|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Ostateczny argument! Klękajcie narody. Spocony z nienawiści Gunner wystrzelił z koziej dupy. Po raz kolejny odgrzewane kotlety. Widzę że musiałem cię mocno upokorzyć i ośmieszyć żebyś całą noc poświęcił na grzebanie na forum, No nieźle cię trzyma. Chęć rewanżu przejęła nad tobą kontrolę. To już chyba twój trzeci email w podobnym tonie w przeciągu pół roku. Nie, nie będę odpisywał i sprawdzał czy nie wyciąłeś moich wypowiedzi z kontekstu itd. Szkoda czasu na dyskusję z kimś kogo jedynym celem dyskusji jest zrewanżować się za doznane upokorzenia. btw I to żałosne podpieranie się "autorytetem" pana W. Trzeba było jeszcze biblie zacytować. Jeszcze raz ci napiszę, porzuć emocje a użyj rozumu. Bo zaczynasz produkować spam. Do tego prowadzi nienawiść. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Obydwaj to robicie....
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Przykro mi, ale ja na ten temat skończyłem rozmawiać z Gunnerem w grudniu 2019. Nie ja zacząłem ponownie tą przepychankę po pół roku. A trudno żebym pozwalał się obrażać byle jakiemu frustratowi który chce mi "dokopać" bo uważa że ma jakieś "rachunki" ze mną do wyrównania i wciąż go "trzyma".
Może ty milczysz w takich sytuacjach, ale ja nie pozwolę się obrażać. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Odniosłem się. Nie umiem powiedzieć, skąd i dlaczego Błaszczykowscy wzięli wzięli Skowronka. Może ktoś im go polecił. W tym programie na yt jest mowa o poznawaniu przez Błaszczykowskiego tego trenera i o sondowaniu rynku trenerskiego przed zwolnieniem trenera Stolarczyka. Dla mnie ta rozmowa nie ma już sensu. Szkoda mojego czasu. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
chyba jednak wartałoby zmniejszyć tę wartość a może po prostu takie odnoszę wrażenie, gdyż inteligentni raczej czytaja , a ci ciut mniej rozgarnięci produkują swój spam ? tak czy siak napewno Czaro jest jednym z nielicznych którzy umieją czytać ze zrozumieniem szkoda mi czasu na taką łopatologie czy jak napiszę Sermak =/= Dukat to będziecie zadowoleni ? (to powyżej to znak nierówności Eulera , dla tych mniej lotnych) albo jeszcze bardziej wprost: nie, nie sugeruje czerpanie jakichkolwiek korzyści materialnych w nieuczciwy sposób , analogicznie do czasów minionych ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Mnie wątek WSH nie interesuje Panie "Czerepach" i celowo go pomijam.
Interesują mnie te "oczywiste względy", ze względu na które nie krytykujemy obecnego zarządu. Rozwiń myśl. Ps. skoro jesteś taki lotny, to powinieneś wiedzieć, że Twój post trafi także do przykładowych "Koalików"...
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 09.09.2020 o godz. 11:58.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
Już pomijam fakt, do którego procentu ludzi, inteligentnych czy nie, się zaliczam, jakie mam IQ i czy potrafię zawiązać sznurówki. O jakie oczywiste względy, drogi Arkadiuszu, chodziło?
Widzę serek mnie uprzedził ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
no przecież Czaro napisał, czy kontekst cytatu naprawde nie wystarczył
uspokoje CIebie tez Wieśniaku , Ciebie zawsze uważałem za awangardę, i złośliwości na najwyższym poziomie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Zrób trzy kropki w cudzysłowie a Czaro najwyżej przetłumaczy reszcie o co ci ....a chodzi...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Ogólnie to przepraszam za ferment , zwłaszcza Serka , bo doceniam i szanuje że nie występuje tutaj anonimowo
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Nie ma sprawy. Tylko że ten jeden raz było nieodpłatnie, ale w przyszłości ta reprezentacja już będzie kosztować
![]() Stawka przystępna. Więcej wziąłbym od Koalika, bo tam, to już wyzwanie ; ) ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
Żeby być szczerym - Skowronek robi(ł) na rynku trenerskim za nową falę, młodego, perspektywicznego i w ogóle gorące nazwisko.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
- czekać na innych lepszych zajętych aż rozwiążą kontrakt - szukać innych za granicą i liczyć że szybko załapią polskie realia - albo brać Skowronka żeby się jak najszybciej ratować przed IV ligą (co się udało) To tak żeby uściślić. btw Tak jak wtedy byłem chyba jako pierwszy zwolennikiem trenera Skowronka u nas na forum, tak dalej uważam/wierzę że projekt Skowronek w Wiśle się uda pomimo kilku niemiłych potknięć jak choćby KSZO.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 09.09.2020 o godz. 13:20.
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
btw
Tak jak wtedy byłem chyba jako pierwszy zwolennikiem trenera Skowronka u nas na forum, tak dalej uważam/wierzę że projekt Skowronek w Wiśle się uda pomimo kilku niemiłych potknięć jak choćby KSZO.[/QUOTE] Ogryzek jesteś największym optymistą na forum.Pocieszę Cię, że też wierzę, że Wisła pod wodzą Skowronka zaśpiewa na najwyższych falach Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Szneka : 09.09.2020 o godz. 14:42.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
Pytanie, co to w ogóle znaczy, że projekt że Skowronkiem uda się lub nie
![]() ![]() Na poważnie sądzę, że ten sezon jeszcze ze Skowronkiem przebidujemy, musiałby się przytrafić jakiś armageddon jak w tamtym sezonie i seria 10 porażek z rzędu, a w to mocno powątpiewam. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2018
Offline |
|
Jest nas więcej. Też zaliczam się do tej grupy optymistów. |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2006
Online |
|
Ewentualnie jego krzesło będzie tym bardziej gorące im bliżej będzie do końca kontraktu (zakładając, że będziemy się pałętali gdzieś poniżej 10 miejsca)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
Panowie,
chcialbym Wam za kilka tygodni przyznac racje. Ale w to kompletnie nie wierze, bo nie ma nawet pol przeslanki za tym. Tak jak nie wierze, ze reprezentacja nie bedzie grac antyfutbolu (cos o czym dzisiaj mowil Boniek - przez chwile mialem wrazenie, ze mowi o Wisle). Ale pewnie macie racje z tym, ze Skowronek nie zostanie zwolniony, bo ekonomia nieublagana i klubu nie stac na odszkodwanie. Niestety. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Rozumiem,ale chyba od tego jest priv...
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
To czy i kiedy zwolnią trenera mało mnie interesuje, ja bym chciał żeby ktoś mu wytłumaczył, że remis uzyskany obroną Częstochowy nie dołoży plusa do oceny jego pracy. Bo antyfutbol nie przyciągnie kibiców ani sponsorów. Dobrze by było żeby tą oczywistą prawdę usłyszał od zarządu bo wtedy pewnie posłucha i zacznie choć w minimalnym stopniu myśleć o organizacji gry do przodu. Bo granie na walkę do napastników i liczenie że coś się uda to nie trenerka.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
Jeszcze raz, naprawde nie spodziewajmy sie niesamowitej gry czy wczesniej niewidzianej jakosci. Glownym celem sportowym jest utrzymanie. Co do sponsorow Wisla jest obecnie projektem i do czegos co bedzie przypominalo produkt koncowy jeszcze długa droga biorąc to pod uwage będzie milo jak ktos poważny dołączy ale poki co nie liczył bym zbytnio na jakieś niespodziewane doladowanie $$ w tym sezonie. Z tym co mamy plus Socios liczby wyglądają obiecująco ze zeszly rok więc łyżką nie chochlą, step by step i takie tam. Nie uważam że trener jest największym problemem w obecnej chwili. Skowronek zapewne dotrwa do konc sezonu ze wzgledu na kontrakt oraz kadre ktora jest ciagle w budowie, tak jak i pion sportowy etc. A na rozgrzane glowy polecam looodu. Strzalka. ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Skieruj to pytanie do mojego interlokutora.
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Online |
|
Cel można osiągnąć grając atrakcyjną piłkę albo broniąc się w 10 i licząc na farta. Który sposób przyciągnie kibiców, a w konsekwencji sponsorów? Zaznaczam że nie mówię o wynikach. Bo tu również lepiej dwa razy wygrać i trzy razy przegrać niż pięć razy zremisować. Chcę po prostu odważnej gry a nie prób pseudotaktycznych kombinacji. I nie ma to nic wspólnego z gorącą głową. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
Atrakcyjna, odważna gra dała im tłumy kibiców na meczu, sponsorów pchających się drzwiami i oknami do klubu oraz pewne utrzymanie na pięć kolejek przed końcem sezonu. |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Podobnie u nas "drużyna z charakterem" przyciągnęła inwestora - Vannę
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Online |
|
Można by stawiać LKS jako przykład gdyby grając defensywną padlinę utrzymał się w lidze. Skoro nie miało to miejsca argument jest żaden. Pomijając ilość spadających drużyn.
A co do wanny i braku sponsorów w wiadomym czasie. Książę miał być słupek który umożliwi wywiezienie klubowych dokumentów,a nie żadnym inwestorem. Choć sam się na jego nowatorską intencję nabrałem. Natomiast sugestia, że styl gry drużyny nie ma znaczenia dla pozyskania inwestorów zwyczajnie czasem nie przystoi. Zwłaszcza osobie mającej możliwosci ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() Jaki wpływ ma gra drużyny na pozyskanie sponsora/inwestora można się spierać. Każdy inwestor, który był w ostatnich czasach zainteresowany wejściem "do Wisły" spoglądał na finanse spółki, a nie na to, jak sobie piłkarze na boisku radzą. Dodam jednak, że gra drużyny ma przełożenie na ilość otrzymywanych deklaracji/ilość członków Socios Wisła ![]()
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 10.09.2020 o godz. 13:39.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|