|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Podobno Skowronek nie zabrał Rafała do Białegostoku.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
Podobno Rafał zaczął wyciągać teczki...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
nie pojechał na mecz Boguski
![]()
In Hyballa we trust.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2017
Offline |
|
A skąd to info, że Boguski nie pojechał ? jest przeciek 20 meczowej
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
Podobno nie wsiadał do autokaru, ale niektórzy mówią, że od wczoraj siedział ukryty w bagażniku.
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
Ciekawe skąd taka zmiana u AS - od 1 składu i kapitana, do wylecenia z 20 meczowej....
Niezależnie od mojej opinii o RB9 - chiałbym poznać motywację trenera. Zakładając, że RB jest zdrowy oczywiście. ![]()
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
Szukanie kozła ofiarnego, dla mnie śmieszna postawa trenera i jest to kolejna mega słaba decyzja zaraz po wyjściowej 11 w meczu z KSZO.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Jeśli Skowronek nie zabrał Boguskiego tzn. że chce swoją winę przenieść na zawodnika.To decyzje Skowronka miały największy wpływ na odpadnięcie z PP.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
Skowronek chyba chciał się przypodobać kibicom, wywalając Bogusia z 18stki meczowej.
Zrobił najgorsze co mógł. Dziś ta bezjajecxna drużyna dostanie 2 od Jagi Jaga 2 Wisła 0 Tak to widzę |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Trener zarządzalny przez forum? Tego jeszcze chyba nie mieliśmy
![]()
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Ave Wisła!
Od: 09.2003
Offline |
|
Gruby psychiatryk tutaj wjechał.
Skowronek prowadził nas w 22 meczach. W 8 z tych meczów Boguski nie zagrał nawet minuty. Mogliśmy wygrać z KSZO, a nadal nie byłoby pewne ze Rafał by pojechał. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
raka zaraz dostane
granie Boguskim zle odsuniecie Boguskiego zle ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Mnie też by remis zadowolił. Zwłaszcza coś w stylu wydartego w końcówce 2-2, bo to by oznaczało, że walczymy, jest progres i jakieś nadzieje na przyszłość. Ale mało w to wierzę, pewno się skończy na gładkim 3-0/3-1 dla gospodarzy. Co do Boguskiego - jeżeli rzeczywiście nie pojechał jako 'winny' odpadnięcia z PP to świadczy to tylko o tym, że Skowronek nie ma żadnej koncepcji. Liczę, że to jednak jakiś uraz, bo odsunięcie od składu kapitana wygląda bardzo słabo. Nie był sam na boisku w Ostrowcu. ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Każdy wynik inny niż porażka nie będzie zły. Trzeba walczyć o każdy punkt, żeby już na początek rozgrywek nie trafić do klubu klubów walczących o utrzymanie.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
jestem dziwnie spokojny o wygraną dziś
![]() możecie robić screeny ![]()
In Hyballa we trust.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
Matko z córką.. ja wiem, że przegraliśmy z KSZO. Zagrali jak ostanie wafle, ale na miły Bóg. To jest Jagiellonia w rozsypce z nowym trenerem Zającem. Oni z Górnikiem w PP też grali fatalnie. Z kim mamy w tej lidze walczyć, jeśli przez wyjazdem do Białego nastroje jakbyś my jechali na łazienkowską. Panowie piłkarze mają doskonałą okazje pokazać charakter. Oczywiście plamy z pucharu to nie zmaże ale chociaż niech wystapi ta słynna sportowa złość.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Szanse na wygraną po tej decyzji są o wiele większe.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
Nie ma sensu robić screenów. To nie te czasy, kiedy tematy meczowe grzały się od liczby kolejnych postów ;-)
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
jak dziś wygramy to przed meczem ze Śląskiem temat znów będzie się grzał hahaaa
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 04.2017
Offline |
|
Kogo jak kogo, ale Jagiellonię jesteśmy w stanie pokonać. Drużyna ta od jakiegoś czasu nie gra zupełnie nic. Jeśli chcemy walczyć o coś więcej niż utrzymanie, to jest to idealny rywal i wyznacznik naszej siły. Ze Śląskiem już będzie znacznie trudniej o punkty, mimo że gramy u siebie.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Wszystko sie zgadza .... oprócz początku. Powinno byc :nie ma juz mocnych druzyn" .... ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Poza tym o nas też można powiedzieć że od dawna nic nie gramy. Reasumując każdy wynik jest możliwy. Zarówno porażki jak i wygrane w obu spotkaniach |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Biorąc pod uwagę to jak często kontuzje flirtują z naszym klubem to pewnie RB9 ma jakiś uraz, a wy już rewolucję wieszczycie
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Chyba nie jesteście kibicami Wisły od wczoraj, żeby nie wiedzieć, że imć Sadlok ma dożywotnie miejsce na lewej obronie, bez względu na formę oraz dożywotnie SFG bez względu na umiejętności.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 04.2010
Offline |
|
Dokladnie, to najslabsza kadrowo Jagiellonia od lat (jak to brzmi😊 ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
....a Boguski nie pojechał do Białegostoku bo jest zwyczajnie SŁABY. Jak Skowronek przyszedł to co robił Boguski, bo chyba oglądał kolegów z trybun z tego co pamiętam. Gość się nie nadaję na ESĘ tylko na okręgówkę tyle. Jak gra to chujowo, jak nie pojechał też źle ludzie serio? Co po niektórym to się jakaś wajcha przestawiła w czaszce.
Czy szuka kozła ofiarnego AS nie zabierając Rafała? Moim zdaniem: NIE. Po prostu widzi, że być może nic nie wnosi do gry na tle pozostałych. Przyszedł Savić który zapewne gra pierwsze skrzypce, Silva z KSZO był jednym z lepszych jeśli nie najlepszy, zaczął coś tam strzelać i asystować w sparingach, Mak wrócił po kontuzji i dwoma sprintami robi więcej niż Boguski 80 minutowym truchtem to stwierdził, że po co ma brać takiego chłopa? W dodatku muszą być młodzieżowcy w obwodzie przy ewentualnej kontuzji i to nie jeden z co najmniej 2 w razie kontuzji pierwszego + ewentualne roszady. |
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
NA NICH!!! Zaskakuje Adi, który wygrał rywalizację z Klemenzem. Lis wraca do bramki. Basha póki co tylko na ławce. Jean Carlos wywalczył miejsce w 11. Błaszczu wreszcie zszedł do środka ![]() Z młodych tylko Plewka i Szot na ławce, słabo. Pawłowski odpalony? :/ |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
czemu nie ma Pawlowskiego a jest Plewka? Cos zaczyna to wygladac jak czarowanie.
Oby cos z tego bylo ![]()
Prawica ogłupia
Lewica okrada Andrzej Du*a |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
powiem szczerze, że Skowronek mnie zaskoczył bardzo składek.. wygląda ofensywnie.. szczególnie dziwi występ Adiego i Chuci w 1 składzie.. martwi mnie Carlos na skrzydle, wg mnie lepiej na środku.. bo jest za wolny, ale pewnie będzie zmieniał się z Kubą
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|