła Kraków 2-2 ( 1-0) 13 - McDonald 67 - Kmiecik 74- Wróbel 89- Dalglish 22.09.1976 Wisła Kraków- Celtic Glasgow 2-0 (0-0) 53, 59 min. - Kmiecik ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
1. Za pewne zaktualizowałeś Flash Player, najedź na film kliknij prawy klawiszem myszy - Ustawienia - odznacz opcje przyspieszenie sprzętowe i powinno śmigać ![]() sorry, za posta pod postem ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|