|
Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
Wyświetl wyniki ankiety: Jakie filmy najbardziej lubicie oglądać? | |||
Zdecydowanie nowości |
![]() ![]() ![]() ![]() |
216 | 34,23% |
Stare klasyki - do nowości nie mam zaufania |
35 | 5,55% |
Raczej starsze,ale czasem i nowościami nie pogardze |
200 | 31,70% |
Obojętnie jakie - żeby tylko była okazja się piwka napić |
88 | 13,95% |
Jakie mi znajomi polecą |
72 | 11,41% |
Nie lubie oglądać filmów |
20 | 3,17% |
Głosujących: 631. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
polecam film iluzjonista, świetny
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Doradzilibyście mi na jaki film zabrać dziewczynę, bo kompletnie nie orientuje się co teraz godnego uwagi leci
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
Incepcja. Byłem w kinie 2 dni temu i mimo, że film długi i nosi znamiona Matrixa dość ciekawy. W sumie nie żałuję kasy na bilet, a i moja dziewczyna, która nie lubi zmyślonych klimatów w sumie była zadowolona z filmu. Generalnie, dosyć ciekawa fabuła, nowy pomysł na scenariusz no i ważne, by skupić się na filmie, bo łatwo można stracić orientację w terenie ![]() ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Oglądał ktoś film "Wyspa zaginionych"?
Warto obejrzeć? |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
Shutter Island? Jezeli to ten film to polecam!!!! Genialna rola di Caprio a do tego zakręcona fabuła jak baranie rogi ;-)
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Shutter Island to jest Wyspa Tajemnic. To co innego
![]() Ja polecam Kick-Ass, nietypowy, śmieszny i całkiem interesujący ![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Zakręcona fabuła jak baranie nogi jest w filmie Memento wyrezyserowany przez Christophera Nolana Troche film stary ale dla mnie rewelacyjne kino z bardzo dobra muzyką Polecam kto nie widział jeszcze ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
Dzisiaj dowiedziałem się o nowym filmie, którego akcja rozgrywa się na terenach europy środkowej. Scenariusz Essiential Kiling nawiązuje do motywu tajnych więzień CIA na terenie Polski. Obraz wystartował podobno na festiwalu w Wenecji. Patrząc na trailer zapowiada się całkiem nieźle. Obsada raczej anonimowa nie jest.
http://www.youtube.com/user/GildiaTV.../0/_0CR2N4xbfQ ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
Z ostatnio obejrzanych przez mnie filmów jak na razie tylko Road mogę polecić:
http://www.filmweb.pl/film/Droga-2009-419050 |
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
ma ktoś linka do filmu " Kwiat Pustyni" ?
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
http://peb.pl/dvdrip-hq-1/761794-mix...er-2009-a.html
Do wyboru do koloru ![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
![]()
.....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
dziękować. pozwolicie że obejrzę i ocenię
![]() ![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
http://www.filmweb.pl/film/Tw%C3%B3j...ze-2010-520790 - naprawdę bardzo dobry film. Bardzo spodobała mi się rola Pattinsona, będzie z niego niezły aktor.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Też go oglądałem i mogę powiedzieć że fajny film. Na początku może się wydawać nudanawy, ale zakończenie warte obejrzenia, świetne po prostu. Mogę polecić też komedię Brzydka prawda, również ciekawy film ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Ja również polecam Remember Me
![]() Z nowszych polecam także: Mr. Nobody (Jared Leto z Requiem dla snu), Green Zone, Prawo Zemsty, Cela 211 i rozrywkowe Kick-Ass oraz Książę Persji. No i ostatnio oglądałem jeszcze Oldboy z 2003 roku. Świetny film ![]() Jak ktoś lubi koreańskie kino, to polecam całą trylogię zemsty: Pan Zemsta, Oldboy i Pani Zemsta. Pozostałe są gorsze, ale ja nie żałuję ![]()
Ostatnio edytowane przez gianbuffon : 23.09.2010 o godz. 22:05.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
Mam ostatnio ochotę oglądnąć sobie parę nowych filmów. Najlepiej jakąś dobra akcja "zabili go i uciekł" albo tępa amerykańska komedia ala american pie ew coś przygodowego jak ten nowy Roobin Hood (właśnie sie do niego zbieram).
Najlepiej 2009/2010 rok tak żeby już ripy były. Polecacie coś? Im więcej tym lepiej. Tak wiem "wygórowane" życzenia. Dziękuje. Osobiscie mogę polecic The Book of Eli, z początku roku chyba jakoś. Ogólnie miałem nadzieje na coś lepszego, ale lubię taki klimat apokaliptyczny i da się oglądnąć. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Polecam "The Town" o paru kolezkach ktorzy sie zajmuja rabunkami w Bostonie.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
Jak komuś się spodobał "Dom zły" (wg mnie jeden z lepszych polskich filmów ostatnich lat) musi obejrzeć rosyjski "Ładunek 200". Świetne kino.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
To ja powiem coś na temat zachwalanego tutaj filmu "Dom zły". Po dobrych opiniach głównie na tym forum postanowiłem go obejrzeć. Był to najgorszy film jaki w życiu widziałem! Fabuła płytka jak woda w kałuży, zdjęcia bez rewelacji, muzyki nie ma wcale, jest za do co jakiś czas niekontrolowany pisk, który rozsadza bębenki w uszach. W całym filmie przelewają się hektolitry wódki, tak że aż się uwierzyć nie da. Nie polecam! ode mnie 1/10
Długo czekałem na Centuriona. Zawiodłem się. Po pierwszych obiecujących kilku minutach, było już tylko coraz gorzej. Można powiedzieć im dalej w las tym ciemniej. I las ma tutaj kluczowe znaczenie. Otóż przez 70% filmu kilku gości i laska ganiają się po lesie. Z ekranu wieje nudą. 5/10 Robin Hood dziś oglądałem. Opowieść o Robinie wszystkim jest znana i wydawałoby się, że nie wiele nowego można tutaj wymyślić. Jednak udało się twórcom stworzyć coś w zupełnie innym klimacie niż pedałki w rajtuzach tudzież całkiem dobra wersja z Costnerem (bodaj 1996 rok). Mimo, że w środku film wydał mi się lekko rozwleczony to całość widowiska pozytywna. 7/10 Dałem się namówić na polską produkcję - Ciacho. Kicha, Kicha, Kicha! zmarnowany czas na takie filmy. Gdyby nie jedna aktorka, która tam grała (Żmuda-Trzebiatowska) to bym tego badziewia nie do oglądał do końca. 2/10 Gorsze od polskich filmów są tylko kontynuacje polskich filmów!
Ostatnio edytowane przez Gordian : 27.09.2010 o godz. 21:54.
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
No to ile tych filmów oglądnąłeś w życiu?
Ja osobiście tego filmy nie polecam, jeśli ktoś nie ma za dużo czasu i nie chwali sobie polskiego kina. Ale moim zdaniem nie był aż tak tragiczny. Takie średnie polskie kino. Oczywiście ostatnio w Polsce same komedie romantyczne, więc nie dziwię się takim poruszeniem tym filmem, bo w końcu ktoś odważył się zrobić coś bardziej ambitnego. Film psychologiczny, nie dla każdego. Ode mnie 5/10. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Prawo zemsty (2009) - j.w Wyspa tajemnic (2010) -di caprio jako detektyw ![]() Millennium: Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet(2009) - w stylu kto zabił,trzyma w napięciu 500 dni miłości (2009) - komedia romantyczna, "troszkę z innej beczki" Kac Vegas (2009) - komedia, urwany film i szukanie przyszłego pana młodego ![]() Bękarty wojny (2009) - Tarantino i wszystko jasne ![]() Zombieland (2009) - horror komedia Yyyreek!!! Kosmiczna nominacja (2002) - zerknij w takim razie na ten zaje****y film
Ostatnio edytowane przez rzep : 27.09.2010 o godz. 22:32.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 11.2008
Offline |
|
"Dom zły" lepiej oceniony od "Ciacha"
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Ciacho oglądałem 10 minut na analu plusie i wyłączłem bo mnie Maąłszyński wkurzył
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
A mnie Ciacho rozśmieszyło
![]() Aaa i "Dom Zły" - najlepszy polski film od dawna. Polecam jeszcze "Wino truskawkowe", też fajny. Oba są dziwne, ale dobre. Dzisiaj się zabieram za Machete i choć wolę Tarantino od Rodrigueza to myślę, że będzie niezły ![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
"Ciacho" to żenua, nawet nie ma co komentować tej szopki.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Oprócz tego fanom sci-fi polecam "Repo Men". Film jest dziwny, krwawy, ma kilka fantastycznych scen i świetnie dobraną muzykę. Ale nie jest to film dla każdego.
Zamiast tego proponuję "Bad Lieutenant" w nowej wersji z Nicolasem Cagem. Też ciężkie kino, też sporo paskudztwa się dzieje na ekranie, ale akcja całego filmu o wiele bardziej rajcuje. Przy okazji jest to parodia chyba wszystkich wątków z gatunku cop drama. Są nawet duży pies i ojciec alkoholik. Pod tym się też podpisuję, z głowy mi wyleciał kompletnie. Świetny film, warto obejrzeć. Można zapuścić na półtorej godzinki i się wyluzować. |
||
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
![]()
alejasienieznam
|
|
![]() ![]() ![]() |
sssssssss..
Od: 10.2003
Offline |
|
"Przesyłka ekspresowa"- komedia francuska z 2010
http://www.filmweb.pl/film/Przesy%C5...wa-2010-543878 Podobna do "Taxi" tylko bohater śmiga na skuterku ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|