|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Jakby ktoś kiedyś miał narzekać, że nasz trener to sztywniak, to polecam wczorajsze zakończenie Ligi+ Extra Dogrywka. Zwykle lecą tam scenki rodzajowe z ostatniej kolejki. A tym razem w zasadzie był to Maciej Stolarczyk show
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Bardzo fajnie. Do pracy i jedziemy dalej!
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Ale z Jagą graliśmy na 0:0. Nie da się tego porównać z meczem z 7 bramkami. Stolar coś im zrobił, że Kostal odpalił. Bo powiedzmy, że Ondraszek pokazuje się od początku sezonu.
Ostatnio edytowane przez pepe72 : 22.08.2018 o godz. 00:59.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Wg Stolarczyka to Sobola trzeba pytać co zrobił z Kostalem.
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
Ewentualnie za 20 tyś do Legii, bo sie okaze, że źle podpisaliśmy kontrakt i nie ma klauzuli przedłużenia o kolejny rok
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Do Legii to za darmo, PZPN rozwiąże kontrakt z winy klubu...
![]()
Czesiu... Co ty robisz zarazo
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
P.N.R.I.
Offline |
|
Sprzedadza Szymanskiego za 40mln i Niezgode za 30 to jeszcze na plus wyjda!
![]()
Boia chi molla !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Myślę że puszcą jeszcze Chukwu za marne 10 milionów.
![]()
D.O.A.
No one likes me, no one likes me, no one likes me I don't care Orbit napisał(a):
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
Jeśli przedmówcy mówią o boliwarach, taka cena jest jak najbardziej możliwa
![]() ![]()
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Chodziło im o dolary Zimbabwe...
![]() ![]()
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
Spokojnie obaj pójdą za 40 i 30 milionów złotych
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . sprzed denominacji |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
Heheszki, tyle że za Szymańskiego CSKA oferuje już podobno 7 mln euro.
Z naciskiem na "podobno". |
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 07.2018
Offline |
|
Pytanie ile w bonusach, Kapustka tez poszedł za "7" tylko 2 w podstawie i 5 w nieaktywowanych bonusach
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Po Janczyku nic się nie nauczyli? Przy takiej kasie to menago zgarnie dobra sumę, sporo pojdzie na ekwiwalent. Legia zarobi ale wątpię że tyle ile podaja media. |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Zmiana stylu gry widoczna gołym okiem. póki co, paradoksalnie, odejście Carlitosa wychodzi nam na duży plus. W zeszłym roku każdy z piłkarzy miał w głowie że Carlitos coś zawsze wymyśli i zrobi a teraz Kort Basha Kostal Ondrasek Imaz grają zespołowo o to daje bardzo dobry efekt.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Stolarczyk zaszczepił w tym zespole coś z lat 2002-2005. Z najlepszej Wisły wszech-czasów
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Niech Stolarczyk chociaż powtórzy scenariusz tych wszystkich polskich hitów jednego sezonu: Zabrza, Piasta etc., to w naszej sytuacji i tak będzie wiele. Gramy piłkę, którą się kapitalnie ogląda, a przy okazji punktujemy. Chwilo trwaj!
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
Gramy niczym Wisla 2002. Pięknie, szybko, skladnie. Stwarzamy multum okazji. Nawet jak stracimy 5 goli to strzelimy 7 ....a. To jest wspolny mianownik obu Wiselek.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
Panie Trenerze, przepraszam.
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Dołączę się - przepraszam Panie Trenerze, i ja na początku nie wierzyłem. Dziękuję za wyprowadzenie mnie z błędu!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Zmiany składu po meczu w Poznaniu
Amica <-> Górnik --------------------- Lis - Bartkowski Wasyl Sadlok Pietrzak - Bartosz <-> Boguś Basha Kort Kostal - Imaz Ondraszek ==== Jeszcze 14 dobrych meczów Kostala ... ![]() ![]()
Nowe cele Wisły na sezon (2020/21)
1. wyjść na finansową prostą 2. zdobyć co najmniej 15 (piętnaste!) miejsce 3. pozbyć się gó...a, przez które tonęła od kilku lat |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
Niesamowity jest ten Maciej Stolarczyk, co on im zrobil, ze tak super graja, az tak dobrej postawy to by sie nikt nie spodziewal. I w koncu przyszla skutecznosc w tych dwoch ostatnich spotkaniach, ktorej brakowalo z Arka i Wisla Plock. Musza jeszcze popracowac nad poczatkowo koncentracja bo pierwsze 10 minut nalezaly do Gornika i mielismy duzo szczescia, ze nic nie wpadlo
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Mam swoją teorię do osiągnięć Trenera. Po prostu za czasów swojej kariery zawodniczej podpie...lał i nielegalnie kserował notatki Kasperczaka, potem miał trochę czasu żeby przetrawić francuską myśl szkoleniową, dodał do tego kilka swoich pomysłów, wrzucił w burzę mózgów Sobola, Jopa, Kmiecika i paru innych, po czym wyciągnął esencję, a piłkarze go posłuchali...
![]() ![]()
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Przegra mecz dwa i będzie płacz i lament jaki jest ujowy
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
No, pewnie przegra i pewnie się zacznie narzekanie, ale 1) cieszmy się chwilą, 2) kto ma pamiętać, jak super to poukładał w jak słabych warunkach, ten będzie pamiętał
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|