|
Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
Dla mnie to te wszystkie faule w powietrzu ( czyt. gra łokciami ) powinna być bezwzględnie karana.
Potem zamiast do główki, to dwóch gości skacze na siebie myśląc tylko jak drugiemu nie zapier...ć. ![]() Lengyel - Magyar két jó barát együtt vív, és issza borát!
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Cytat:
Dzisiaj bardzo liczę na Słowenię ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
Całe szczęście FIFA nie podzieliła twojego zdania. Spytaj Niedzielana czy słusznie.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
I zaczynają się dzisiejsze emocje
Ja osobiście jestem za tym że Słowenia i Anglia wyszła z grupy a z drugiej Niemcy i Serbia. Andraż Kirm znowu w podstawowym składzie i zagłuszone wuwuzele przez kibiców ![]() Let's go England Let's go!! |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
żeby na Angole zaraz Kirma nie połamali.
Ciężko oglądać ten mecz - z jednej strony człowiek życzy dobrze Anglikom, z drugiej strony nasz Kirm ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
Anglia przegra, zemsta szamanów za apartheid
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Anglia miażdży masakra jak oni dzisiaj grają;D
|
|
![]() ![]() ![]() |
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
Kirm niestety najsłabszy na boisku, nic mu nie wychodzi. Mam nadzieje, że jeszcze Słowenia wyrówna, albo chociaż niech Algieria wygra z USA to Słoweńcy wyjdą z grupy mimo porażki w dzisiejszym meczu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Miazdzy.....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
W przypadku zwyciestwa Algierii to oni moga wejsc, a nie Slowenia. Najlepszy bylby remis w tym meczu. Slowenia duzo na mundialu i tak nie ugra, ale przynajmniej wiecej kasy za Kirma dostaniemy i mistrzostwa go moze wypromuja.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
Jak tak dalej maja grac to lepiej jakby nie wyszli bo potem jak trafia na taka Argentyne moga dostrac z 0-4 a to bedzie porazka dla nich. Anglia niczego nie pokazuje wielkiego podobnie jak Słowenia. Dla mnie w tym meczu raczej nie bedzie sensacji... chociaz
![]() Słowenia ma 3 strzelone bramki a Algieria ani jednego. Musieliby wygrac 4-0 z USA by awansowac. Dla Słowencow USA musi zremisowac i to jedyny warunek wyjscia z grupy. I tak juz pokazali sie z lepszej strony niz nasza kadra w 3 ostatnich turniejach razem wzietych. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Lokalny Patriota
Offline |
|
Mecz z gatunku, Anglia słaba ale Słowenia jeszcze słabsza.
![]() Lengyel - Magyar két jó barát együtt vív, és issza borát!
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
Wybacz, ale matematyka nie jest Twoją najmocniejsza strona. Przed meczami Słowenia miała stosunek bramek 3-2 a Algieria 0-1. Jezeli Algieria i Anglia wygraja po 1-0 to stosunek bedzie sie prezentowal 3-3 oraz 1-1. W takiej sytuacji awansuje oczywiscie Slowenia, ale kazda dodatkowa bramka obojetnie czy dla Anglii czy dla Algierii zmienia sytuacje.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
no to Słowenia poza MŚ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
to Słowenia wraca do domu :/
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Kirm bedzie zaniedlugo na zgrupowaniu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Ale ch.. Amerykance .. szkoda Kirma, ogral by sie chlopak i zarobilibysmy jeszcze wiecej
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
no i w doliczonym czasie gry Stany wykopały Słowenię z awansu.
Dziwnie znajome ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Moderator
Offline |
|
Pier...olone Jankesy:/
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
No tak dosyć znajoma sytuacja.
W trakcie meczu Anglii mówiłem nawet do brata, że coś czuje powtórkę z naszej ligi dla Kirma. A Amerykanie mają po prostu farta, choć sytuacji mieli chyba więcej. Kirm chociaż szybciej wróci do Krakowa, choć w kiepskim nastroju. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Dobrze
Przynajmniej uzbieramy 11 na mecz z Litwinami ![]() co wcale takie pewne nie jest ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 23.06.2010 o godz. 18:01.
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
ale beka - jeszcze pokazywali jak trener Słowenii cieszył bo jeszcze nie znał wyniku z drugiego meczu
![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Bardzo dobrze że Słowenia odpadła, na awans nie zasłużyli a Kirm nie będzie się dalej kopał po czole ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Cytat:
No i w sumie dobrze ze USA weszlo bo graja lepiej od Slowenii. Poza tym ze Slowenia powinni wygrac ale sedzia im gola nie uznal. Fajnie gdyby byly powtorki wideo bo wszystko byloby sprawiedliwsze a tak to i tak ta sprawiedliwosc zawsze wychodzi na zero (no bo USA ze Slowenia zostalo pokrzywdzone a za to tutaj w ostatnich min sie wyratowali hehe) ale lepiej by bylo gdyby to szczescie nie musialo sie wyrownywac bo powtorki by za wczasu weryfikowały rzeczywistosc i USA juz by było ustawione po meczu ze Slowenia. ![]()
młode pokolenie - stare przekonania
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Gmoch w studiu pomeczowym mnie zniszczył. Te jego "he he he he" działa lepiej od różnych substancji za które trzeba płacic.
![]()
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
A Jak zapatrujecie się na mecze Niemców i Serbów?
Ja widział bym to tak: Serbowie wygrywają i Ghana wygrywa, Serbowie z Jankesami a Ghana z Anglią. Szkopy out ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Anglia to taki sam poziom co Niemcy, najwieksi wrogowie Polskiego Narodu, od lat ze soba rywalizujemy, takze poza stadionem , te dwie ekipy nie powinny uczestniczyc w MS..
niech awansuje i Litwa, byle Niemcy odpadly ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Algeria przykładowo strzela 2 bramki i ma stosunek 2-1, Słowenia przegrywa 0-1 i ma stosunek bramek 3-3 wiec ma wiecej strzelonych bramek od Algierczykow i awansuje. Ja tak to licze. Co do grupy D mam nadzieje, ze Ghana pokaze klase i Szwaby odpadna z Mundialu.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 23.06.2010 o godz. 18:26.
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|