|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]() Aktualna tabela: ![]() Zestaw par nadchodzącej kolejki: ![]() A tak to widzi bukmacher (kursy od naszego sponsora z dnia zakładania tematu) ![]() Zapraszam do dyskusji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
Wiem, że jest to mało prawdopodobne, ale chciałbym zobaczyć duet Turgeman - Buksa w ataku, widać, że Alon potrzebuje gościa blisko siebie do którego będzie mógł zgrywać czy zwyczajną klepkę zrobić. Chuca choć z Górnikiem zagrał lepiej niż z Płockiem, to jednak nie dał powodu by nie wrócic na ławę.
Oby nie powtórzyć ubiegłosezonowego meczu z Zagłębiem Sosnowiec gdzie po meczu z Legią wyszliśmy tak jakbyśmy mieli trzy punkty już zapisane. |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
szykuje się ciężki mecz.oby nie zlekceważyć przeciwnika.ŁKS zagra młodzieżą i będą chłopaki chcieli się pokazać. szybko dwa gole i można kontrolować mecz.
Lis-Sadlok Hebert Janicki Niepsuj-Basha Chuca Kuveljić Hołownia Boguski Turgeman tak pewnie wyjdziemy |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2009
Offline |
|
ŁKS, jak to ostatnio w Piłce Nocnej chyba rozmawiał Stanowski ze Strejlauem, robi skok na kase z systemu Pro Junior system i gra gimbazą ze szkółki. Także nie wazne jaki by sklad od nas nie wyszedl, czy bedzie, czy nie bedzie w nim Boguski, to tego meczu nawet bez butów i z zawiązanym oczami nie mamy prawa nie wygrać. Kurs 2 na Wisłe to chyba w tym buku komuś się sufit na łeb nie spadł
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
whrmacht masz 2.0 ile stawiasz 10k , 20k ?
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
w zeszłym roku też tak reagowałem grając z Sosnowcem czy Legnicą. jak się skończyło wiemy.
Obyśmy w piątek przed 20 mieli dobre humory |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
technicznie rzecz biorąc to dobre humory będziemy mieć nawet jeśli ten mecz zremisujemy, bo na 3 kolejki przed końcem utrzymamy 3 mecze przewagi nad Arką. Co nie zmienia faktu, że taki remis byłby nieprawdopodobną wrecz kompromitacją i gigantycznym skandalem.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Zapominasz, że: 1. Piątek, popołudnie, początek lipca - to termin niesprzyjający do gry w piłkę. 2. Logika Ekstraklapy: Górnik wygrał w Łodzi, my w Zabrzu - czyli nasza porażka w Łodzi jest bardzo możliwa. 3. Wszyscy już trąbią, że mamy utrzymanie, więc ciśnienie mogło z naszych nieco zejść, co równie dobrze może oznaczać granie fajnej piłki ale też dekoncentrację. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
Sandomingo, nie gramy juz o utrzymanie. Gramy o kasę.
https://sport.interia.pl/pilka-nozna...zy,nId,4454488 9. Raków - 1 399 425 10. Wisła P. - 1 091 625 11. Zagłębie - 1 995 237 12. Górnik - 463 875 13. Wisła K. - 152 025 Przy awansie o 2-3 miejsca z praw telewizyjnych dostalibysmy pewnie koło banki zamiast 150 tysiecy. Jest o co grac. |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Trzeba wyjść na pewniaka i szybko wybić marzenia o korzystnym wyniku łksom z głowy |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
Co do kompromitacji, to się z Tobą zgadzam, ale my już tyle w tym sezonie kompromitacji zaliczyliśmy, że szkoda nawet gadać. I jakoś często zdarza nam się gubić punkty z outsiderami, nawet jak byliśmy w szeroko pojętej czołówce. Ja się jak zwykle nie nastawiam, ale fajnie byłoby na sam koniec zaliczyć serię zwycięstw. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
Idealny mecz na dwójkę z przodu. Buksa za Hołownie i jedziemy.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
A dla mnie to taki trochę mecz-pułapka. Może przyjść rozluźnienie po Górniku i porażka.
Remis też będzie dobry ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
chcialbym w koncu takie spokojne 3:0 i kontrolowanie meczu wiekszosc czasu, ale pewnie bedzie roznie...
![]()
STOP kompleKSom!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
tam chyba chodzi o junior-pro-soccer. gdzieś przynajmniej tak wyczytałem. ŁKS przecież nawet jeśli zajmie miejsce w trójce tego systemu to jako spadkowicz kasy nie otrzyma, więc pisanie, że wyjdą młodzieżą jest raczej zmyłką
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
czyli co Panowie? wygrana i pewne utrzymanie ?
jestem za! Lis Niepsuj Janicki Klemenz Sadlok Savicevic Basha Kuveljic Hołownia Chuca Turgeman
Ostatnio edytowane przez tomasz_19 : 30.06.2020 o godz. 15:08.
![]()
In Hyballa we trust.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Żadnego lekceważenia, wyjść, wygrać i definitywnie zamknąć temat ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 02.2007
Offline |
|
Jeśli ŁKS gra 4 juniorami to może wystawmy Buksę. Już nie mogę patrzeć.na grę.Hołowni
![]()
Ad augusta per angusta
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
Dostają połowę kasy z tymże liczą się tylko gracze którzy nabili conajmniej 5 meczy. Czyli żadnych nowych już im sie nie opłaca wprowadzić bo nie będzie z tego punktów. Raczej utrzymają 3 miejsce, może max 2.
jedynie kwestie sportowe, ogrywanie młodych itp. Raczej zostawią tego młodego bramkarza Arndt czy jako on tam, całkiem nieźle sie spisał z Płockiem. |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 11.2019
Online |
|
To jest mecz, który koniecznie należy wygrać, bo trzeba być się o 11 miejsce. Jak wygramy z ŁKSem i Koroną, to potem mecz z Zagłębiem będzie kluczowy odnośnie wyprzedzenia ich na koniec sezonu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Bez Kuby, bez Heberta, pewnie bez Burligi i kilku innych, ale wygrana to obowiązek.
Finansowo między miejscem 13, a 11 jest duża różnica więc miejmy nadzieję że zawodnicy wiedzą o co grają.. Fajnie jakby zamiast Hołowni zagrał Buksa, Szot, Pawłowski lub ktokolwiek inny z naszych młodzieżowców. Ogrywanie w tym momencie zawodnika legii mija się z celem... Skład który chciałbym zobaczyć; Lis- Niepsuj, Klemenz, Janicki, Sadlok - Boguski, Basha, Kuveljic, Zukov - Buksa, Turgeman Typuje 3-0 po bramkach Buksy, Turgemana, Kuveljicia |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Technicznie to możemy przegrać i się utrzymać.
Tu jest rozpisane co potrzeba w każdym wariancie. https://wislakrakow.com/forum/showpo...postcount=1797 Przy 4 punktach nie ma znaczenia, co grają przeciwnicy więc fajnie by było zdobyć pierwsze trzy. ![]()
Nowe cele Wisły na sezon (2020/21)
1. wyjść na finansową prostą 2. zdobyć co najmniej 15 (piętnaste!) miejsce 3. pozbyć się gó...a, przez które tonęła od kilku lat |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2015
Offline |
|
Rok temu, 3 dni po wygranej 4-0 z Legią, zagraliśmy w Sosnowcu. Mieliśmy ich roznieść, a skończyło się 3-4. Kilka tygodni później znowu spotkaliśmy się z nimi w grupie spadkowej. Mieliśmy wyciągnąć wnioski, a skończyło się 1-2. Niech to będzie przestrogą dla tych, którzy twierdzą, że nasze zwycięstwo jest oczywiste.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
ŁKS gra tylko o wakacje. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Będzie seniorów 11 do grania? Całe szczęście że my ten Górnik ograliśmy bo by mogło się zrobić nerwowo
Zmieniają się trenerzy, zmieniają zawodnicy a kontuzje jak były tak są w zatrważającej ilosci Może z nawierzchnia treningowa coś nie tak? ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|